Gå til innhold

fluxar

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fluxar

  1. Enig at PS.no er litt rotete når det på det området.

     

    Men tror ikke du skal være lei deg for at du "ikke fikk den blå". Den røde ser helt klart veldig fresh ut! Og, viktigere, det virker som den har noe mindre viftestøy enn den blå. Dersom dette er tilfelle, tror jeg faktisk jeg hadde valgt den røde om jeg skulle bestille en i dag.

    Men saken er jo at jeg ikke får den røde (ei heller den blå)! Det var jo den røde jeg bestilte i utgangspunktet. Og det at de bare ringer meg først 2 uker senere og sier at nei du kan ikke få den fordi "atte vi fikk lissom ikke inn alle vi hadde bestilt fra leverandøren" synes jeg er dårlig av PS. Spesielt siden de foreslo i mailen at jeg istedet kunne bestille den røde.

  2. Er litt misfornøyd med PS.no. Sendte mail til dem for ca to uker siden og spurte om de kom til å få inn flere av den blå siden den for øyeblikket var utsolgt. De svarte at det gjorde de ikke, men at de hadde flere igjen av den røde. Så siden det ikke var så veldig stor forskjell valgte jeg å bestille den røde.

     

    Men i dag kom kontrabeskjed til tross for at de skulle få den inn på mandag. Nå kan de plutselig ikke levere. De sa at de ikke hadde fått inn så mange som de ville :( Føler meg litt snurt siden det ser ut til at folk her har fått sendt ut pcen fra PS på mandag.

  3. Har hatt en veldig downperiode med tanke på PU i det siste. Fra 2 måneder med sommerferie hvor jeg hadde veldig gode resultater (!/kclose), til omtrent å leve i sølibat. Men det har sannsynligvis litt å gjøre med at jeg ikke har gått like mye ut i det siste. Unntaket er at jeg nylig fant meg en muligens LTR.

     

    Og det er problemet. Hun er gira, og jeg er mer "njaa..kanskje?". For selv om jeg liker hun godt på alle mulige måter, så føler jeg litt at et eventuelt forhold kan bli feil. Mest på grunn av alt jeg kommer til å gå glipp av. Jeg vil jakte mer, og vil alltid være på søken etter noe bedre. Kanskje er det fordi jeg fortsatt har til gode å !close en skikkelig HB - type helt i toppsjiktet på skalaen. Selv om det faktisk er utrolig overflatisk å tenke sånn, så vet jeg ikke om jeg kan slå meg til ro før det er i boks.

     

    Kommer jeg til å angre? Sannsynligvis. Men hva kommer jeg til å angre på? :hmm:

  4. Er sms en bannlyst greie - bør en aldri bruke det for henvendelser - eller bør en gjøre det på en spesiell måte?

     

    Ville satt EKSTREMT stor pris på tilbakemeldinger på dette - da det driver meg til vannvidd - hva bør jeg gjøre etc. for å få ting mer i gang..... og for å skape meg langvarige relasjoner - slik som eks. Ni kon klarer der f.eks. 2 damer kommer for å gratulere med bursdagen.......

    Spørsmålet ditt er av ganske "stor" art, med tanke på sjekking og relasjoner. Relasjonene er jo noe som KAN komme som et resultat av mer aktiv sjekking f.eks på byn, men det er jo ikke alltid tilfelle. Andre ganger møter man kanskje noen i sosiale sammenhenger gjennom felles venner hvor man kanskje ikke må være LIKE aktiv på sjekkeren.

     

    Jeg slet mye med det samme som deg. Føler jeg er blitt ganske så mye bedre på det området nå. Traff en del jenter, men det ble liksom aldri noe. Tilslutt ble det til at vi bare ble venner, eller at jeg brøt kontakten. Følte at ikke jeg trengte flere venner, ville jo ha dame! Men, uten at jeg helt var klar over det på det tidspunktet var akkurat det også problemet mitt. At jeg ikke fikk til noe gjorde meg også veldig usikker i forhold til damer, noe som ofte ødela muligheter i seg selv.

     

    Nå er det ikke sikkert du sliter med det samme, men poenget er at det skinner veldig igjennom at man er på jakt etter dame. Og ja, damer/jenter merker sånt. Da fremstår man fort som needy, og det er lite attraktivt. Drit i hva som skjer, blir det noe mer mellom dere så er jo det bra. Hvis ikke, så ta det iallefall ikke personlig. Det kan være andre ting enn deg som er årsaken. Akkurat sånn som med førstnevnte hos deg. Hvis hun sa det kvelden dere var ute, så var hun sannsynligvis ikke ute etter å starte noe forhold da. Hun var bare ute og hadde det gøy.

     

    Ellers så er sms langt i fra en bannlyst greie. Kanskje noen mener det, men det gjør i allefall ikke jeg. Jeg har også brukt msn og facebook med suksess. Hvis jeg tar kontakt en av de følgende dagene etter jeg møtt noen på byn, så nevner jeg aldri noen date/finne på ting i den første meldingen i allefall. Sjelden i melding nr 2 heller. Det jeg pleier å gjøre er å bruke f.eks noe kult som skjedde kvelden vi møttes og/eller en god dose humor. Framing er brukt mye her inne. Du er den kule gutten, hvor så hun må vise deg at HUN duger. Får jeg bare kjedelige og kjipe responser så gidder ikke jeg stresse noe mer med det. Da er hun glemt, evt opp til henne å ta kontakt videre. Og svarer de ikke på første melding så sender jeg aldri(!!) en melding nr 2. Da blir man fort needy igjen. Har faktisk opplevd at en dame svarte meg først et par uker etter meldingen jeg sendte :D

     

    Skader ikke å ta initiativ til å finne på ting, bare ikke vær den som gjør det heele tiden. Da blir du en nikkedokke --> uinteressant.

    Jeg er en stor fan av filmdate hjemme, men er ikke så bra hvis det er første gangen dere møtes etter en bytur. Men krever at man gjør litt innsats (at du viser interesse overfor dem) ute på byn eller første gang man møtes (sånn at man ikke bare blir en venn). Fluxfilmkveld går som følger:

    1. Velg og sett på en film.

    2. Se litt film.

    3. Tafs/stryke litt, feks lår eller arm(er).

    4. Tafs litt mer.

    5. Kyss --> rotings --> who knows?

    6. Filmen er ferdig.

    7. Ta det videre derfra. Se det an og fortell hvor kaldt det er å sove under dynen alene :p, evt avtal ny date eller fortell at dere må treffes mer. Har alltid funket for meg, men i variende grad fra dame til dame hvor fort ting skjer.

     

    Har brukt denne fremgangsmåten på 2 FB`s jeg holder på med for øyeblikket. Men sliter litt med at ene begynner å virke interessert i forhold :hmm:

  5. Rajiin har helt rett. Hvorfor er det greit at de kan tråkke deg på tærne, men ikke motsatt? Slutt å bry deg om hva folk synes om deg. Ut i fra hva du skriver virker det som om du lar deg styre av andre mennesker på grunn av det. Går man rundt og skal gjøre alle glad er det man selv som taper på det til slutt.

     

    Ikke for å være brysk, men du virker som om du trenger litt "bein i nesa".

     

    Boken/DVD`ene er gode tips. Regn med at det vil ta litt tid å "bli bedre" på dette. Det er noe man må jobbe med hele tiden.

     

    Lykke til!

  6. Hei, har hatt litt problemer ved kjøp/salg av en moped.

    Vil bare høre hvilke synspunkter dere har. På forhånd takk!

     

     

    Person A kjøper en moped av person B noe under "markedspris"(les: billigste på finn.no) for denne eksakte mopedmodellen. Mopeden er på service før den skal selges, og alle feil som B vet om blir rettet. På servicen blir det bl.a satt inn nytt batteri, og sjekket at den ikke trekker strøm (lader ut batteriet).

     

    Etter dette får Person A låne mopenden en uke for å bestemme seg om å kjøpe eller ikke. Person A velger så å kjøpe, men så dukker det noen uker etter (og ca 7-800km senere) opp to feil:

    1. Hovedlysene faller ut i blant. De må slåes av og på før de lyser igjen. Parkerings- og baklys fungerer fint.

    2. Det nye batteriet er tilnærmet flatt.

     

    Feil nr 1 har også B (selger) opplevd, men ganske sjelden(ca annenhver kjøretur). B mener det er et lite problem, da det bare er å slå lysene av og på. Mopeden blir kjørt tilbake til service av person B,og det viser seg at feil nr 1 er noe elektrisk som ikke går an å reparere umiddelbart. Mekaniker forteller videre at dette er et problem med akkurat denne spesifikke mopedmodellen, men at det oppstår lettere når det er lite strøm på batteriet. Han kan forøvrig ikke skjønne hvordan feil nr.2 har oppstått, med mindre mopeden har stått med lysene på eller noe i den dur.

     

    Mopeden ble forøvrig solgt "som den er".

     

    Hvordan er lovene for dette? Saken er at kjøper og selger kjenner hverandre. Hva er rimelig å forvente fra selgers side? Bør han dekke kostnadene helt selv? Eller er det motsatt, at kjøper må dekke alt selv?

×
×
  • Opprett ny...