Gå til innhold

hanswilw

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hanswilw

  1. @Mosleth

     

    Altså, vil nå stille spørsmålstegn til hva du definerer sidemål er. Som du selv sier kan sidemål kan være nynorsk og bokmål, det kommer nemlig ann på hvem du spør og hvor de bor i landet. Det du sier ved å si at "nynorskeksamen" er feil og at man skal bruke "sidemålseksamen" istedet blir jo litt rart når sidemålseksamen kan være både bokmål og nynorsk. Blir det feil å si norskeksamen også da? Må man si hovedmålseksamen? Vil annse dette som noe av den mest spesielle "språkrettinga" jeg har sett på lenge.

  2. Og det respekterer jeg, men selv 6950 utenom cf yter svært godt, flashe til 6970 gir kun det lille ekstra om du vil =)

     

    Om dette virkelig går utover garantien vil jeg også kverulere litt på, det er dobbel bios på disse kortene med en knapp som kan skyve på slik at du kan gjenopprette eldre oppsett. Så med mindre du ikke svidde kortet, noe som er ganske usannsynlig så kan man trekke garanti strikken et stykke lengre i mine øyne. =)

    Kompetansen som dette krever er selvfølgelig et annet punkt.

     

    Utifra informasjonen jeg har fått så bryter du garantien bare ved å flashe til annen firmware, uansett om du flasher/switcher tilbake eller ei så er garantien brutt.

    Jeg mener å tro at grunnen til at AMD har valgt å legge ved en dual-bios funksjon er for å ha rask overklokking/en backup bios om man bricker kortet. Dette da beregnet på entusiaster som vil overklokke etc uansett garantier.

     

    Hardware har skrevet selv i artikkelen om 6990 kortet: "AMD opplyser at HD 6990-kortene som kommer i salg vil ha et klistremerke over denne bryteren, som informerer om at om du rører på den, bryter du garantien."

    Og jeg leser flere steder på nettet om 6950 flashing da f.eks:

    "If you read some of the warranty information with some companies, technically if you flash the bios, it does void the warranty. The only thing it doesnt do is brick the card as a result of the backup bios.

    Flashing back to the original bios over the bios you flashed is the only thing that will restore the warranty."

     

    Greit nok at du gjenoppretter garantien ved å flashe tilbake, men ryker kortet ved bruk av feil bios har du en murstein. Selv ville jeg nok flasha, men som sagt så diskuterer vi artikkelen her, hvor jeg fortsatt mener at Hardware.no har gjort alt riktig fra sin side. Ingen vits å komme med innspill om at Hardware burde sikte til høyere standarder? De har da laget en artikkel i riktige retningslinjer mener nå jeg. Hvilke meninger og tweaks vi entusiaster har angår verken Hardware.no eller mannen i gata.

  3. Støtter opp om både Hugo og Sigurd! Akkurat det var litt snodige valg syns nå jeg... Resten var flotters!

     

    Second that!

     

    Altså, 2x 6950 i CF, flash til 6970 og dæven å mye du får for pengene.

     

    Og slutt å anbefal 100Mhz ekstra for 600kr, det er så skada dust.

     

     

    Til sist, dropp og lag slike lister hvis dere kun sitter å finner fram det dyreste uten noe som helst omtanke, Hw.no bør sikte til høyere standarder enn dette!

     

    Karl-Wilhelm - Hardware.no er en nettside for mer enn bare mennesker med kompetanse til å flashe firmwares og overclocking. I tillegg bryter dette med garantien til produsenten, mener du at hardware burde ha skrevet:

    "Istedet for å bruke masse penger på to 6970, kjøp heller to 6950 for å flashe firmwaren til 6970!" Neppe.

    Dog på en annen side er jeg enig med deg ang pris på komponenter, men artikkelen spesifiserer "Spillmaskinen for deg som vil betale litt mer".

     

    Så på grunnlag av et større publikum kan de ikke HW.no reklamere for å bryte garanti(OC og GPU flash) - spesielt ikke da dette kan ødelegge komponentene.

     

    Vil legge til at jeg er enig at det er et snodig PSU valg.

    • Liker 1
  4. Søknad:

     

    Heisann!

     

    Mitt brukernavn på minecraft er "Timeblast".

    Jeg har begynt å spille minecraft nylig (ca 2 mnd), og forstår derfor det elementære av spillet. Erfaringer jeg har fra minecraft er ikke så mange, men kjenner en god del folk som spiller, hvor jeg har fått gode idéer og kunnskaper til å bygge ting.

    Serveren deres fant jeg ved at noen kamerater har spilt og er aktive på hardwork(Thomassen og W4nn4be1337), itillegg har jeg da sett hardwork tråden vært høyt på nylige poster på forumet.

     

    Grunnen til at jeg ønsker å bli et medlem av serveren er at jeg ønsker å ha noen gode timer med bygging sammen med mine kamerater som allerede er aktive på serveren. Min beste styrke må vel være at jeg er positiv og moden overfor medmennesker/byggere, den kreative biten av hjernen er nok ikke den værste heller!

    Regler er lest og vil bli overholdt!

  5. Det finnes til dags dato tilnærmet null interesse for ISP'ene å begynne og legge fiber / nye internetts løsninger for de som er over 3-4km fra sentralene fordi det ikke penger å hente i det. Selv sitter jeg ca 5km fra sentralen med en imponerende 2mbit ned, 0.4 mbit opp linje. Av eget initiativ har jeg vært i kontakt med kommune og fibernettselskapene, som nå bygger ut fiber i bydistriktet i kommunen. Etter latterlige 4 år med e-poster og "masing" har jeg klart å få med fiberselskapet til å vurdere fiberutbygging i bygda. Ca 65 avtaler av 75 nødvendige er signerte og dersom kravet fylles = fiber til meg. Dette av eget initiativ som 16 åring. Det burde virkelig invilges penger til fiberutbygging i bygdenorge. Vil legge til at det legges god infrastruktur for nettverk til skoler, men med dagens behov til nettbaserte innleveringsløsninger hjemme i fra for lydfiler, filmfiler etc, så må man tenke lengre. Man kan ikke basere seg på at elever med internett over kobberkabler fra 1989, som er gravd over utellelige ganger, har mulighet til å utnytte disse systemene fra hjemmet.

  6. Da har PowerMacen og lian li hovedkortbrettet ankommet. Har desverre bare mobilen jeg kan ta bilder med så det er nok ikke den beste kvaliteten.

    218862.jpeg

     

     

    218860.jpeg

     

     

     

    Jeg starte litt uten å ta bilder. Det jeg begynte med var å fjerne ram´en, og fjerner CPU heatsink plata. Tok ut hdd´en og fjernet noen skruer.

     

    Følg med, legg gjerne igjen en kommentar i kommentar tråden.

  7. Hallo, jeg skal snart starte mitt første kabinett prosjekt. Jeg skal bygge en pc inn i et PowerMac G5 kabinett. Til dette skal jeg bruke:

     

    PowerMac G5 kabinett

     

    Lian Li atx hovedkortbrett

     

    Intel Core 2 Duo E6400

     

    EVGA 8800GTX

     

    OCZ Platinum 2gb

     

    Asus P5N32-E SLi Plus

     

    HDD1: Samsung Spinpoint 250GB

     

    HDD2: Western Digital 250GB

     

    Thermaltake Toughpower 750w

     

    Creative X-Fi XtremeGamer

     

    Har ikke fått noen sponsorer enda, men håper på noen. Helst behjelpelige med vifter og bedre hardware.

     

    Oppdateringer kommer.

    post-164651-1214418511_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...