Gå til innhold

Vikebu

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vikebu

  1. Jeg synes det er dumt at onecalls faktura øker prisen med 49/mnd. Kommer til å savne den veldig hyggelige kundeservice- de gangene jeg var innom- Nå vil jeg satse på norges billigste abonnement for forhåndsbetalt kontantkort, ifølge ringepriser er det merkelig nok telenors Talkmore.Slutter av med en hjertelig takk til onecall for rimelig mobilbruk og god service gjennom flere år...

  2. Føler meg litt lurt av selger hos Lefdal. Før jeg bestemte meg for S8000, hadde jeg jeg spurt om " virker det fint med Skype på S8000?" ( som pc) Svaret var Ja!I ettertid viser det seg at det var en bløff..Iphone og Ipod touch fungerer fint-gratis- men ikke Samsung, det koster penger til skype-abonnementer.Dette er en ny bekreftelse på at-ifølge undersøkelse- Lefdal og Elkjøp har den dårligste info til kundene i norge. Men kanskje noen lesere har en løsning?

  3. Hei!

    Min eeepc er nå oppegående på Telenor og Netcom sine mobile bredbånd Så saken er biff :new_woot:

     

    Men ellers er det umulig å få Installert Ubuntu på min bærbar Acer Apire 1350. hva :innocent: problemet er finner jeg ikke ut.Ved hjelp av ekstern dvd spiller går det fint med EEEPC, men umulig på acer.Etter boot med cd plate blir skjermen oppfyllt med tekst, intet os.Er det pcen som er et sarv? :dontgetit:

  4. Jeg trives godt med en AususEEE 7" den er enkel å ha med seg, starter opp på 20-30 sek og stenger av etter 3-4 sek.Brukte/prøvde Win tiny xp, men da ble den treg.Har nå xandro installert og fått lagt inn software som Telenor mobilt bredbånd virker med.Problemet er kun webtv,får ikke installert siste Flash player som kreves hos nrk.no.Har noen et tips til nybegynner i Linux? På forhånd takk...(Windows er kommet lengre en Linux når det gjelder multimedia for grønnskollinger)

  5. "Har akkurat slettet Xandros og installert Gentoo. Herlig! Emacs, LaTeX, kompilatorer og annet snacks."

     

    Hvor finner jeg den for nedlasting, kanskje den godtar mobilt bredbånd.Har nå xp innpå min EEE.Ble veldig treg sjøl med 2bg ram På forhånd takk for tips...

  6. Takk for god veiledning om us tastatur til norsk.Jeg er helt grønn og nybegynner både med Asus og Linux.For å få mobilt bredbånd til å fungere la jeg inn xp, men den ble veldig treg.Kjøpte 2gb ram, men liten gevinst.Kan vel påstå at xandro med 512 minne var kvikkere i linux enn 2gb med xp(en Win tiny)Nå undres jeg på om det finnes muligheter og få Asus til å godta telenor sitt mobile bredbånd,har fått noen lenker tidligere, men det er gresk for meg På forhånd takk
    Du kan starte med å se på tråden her:

    https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=988129&hl=

    så vil jeg anbefale deg å lage en egen tråd hvis du trenger hjelp. Dessverre er det ikke første gang Telenor gjør livet unødvendig komplisert for oss som ikke tilber MS. Så får det heller være en trøst at også dette kan fikses, men det tar fort litt tid.

     

     

    Takk!Skal prøve...

  7. Takk for god veiledning om us tastatur til norsk.Jeg er helt grønn og nybegynner både med Asus og Linux.For å få mobilt bredbånd til å fungere la jeg inn xp, men den ble veldig treg.Kjøpte 2gb ram, men liten gevinst.Kan vel påstå at xandro med 512 minne var kvikkere i linux enn 2gb med xp(en Win tiny)Nå undres jeg på om det finnes muligheter og få Asus til å godta telenor sitt mobile bredbånd,har fått noen lenker tidligere, men det er gresk for meg På forhånd takk

  8. "Har hatt min eee 1000 en stund nå.. har lagt inn en lite versjon av xp pro som jeg mekka sjøl.. tok ca 2 gb, ligger på 8gb disken, fungerer knirkefritt. Men pga norman viruskontroll tar det ca 3 min før den er helt klar.. alt det andre tar 1,5 til 2 min."

    Du er flink og heldig! Har selv en EEE 701.Fant en bruksanvisning på www.lexar.com,har gjort forsøk og få installert Win tiny-xp på en 8GBUSB stick, men det ser svart ut.Det skal være mulig å boote fra den USB`en og dermed ha xp alternativet.Hvordan gikk du fram med "mekkingen"? Sikkert mange som kunne tenkt seg å prøvd.På forhånd takk Vedrørende Viruskontroll,hvorfor ikke teste AVG? Den er ganske god og komme høyt opp i test..

  9. Noen som kjenner disse VOIP-adapterne og vet hvordan man kan erstatte den skreddersydde firmwaren med hyllevare? Det er har svjv ingen IP som jeg har funnet for admin og resett påvirker ikke oppsettet til det bedre. I følge Zyxel må det sendes inn for og flashes med ny firmware, noen som vet om det finnes programvare eller en metode for og gjøre dette selv? Har googlet endel uten større hell.

     

     

     

    Fikk du åpne skiten?

×
×
  • Opprett ny...