Gå til innhold

mobopro

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mobopro

  1. Kan noen vrsåsnill og hjellpe meg. Jeg får ingen signaler på TomTom 7. Skal snart på tur så dette er viktig trenger virkelig hjellp. :)

    Har du satt tomtom til å bruke den interne gps'en under instillingene?

     

    hmm trur ikke det. Er det instillingene på tomtom? hmm står att ddet ikke er noe gps enhet. har ikke prøvd og gåt ut men den skal vel finne satelitter unsett?

  2. hehe jeg har løst problemet nå. endte med "Full Reeset" hehe :p men jeg sliter med en ting. jeg prøver legge inn karta på tomtom 6 men den sier att det er for lite minnet. Instalerte først på enhet og så på interne minne. Men jeg vet ikke hvor jeg skal legge mappa SE NO FI osv hen. vet det er i rota men hvor er den? er noob ass hehe :p Takker for hjellpen :D

  3. hehe jeg har løst problemet nå. endte med "Full Reeset" hehe :p men jeg sliter med en ting. jeg prøver legge inn karta på tomtom 6 men den sier att det er for lite minnet. Instalerte først på enhet og så på interne minne. Men jeg vet ikke hvor jeg skal legge mappa SE NO FI osv hen. vet det er i rota men hvor er den? :S er noob ass hehe :p Takker for hjellpen :D

  4. hey har hatt mobilen i 2 dager nå. men det er en ting som ireiterer meg noe jævelig. når jeg sitter på youtube og hører på musik så stopper musikken etter ca 1 min og går på tastlås. Dette iriterer meg. og den går på tastlås når jeg gjør andre ting også. Og jeg får ikke tatt den av. vet noen av dere åssen man tar av den dritten? eller hvartfall gjør sånn att det tar lengre tid før den blir skrudd på eller kunne sette den på manuelt. kan noen VÆRSÅSNILL og svare meg nå? :D

     

     

    Vet ikke om følgende løser problemet...

     

    Automatically lock your Diamond --> HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\BackLight\AutoDevic eLockEnable from 0 to 1 and everytime your backlight goes off the device is locked

     

    ... men du kan jo gå inn i ovennevnte innstillinger og se om eLochEnable står på 0 eller 1. Står den på 1, kan du forsøke å endre til 0.

     

    Tipset er hentet fra forumet htc.mine.nu http://htc.mine.nu/ . Se resten av tipsene nedenunder:

     

    er mulig jeg er helt dum men jeg finner alltså ikke ControlPanel og det er så iriterendes rart det ikke er nevnt her fordi man må jo trykke på kjermen hvert 50 sekund for at ikke videoen skal forsvinne noe så tåpelig. veit noen hvor ControlPanel er? :)

  5. hey har hatt mobilen i 2 dager nå. men det er en ting som ireiterer meg noe jævelig. når jeg sitter på youtube og hører på musik så stopper musikken etter ca 1 min og går på tastlås. Dette iriterer meg. og den går på tastlås når jeg gjør andre ting også. Og jeg får ikke tatt den av. vet noen av dere åssen man tar av den dritten? eller hvartfall gjør sånn att det tar lengre tid før den blir skrudd på eller kunne sette den på manuelt. kan noen VÆRSÅSNILL og svare meg nå? :D

  6. har hatt mobilen i 2 dager nå. men det er en ting som ireiterer meg noe jævelig. når jeg sitter på youtube og hører på musik så stopper musikken etter ca 1 min og går på tastlås. Dette iriterer meg. og den går på tastlås når jeg gjør andre ting også. Og jeg får ikke tatt den av. vet noen av dere åssen man tar av den dritten? eller hvartfall gjør sånn att det tar lengre tid før den blir skrudd på eller kunne sette den på manuelt. Takker for svar :)

  7. har hatt mobilen i 2 dager nå. men det er en ting som ireiterer meg noe jævelig. når jeg sitter på youtube og hører på musik så stopper musikken etter ca 1 min og går på tastlås. Dette iriterer meg. og den går på tastlås når jeg gjør andre ting også. Og jeg får ikke tatt den av. vet noen av dere åssen man tar av den dritten? eller hvartfall gjør sånn att det tar lengre tid før den blir skrudd på. plis svar meg. Takk :)

  8. 03.07.08 10.39 REGISTRERT OMLASTINGSTERMINAL 0024 OSLO

     

    :D

     

    Store sjangser for at jeg får diamanten i løpet av kvelden :D

     

    Har akuratt samme melding som deg. Jeg ringte til posten og dem sa jeg ike fikk diamanten min før i morgen tidelig :/

    Hvor er det du bor da?

    Jeg bor like ved oslo og har et postkontor i nærheten som er åpent til kl 20, så i 99% av tilfellene jeg har bestilt noe over nettet, har jeg fått pakken samme dag den har vært registrert omlasting i oslo :)

    Hehe oki jeg bor i Moss. Fikk akkurat bekjed om att jeg kunne hente min kl 5 i dag :)

  9. 03.07.08 10.39 REGISTRERT OMLASTINGSTERMINAL 0024 OSLO

     

    :D

     

    Store sjangser for at jeg får diamanten i løpet av kvelden :D

     

    Har akuratt samme melding som deg. Jeg ringte til posten og dem sa jeg ike fikk diamanten min før i morgen tidelig :/

  10. Jeg ringte mobi den 30 alltså nettbutikken til netcom. Og dem sa att dem hadde fått inn mobilen. Og att den blir sendt den 1ste juli alltså i dag:D Så dem garanterte att jeg hadde mobilen før lørdag. :)

    Gode nyehter :D :D *glede seg*

     

    ja kan nesten ikke vente hehe :)

  11. Hva med Nokia Nokia N82?

    Hmm, den var ganske u-kul da :p.

     

    Tror jeg nok blir nødt til å finne mobil selv egentlig ettersom jeg er så kresen.

     

    ... + Hadde vel egentlig allerede bestemt meg for Samsung F480:P

     

    Likevel takk for alle svar!

     

     

    hehe du hva med Sony Ericson G900? ;)

×
×
  • Opprett ny...