Gå til innhold

Noidea

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Noidea

  1. Hei! Beklager lang og rar emnetittel, kom ikke på noe bedre.

     

    Etter innkjøp av Acer Aspire One fikk jeg ideen om å sette opp en mediaserver. Målet med serveren er at jeg kan logge meg inn på den enten via en form for FTP(e.l) eller lage en egen site alla youtube/pandora og gå inn å høre på live uten å måtte laste ned til PC, mens jeg er på ferie/reise/ute et sted med nettverk.

     

    Så er spørsmålet om det er gjennførbart uten å bruke en formue på masse utstyr osv. Har to-tre P4 2.4 pcer tilgjengelig + ca 1 tb med lagringsplass, om de kan brukes til noe?

     

    Det jeg lurer mest på er hvordan selve serveren må setter opp for å kunne koble seg opp mot internet og steame filene privat til meg? Jeg antar det vil bli problemer med live steaming pga nettverk osv osv, men vil først og fremst vite om det er mulig å gjennomføre.

     

    håper på svar ^_^

     

    mvh Pavel

  2. Jeg husker mine dager i wow. Jeg begynte å spille tidlig, men lvla seint pga jeg hadde det kjempemorro med RP i guilds osv, så kom tiden jeg satte meg inn for lvling. Gleda meg til å komme i 60, men BANG så kom tBC og hele pointet forsvant.

    Så var det gjennom The Dark Portal, lvle opp til 70 på rimelig kort tid, og jeg gadd rett og slett ikke å ødelegge dagene på å leke rundt i BGs, og ingen ville ha meg til raids/heroics pga middels gear.

     

    Wow var et skikkelig gøy spill før tBc, og forsåvidt under tBC, men fryktelig dumt av blizz å "dumpe" de utrolig fete 60 raids og lavere Tiersett man måtte ha litt skills for å få.

     

    Håper WotLK blir bedre, mulig jeg begynner igjen...

×
×
  • Opprett ny...