Gå til innhold

steelsound

Medlemmer
  • Innlegg

    50
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av steelsound

  1.  

    Hei!

     

    Kjøpte meg nylig en HP Spectre x360 4280 og har foreløpig bare ett ørlite problem som irriterer litt. Den klarer ikke å beregne gjenværende batteritid. Den er stuck på "Beregner...". Noen som kjenner til dette problemet og kan hjelpe meg?

     

    Takk for svar!

     

    Mvh

    Ole Magnus

     

    Har du oppdatert BIOS? 

    Kom oppgradering i august.

     

    Jepp, jeg oppgraderte BIOS til den nyeste versjonen. Både windows og HP oppdateringer skal være helt oppdatert.

  2. Hei

     

    Noen fler som har problem med at tlf fryser å rebooter?. Har hatt tlf en uke å problem med at den fryser så å si hver dag...utrolig irriterende!.

     

    Batteritiden er ihvertfall positiv sålangt. Tok en sammenligning med min Ipad Pro, og med filmvisnining i ca 1 time å 10 min fra 100% batteri på begge var de nede 94%, hadde ikke trodd at S7 skulle ha like god batteritid som Ipaden

     

    Takk på forhånd

    Har hatt telefonen siden lanseringen og den har fryst 2 ganger.

  3.  

    De ørepluggene som fulgte med s7'en er noe av det værste dritet jeg noen gang har hatt i ørene. Makan til elendig plugger. Skurrer om man har telefonen i lomma, pga kabelen, og er ekstremt ukomfortable å ha i øyra. Sitter ikke skikkelig i det hele tatt.

    Synes de så så eksklusive ut når jeg unboxet telefonen, men de er virkelig forferdelige ja!

     

     

    Ja, jeg syntes også det. Helt til jeg prøvde dem.

  4.  

    Noen som har erfaring med Black Desert? Kan dette være noe for oss?

    Black Desert kan være morsomt for flere spillere. Men kan ikke anbefale spillet vis du ikke liker grinding i spill. Vis jeg skall være ærlig så er hele Black Desert the big grind. Håpe det hjelper.

     

     

    Takk for svar. Jeg har ikke nødvendigvis noe imot grind. Grind er absolutt nødvendig til en viss grad. men dersom det kun er en evig grind fest så er det kanskje ikke så interessant.

  5.  

     

     

     

     

    Til de som synes S7 Edge er litt stor og vanskelig å holde skikkelig så anbefales et silikondeksel. Fikk tak i et billig deksel på Amazon, og telefonen ligger mye bedre i hånda nå.

    Synes Edge har perfekt størrelse, men kun litt glatt å holde i. Kunne du delt den linken til det dekselet du bestilte? :)
    Her :)

    https://www.amazon.co.uk/dp/B01AGN0WJE/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_1

     

    Levert på under en uke. Mobilen sitter klistret i hånden! Og ser meget lekker ut!

    Er dette dekselet da litt sånn "silikonklebrig" å holde i, slik at telefonen ikke glipper? :hmm:

     

    Det er silikon og "klebrig" til hånden ja. Jeg kjøpte denne til S7 Edge og Clear View til S7. Med Clear View er S7 så glatt at jeg ikke klarer å bruke den skikkelig. S7 Edge ligger trygt og godt i hånden og kan fint brukes med en' hånd.

     

     

    Takker, akkurat det jeg er ute etter. Nå bestilt! :thumbup:

     

     

    Denne såg bra ut, føler også S7 edge er litt glatt å holde i. Men vil den fungere med trådløs lading?

  6. Jeg kan hvertfall si at sålangt kan det virke som at problemet ble fikset av denne oppdateringen. Men det er litt for tidlig å si enda, men shutdowns har gått mye raskere etter denne oppdateringen. Den har fortsatt en litt rar shutdown, der etter "Avslutter" skjermen er ferdig så går skjermene i svart, men da girer pc'en opp og viftene kjører på fullt i 5-10 sek før den skrur seg av. Men det er definitivt en stor forbedring fra de 5-10 minuttene det tok før. Nå krysser jeg alle fingrer og tær for at det fortsetter slikt.

  7. The Division er jo veldig aktuelt idag og jeg kan varmt anbefale det. Men om det ikke er kjempestemning for det så kan jo kanskje Dying Light være noe? Er vel 4 player co-op i det om jeg ikke husker feil?

     

    Joda, prøvde Open Beta av The Division, og det var forsåvidt greit, og jeg forstår at det er mye mer content nå. Men jeg føler kanskje at gameplayet er noe ala det samme om du er lvl 5 eller lvl 30. Det eneste er at man får bedre våpen og armor. Har på følelsen av at noe slikt kan fort bli kjedeligt.

  8. Hei!

     

    Er på jakt etter ett spill jeg og vennene mine kan bite tenna litt i. Det trenger ikke nødvendigvis være ett MMO, men tror det er et spill av den sjangeren som kan passe best. Gjerne med fokus på PvE. Det trenger ikke nødvendigvis være skreddersydd for 4 personer, men hvertfall slik at minst 4 personer kan teame opp og progressere sammen. WoW er prøvd og ferdigspilt, og det blir gammelt etter kort tid, så det er nok ikke aktuelt. Tera, og blade and soul er vel heller ikke særlig aktuelt. Vi har noen på radaren som kommer etter hvert ( Escape from Tarkov, Overwatch, Conans Exiles) men skulle gjerne hatt noen tips til spill som er ute idag. The Division er til vurdering, men er ikke kjempestemning for det egentlig. Mottar alle tips med takk!

     

    Mvh

    Steelsound

  9.  

     

    Jeg kjøpte denne laderen bare uten stativ. Er litt dumt om jeg må drive å flytte på telefonen for å finne rette punkt. Ser det ut som at det er mulig å kjøpe stativet separat og montere den løse platen? Eller må den med stativ kjøpes som et helt produkt?

    Modellen uten stativ er uten hurtig lading

    Jeg har den uten stativ med fast charge og brukt den siden desember

     

     

    Det ser ut som at jeg har den uten fast charge. Men det er egentlig ikke et problem. Den platen blir kun brukt når jeg sitter ved dataen alikevel, og da kan jo telefonen bare ligge der. Skal jeg reise noen plass og trenger rask lading bruker jeg bare den vanlige laderen. Med mindre den lar seg bytte ut, men jeg tviler ettersom den var en del av et pakketilbud.

  10. Hmm ja forsøk det.

    Hvis det fortsatt ikke hjelper så lener jeg mot feil på hovedkort eller psu. Har du noe deler å teste med?

     

    Hei! 

     

    Jeg har ingen ekstra psu eller hovedkort som er kompatible med cpu socket og ddr 4 ram. Og jeg byttet psu fordi jeg mistenkte den for å skape problemer med min gamle setup.

     

    Jeg fant derimot frem et Corsair toolbox program fra produsentens hjemmeside og fant ut at min Corsair SSD's firmware var VELDIG utdatert. Jeg har nå oppdatert den fra versjon 1.17 eller noe i den dur til versjon 5.07. Jeg vil gi denne en sjangs før jeg eventuelt prøver å reinstallere windows på den andre SSD'en. Jeg lover at jeg skal holder dere oppdatert når status endres!

  11.  

     

    Jeg kjøpte denne laderen bare uten stativ. Er litt dumt om jeg må drive å flytte på telefonen for å finne rette punkt. Ser det ut som at det er mulig å kjøpe stativet separat og montere den løse platen? Eller må den med stativ kjøpes som et helt produkt?

    Modellen uten stativ er uten hurtig lading

     

     

    Du har jo den flate som han snakker om både med og uten hurtig lading.

     

    https://www.komplett.no/k/kcp.aspx?sku=850759&sku=873572&sku=838681

    Ok, Da har nok jeg kjøpt den uten hurtiglading. Det var litt dumt..

×
×
  • Opprett ny...