Gå til innhold

ufodev

Medlemmer
  • Innlegg

    79
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ufodev

  1. Mulig de øker, men blir disse svært lite brukt til surfing på nett? Disse vises nesten ikke på sider jeg kan hente ut statistikk fra, og det sider med mange hundre tusen unike brukere hver dag. iOS står for over 10% av den totale nett-trafikken. Resten er fordelt på forskjellige PC-OS der Windows har den desidert største delen av kaka. En svært liten andel kommer fra Androidbaserte enheter.

     

    Er det bare slik at iOS-brukes mer på nett selv om det er langt ferre av dem..?

  2. Skjønner ikke helt hvorfor Samsung S4 selger så mye bedre enn HTC One og LG g2. Forskjellene i praktisk bruk er marginal. G2 sine spesifikasjoner er vel et lite hakk bedre, og dersom man liker utseendet til s4 ser jeg ingen grunn til ikke å like g4, de ser jo ganske like ut.

     

    HTC one synes jeg personlig er penere enn begge . Den yter jo omtrent som s4. Merkelige greier. Synes det er Hyggelig Sony utfordrer Samsung.

     

    Det er sannsynligvis på grunn av at LG generelt har et litt shady rykte enda. Men enig, G2 er en bedre telefon enn S4...

  3. Jeg gruer meg mer og mer...iOS 7 ser så jævla barnslig ut. Prikker for å vise dekning? Helt flate ikoner? Grelle pastellfarger? Og noen av de "oppdaterte" appene er helt på trynet minimalistiske. De går for langt, etter min mening.Google har truffet blink med sitt UI på for eksempel Google sine apps til iOS (Gmail og search). Det apple holder på med nå er bare trist. :(

     

    Med den bakgrunnsfargen ser det barnslig ut ja, enig. Det er enkelt nok å velge en litt mer voksen bakgrunn... :)

    • Liker 1
  4. Det er ikke bare å bytte produsent, det koster penger - med mindre man gjør det etter et par år uten fornyelse. Eneste grunnen til at jeg ikke bruker Android i dag er for at jeg er purist og vil ha en Nexus-enhet på 4 tommer med 720p (eller bedre)-oppløsning. TouchWiz og Sense Flow eller hva de nå heter alle sammen frister ikke, og alt over 4 tommers skjerm er for stort for meg. På min iPhone i dag bruker jeg google til alt - nettleser, e-post, navigasjon, kontakter og kalender. Heldigvis funker iOS VELDIG bra til dette også. Savner litt Google Now og Latitude. Ikke fordi de var nyttige i lille norge, men litt morsomme å leke med til tider.

     

    Prøvd Grokr? Bedre enn Google Now, om enn ikke så veldig nyttig i Norge heller...

  5. Maskinvaren er det bare nerdene som bryr seg om likevel.
    Godt mulig at maskinvaren har liten effekt i markedsførings sammenheng, men maskinvaren er allikevel en viktig faktor i sluttresultatet. Det er maskinvaren som danner grunnlaget for hva du kan få til med programvaren, resultatet blir en sum av begge deler.Produsenten som får til det resultatet flest mulig vil ha er "vinneren".God programvare + dårlig maskinvare = fail.Dårlig programvare + god maskinvare = fail.God programvare + god maskinvare = suksess.

     

    Tja, stort sett enig, bortsett fra at

     

    "God programvare + dårlig maskinvare" != fail dersom programvaren er god nok. Dersom programvaren er optimalisert nok vil den flyte godt på dårlig maskinvare. Det finnes selvsagt en grense på hvor dårlig maskinvare det går på, men. Android er ikke lettkjørt, derfor kreves kraftig hardware.

     

  6. Nettleseren på brettet er Microsofts Windows Internet Explorer 10. Den støtter Flash, men ikke Java. Skal du bruke brettet på nettbanker med innlogging via BankID, kan dette by på utfordringer.
    Nok engang, dette gjelder også alle andre nettbrett. Og Surface er vel ett av få, eller eneste som støtter flash i det hele tatt. iPads gjør det ikke.

     

    For det første, iPad støtter mobil BankID (pga simkortstøtte). For det andre får du det til å høres ut som en BRA ting at brettet støtter Flash? Dersom dette er aktivert som standard vil dette føre til at brettet SUGER batteri ved surfing på nettsider med flash-innhold. Som iPad-bruker har jeg ikke funnet en webside i dag som krever at jeg bruker flash, men tilbyr innholdet i et mer fornuftig format. Dersom man kommer på de samme sidene med en nettleser med flash-støtte får man isteden servert flash-innhold. Good luck chuck..

     

     

     

  7. Denne kan være spennende. Jeg har i dag en slik billig "Android on a stick" som jeg kjører Plex, Netflix m.m. på. Men den er litt ustabil og ikke helt optimalisert for bruk med fjernkontroll etc. Om denne fra Samsung blir bedre tilpasset TV-bruk og prisen lav (< 1000) så kanskje.Hadde nok hatt en AppleTV om de bare hadde støttet mkv og appstore uten JB først.

     

    Dersom du allerede eier en iPhone, iPod Touch eller iPad kan du streame mkv fra en pc/mac, via f.eks. Plex eller AirVideo, til AppleTV med Airplay. Utmerket kvalitet dersom du har noenlunde grei hastighet på wifi'en din.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...