Gå til innhold

FrustrertBlogger

Medlemmer
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FrustrertBlogger

  1. Prøver å finne en bærbar pc som gir bra valuta for pengene for ca. 4000 - 5000. Ser at komplett nå har tilbud på en Lenovo ( http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=351444 ), og har også vurdert en Toshiba hos NetShop ( http://www.netshop.no/aspx/produkt/prdinfo...aspx?plid=99386 )

     

    Lenovo'en har Intel Dual Core prossessor, mens Toshiba'en har Core2Duo. Er det stor forskjell på disse prossessorversjonene i ytelse, og er Toshibaen i tilfelle verdt 1300 kroner ekstra?

     

    Er det andre ting jeg burde tenke på når det gjelder disse alternativene? Den kommer ikke til å brukes til spill, kun vanlig nettbruk pluss noe arbeid i Illustrator og Photoshop.

  2. "Det skjer når det skjer." Der har du trøst på linje med "Guds veier er uransakelige" og "Det er flere fisk i havet".

     

    Og er du heldig kan du fange en skikkelig gla'laks senere. Men det er bare ikke riktig sesong for deg nå.

    Smør deg med tolmodighet, og bruk bodylotion så du ikke tørker ut. Dårlig marked for tørrpinner :new_woot:

    Dette vil ordne seg før du vet ordet av det ;)

  3. HAHA, jeg leste at du kjøpte BH til mindreårige !!

     

    Ja det skulle tatt seg ut!!! Et sted går grensa!!! :!:

     

    Har stort sett vært en lovlydig borger, men noen småting har det blitt.

     

    Stjal posten til en nabo, og skyldte på en småsenil onkel.

    Lusket utenfor huset til den samme naboen da det gikk rykter om at han var utro. Fikk noen meget bra bilder han gladelig betalte 200,- kr for å få tilbake. (Men har fortsatt negativene) :cool:

    Lurte lillebroren til en kompis til å spise en død mus for 10,- kr. Han ville så gjerne ha godteri, men tror ikke han brukte opp pengene den dagen.

    Skremte en gammel dame ved å kle oss ut som selvmordsbombere. Hun sendte politiet på oss, men vi gjemte oss i frukthagen hennes i 6 t. Fikk husarrest i 3 mnd etterpå da vi dessverre ble funnet av pappa. Han var ikke veldig stolt da.

    Rappet all spriten til pappa, men storebroren min fikk skylden. Han hadde aldri trodd at uskyldige meg kunne gjøre noe sånt. (Dette var før selvmords-stuntet) Satt i skogen med en kompis og drakk oss sanseløse, spydde, sovnet, og kom hjem neste dag! Slapp unna husarrest ved å si at vi sovnet hos en annen kompis etter at vi hadde gjort lekser til sent på natt.

    Diverse smånasking i flere butikker, men ble aldri tatt. Hender fortsatt at jeg ikke klarer å motstå fristelsen. Er fortsatt spennende.

    Satte ut rykter om at en lærer vi ikke kunne fordra, ofte tok på oss på upassende steder. Han ble sykemeldt og kom aldri tilbake. Det kjipe var at vi fikk en ny lærer som vi mislikte enda mer.

    Lurte en jente i klassen til å tro at den mest populære gutten likte henne kjempegodt. Hun ble kjempeglad, og spurte om de skulle være sammen neste dag. Han lo seg skakk, rullet rundt på bakken, og sa: Er du gal? Aldri i verden!!!! Den angret vi litt på da hun ble helt knust og var borte fra skolen i 1 mnd. Har blitt veldig usikker, og fått litt psykiske problemer etterpå. Hun har ikke snakket med oss siden.

    Tror dette var alt, bortsett fra litt fyllekjøring på bestefars gamle vespa av og til. Det gikk utrolig nok bra hver gang.

    Og så var det jo mye røyking og drikking som de fleste andre. Men klarte stort sett å lure oss unna med div forklaringer. Ganske kreative på den tiden ja.

    Men nå gjør jeg ikke så mye annet enn kanskje litt smånasking i ny og ne....

  4. Soete gutter er alltid nr. 2 paa listen.

     

    Kvinner trenger kjaerlighet og sex de ogsaa. Spoersmaalet er om dere vil vaere en som kvinnene noeyer seg med, eller om dere virkelig vil vaere den som blir elsket for den du er.

     

    Vi er alle del av naturen.

     

    Betyr ikke dette bare at kvinnene må skjerpe seg? Jeg ser ikke hvordan søte gutter ikke kan gi kjærlighet og sex.

     

    Eller sier du at man bør endre seg og bli elsket for den man later som man er, ikke den man faktisk er? Det er jo latterlig. Dette betyr vel at kvinnene har en rett til å få akkurat den karen de vil ha, og om gutta synes det er vanskelig å være en annen person er fullstendig irrelevant.

     

    De kunne da i alle fall innrømme åpent at de ikke liker søte gutter så godt, så kunne vi være ferdig med denne diskusjonen og faktisk forstå hvorfor søte gutter går single.

     

    Så det er kvinnenes feil ja.....at de ikke ser noen potensiell kjæreste i deg??? Hmmmm..... Hvor gammel er du forresten? Kanskje du trenger et par år til på baken?

    Det nytter ikke å sitte hjemme og vente på at den rette skal ringe på døren din?

    Du må jo vise hva du har/at du har noe å tilby!!!!

    Man vinner ikke ol-gull i stavsprang med en brøytepinne.

    :hmm:

     

    :hrm: jeg vet ikke hva slags svar jeg skal komme med. Er 18. Men, jeg skjønner ikke helt hva du mener. Jeg skal altså vise jentene at jeg visstnok er interessant, men jeg har både direkte og indirekte vist så mange kvaliteter tfor så mange at jeg aner ikke hva mer jeg skulle gjøre.

     

    Da har du bare ikke møtt den rette enda. Regel nr. 1: Ikke stress! Det skjer når det skjer. Å bli desperat er IKKE sjarmerende og er ikke å anbefale. Har du en tidsfrist du må overholde? Nyt singel-tilværelsen mens du kan. Plutselig er det for sent. Enjoy life!!! :)

  5. Jeg har store problemer med å krangle. For en 1mnd siden kokte det hele over for meg og jeg flyttet fra dama etter noe som er en filleting. Jeg kan gå lenge uten å få ut det som plager meg og etter en stund koker det over og jeg gjør en eller annen dum ting. Grunnen til at jeg ikke vil krangle er at jeg er redd for å såre\skremme den andre. Kanskje mer krangling må til for å få lettet på trykket og vise at man bryr seg, for mange tar vel gjerne en krangel for å se om den andre bryr seg?

     

    Noen som har gode tips&råd om hvordan man kan bli flinkere til å krangle :hmm:

     

    Noen ganger er det greit å starte med en dask. Sier ofte mer enn 1000 ord :thumbup:

  6. Jeg fant meg selv i en alder av 21 som jeg er nå. De siste 2 årene har jeg tenkt mye på dette og har fått et tydeligere og tydeligere bilde på hva JEG vil i livet MITT. Det er som et puslespill, brikkene ligger rundt om kring i hverdagen og i samfunnet, man må bare sette dem sammen rett og velge de rette brikkene.

     

    Dette er et viktig tema som mange ikke tenker på i det daglige. Jeg tror at det å finne seg selv har litt med hvor smart man er, altså IQ. For å finne seg selv må man komme til det stadiet hvor man kan tenke og nyansere på hva man vil i livet.

     

    "Dumme" folk gjør mer ting på instinkter som dyr. Et dyr tenker neppe på hva jeg skal gjøre imorgen osv. Det tenker kun her og nå, altså "nå er jeg ute i naturen, må passe meg for andre større dyr, er sulten nå, må finne noe mat". Der stopper tankegangen.

    Det samme er det med dumme mennesker, de står opp om morgenen, spiser mat og deretter gjør de alt på kommando resten av dagen uten å tenke noe spesielt hvorfor de gjør det. Slik kan de holde på fra de blir født til de går i graven.

     

    Er det noe store tenkere og vitenskapsfolk har gjort opp gjennom tidene er det å finne seg selv. Det er ikke mye instinkter og tilfeldigheter som har styrt Aristoteles, Platon, Einstein og andre store personer i deres arbeid.

     

    Jeg tror ikke mange finner seg selv før en alder av rundt 20 år. Dette er mye pga man har gått på skole nå fra man var 6 år til 19 år med mange av de samme klassekameratene osv. Etter man er ferdig som russ som 19 åring kommer man over i et nytt veiskille. Folk som man før møtte hver dag på skolen studerer og bor nå i alle slags byer i Norge og i utlandet. Man står mye friere nå til hva man kan gjøre. Ut ifra dette begynner de fleste å tenke på hva man vil videre i livet sitt.

     

    Når man finner seg selv, føler man lykke og trygghet. Det er jo det vi alle egtentlig søker? Husker før på ungdomskolen, det kunne til tider være kjedelig og frustrerende å gå der å vimse uten mål og mening, tenkte ofte da hva som var meningen med livet. Man hadde selvsagt allerede da funnet noen brikker til hva man ville i livet, men man hadde langt ifra satt sammen hele puslespillet. Nå derimot er 99% av puslespillet satt sammen og man kan se hele bildet, det er selvsagt alltid noe nytt man kan lære seg og nye ting man opplever, men det er bare 1% av puslespillet og man ser allerede det store bildet så det vil ikke gjøre noen stor forskjell.

     

    Er det andre som har funnet seg selv?

     

    For de som ikke har funnet seg selv vil jeg anbefale dere å finne fram et blankt ark og en penn og skrive ned hva dere vil mest i livet. Når dere har gjort det prøver dere å gjøre alt for å nå disse målene.

     

    Man må også legge vekk tanker om hvordan andre mennesker forventer eller vil du skal leve. Ikke bry deg om hva andre sier, det er kun du som kan bestemme og leve ditt liv.

     

    Sikker på at du ikke bare har drukket for mye Møllers Tran? Jeg leste et sted at folk behøver i snitt ca. 4 g. ren narkotika for å finne seg selv, men jeg trengte bare 2. Det er nok fordi jeg er omtrent dobbelt så smart som de fleste andre. Det føles i hvertfall sånn, og jeg er fylkesmester i kryssordløsing. Andre året på rad faktisk!!

     

    Jeg har forresten ikke noe puslespill, men er veldig glad i å legge kabal. Er ca 92% ferdig med den, men så mangler det tre kort i stokken da.. Er det kanskje noen her som har en Spar Dame, Ruter Seks og Kløver Fire til overs, så er det hyggelig om dere sender en PM her så jeg slipper å begynne helt forfra med ny kortstokk.

     

    De som sier andre er dumme, de er dumme de :thumbup:

  7. Hei, jeg pleier å dusje hver morgen før jeg drar på skolen, men vennene og foreldrene mine mener at det er for ofte og at det ikke er sunt for verken huden eller håret. Håret mitt blir veldig fort fett og jeg føler meg svett og ekkel hvis jeg ikke dusjer. Samtidig hjelper det meg å våkne og jeg føler meg rett å slett bedre. Burde jeg slutte å dusje daglig?

     

    NEI!!!!! :nei:

  8. Har ofte tenkt at det begynner å bli på tide å få giftet seg, men samtidig har vi dårlig råd og jeg tror at hverken jeg selv eller samboeren har lyst på et stort og overdådig bryllup med masse folk. Både mine og hennes foreldre er skilt, og etter å sett min brors kone gråte i sitt eget bryllup pga kranglete svigerforeldre (Tenk, de måtte sitte sammen!) så er det ikke noe som frister til gjentagelse. Er det liksom mulig å bare stikke innom kirken og få det gjort i en fei, eller er det mer som skal til, og må man betale noe?

     

    Høres ut som du er "overivrig" etter å få ringen på fingeren?

    Er det boller i ovnen?

    Det er faktisk fullt lovlig å bo sammen uten å være gift!! Et bryllup skal være en gla-dag, ikke fordi man MÅ gifte seg eller at det er forventet at dere gjør det. Måtte bare si dette siden innlegget ditt har et aldri så lite/stort snev av negativitet. No stress! :(

    Lykke til!!! :thumbup:

  9. Har ofte tenkt at det begynner å bli på tide å få giftet seg, men samtidig har vi dårlig råd og jeg tror at hverken jeg selv eller samboeren har lyst på et stort og overdådig bryllup med masse folk. Både mine og hennes foreldre er skilt, og etter å sett min brors kone gråte i sitt eget bryllup pga kranglete svigerforeldre (Tenk, de måtte sitte sammen!) så er det ikke noe som frister til gjentagelse. Er det liksom mulig å bare stikke innom kirken og få det gjort i en fei, eller er det mer som skal til, og må man betale noe?

     

    Høres ut som du er "overivrig" etter å få ringen på fingeren?

    Er det boller i ovnen?

    Det er faktisk fullt lovlig å bo sammen uten å være gift!! Et bryllup skal være en gla-dag, ikke fordi man MÅ gifte seg eller at det er forventet at dere gjør det. Måtte bare si dette siden innlegget ditt har et aldri så lite/stort snev av negativitet. No stress! :(

    Lykke til!!! :thumbup:

  10. Dette blir vel det stikk motsatte som den andre tråden... Selv opplever jeg dette tilfellet mer reelt siden søte gutter ofte får jenter raskest.

     

    Hvorfor liker ikke jenter sterke hyggelige maskuline gutter? Må man være skikkelig badboy bare fordi man er sterk? Nå mener jeg ikke "kraftig", jeg mener sterk med god fettprosent også.

    Skjønner meg ikke helt på dette :S

     

    Og hvor kommer dette fra? Jenter digger store maskuline gutter!!!

    En søt gutt...? Veeeel....hadde nok ikke vært mitt førstevalg ihvertfall. De fleste jenter jeg kjenner, vil ha en skikkelig MANNEMANN, med god selvtillit (selvfølgelig innenfor rimelighetens grenser) og litt humor er heller ikke å forakte.

    Men det viktigste av alt, er for de aller fleste: Personligheten! Er den heller laber, kan man fort slite litt....

    Lykke til!!! :thumbup:

  11. Soete gutter er alltid nr. 2 paa listen.

     

    Kvinner trenger kjaerlighet og sex de ogsaa. Spoersmaalet er om dere vil vaere en som kvinnene noeyer seg med, eller om dere virkelig vil vaere den som blir elsket for den du er.

     

    Vi er alle del av naturen.

     

    Betyr ikke dette bare at kvinnene må skjerpe seg? Jeg ser ikke hvordan søte gutter ikke kan gi kjærlighet og sex.

     

    Eller sier du at man bør endre seg og bli elsket for den man later som man er, ikke den man faktisk er? Det er jo latterlig. Dette betyr vel at kvinnene har en rett til å få akkurat den karen de vil ha, og om gutta synes det er vanskelig å være en annen person er fullstendig irrelevant.

     

    De kunne da i alle fall innrømme åpent at de ikke liker søte gutter så godt, så kunne vi være ferdig med denne diskusjonen og faktisk forstå hvorfor søte gutter går single.

     

    Så det er kvinnenes feil ja.....at de ikke ser noen potensiell kjæreste i deg??? Hmmmm..... Hvor gammel er du forresten? Kanskje du trenger et par år til på baken?

    Det nytter ikke å sitte hjemme og vente på at den rette skal ringe på døren din?

    Du må jo vise hva du har/at du har noe å tilby!!!!

    Man vinner ikke ol-gull i stavsprang med en brøytepinne.

    :hmm:

  12. Hejhej!

     

    Jeg begynner å bli ganske lei av å bli kalt søt, ikke for å skryte. Jeg har så lyst på kjæreste, men jenter kaller meg bare søt, og det er det! Hvorfor er det slik at søte gutter ikke kvalifiserer til å bli partnere?

     

    Tack på forhånd!

     

    Du har ikke vurdert å skifte fil da? Problem solved! :thumbup:

    Hvis dette er fullstendig uaktuelt, vil jeg anbefale en tattis eller fire + et passende antall piercinger på strategisk plasserte steder.

     

    Et annet faktum: Jenter tar som oftest drittsekker før snille gutter (dessverre)

    Så jeg vil anbefale en lettere ufin fremtoning. Øvelse gjør mester.

     

    Lykke til!!! :cool:

  13. Beklager, jj_89, limited edition :tease:

     

    Takker for masse støtte, det er morsomt å få!

     

    Nye ting som skal være med er:

    • Kontaktannonse med meg
    • Spør Linni (ja, meg)
    • Dametrøbbel (som seg hør og bør i FHM)
    • Jenters bekjennelser

    Jeg maser videre med mitt jeg vet dere. Det er jo alltid et intervju med coverpiken. Jeg trenger spørsmål til dette. Hva skal jeg spørre...meg selv...om?

     

    Har bare en ting å nevne her, som du nok ikke har tenkt på. Han ser deg naken hver eneste dag.......

    Så her kommer spørsmål 1 (til deg selv): Kanskje han trenger et par nye jeans? Eller en t-skjorte?

    Hvis dette ikke er aktuelt, vil jeg anbefale at du tar med deg et par venninner på fotoshooten. Tror ikke han har noe imot det. Litt nytt og litt gammelt :thumbup:

×
×
  • Opprett ny...