Gå til innhold

Blindgate

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Blindgate

  1. Eller du kan f.eks. skryte av hvor flink du har blitt til å flette hår, og vise henne :wee:

    :!: Den har jeg brukt flere ganger, lenge før jeg hørte om PUA og kino..

     

    Hørtes ikke ut som noen kjempeidé å skulle flette hår. Hvordan forklare at man i det hele tatt har flettet hår før og blitt god på det?

     

    Noen vil nok mene at det blir litt tvilsomt. Nesten som å skulle lakke tånegler.

  2. Jeg tar det i denne tråden siden det blir litt i samme gate som parfyme. Lurer på hvor jeg kan få kjøpt dusjsåpen til Intimately Beckham.

     

    Prøvd å google litt uten hell. Er snakk om en sort innpakning med gullskrift (for menn), som jeg ikke vet hvor er kjøpt siden jeg fikk den og parfyme i gave.

     

    Noen kjeder som nærmest garantert har denne i sortimentet, så jeg slipper å reise langt avgårde bare for å se i ulike butikker?

     

    Driter i at det er Beckhams merke så det er sagt, hehe. Fikk nok det merket fordi jeg liksom er så fotballgal :)

  3. Det er ikke noen selvfølge at dere skal være med på en bytur bare fordi det var dere som først kom i kontakt med jentene.

     

    Hvor kult ville det vært for deg å se denne jenta kline med kameraten din? Har du tenkt på det?

     

    Mulig du ikke hadde voldsomt lyst til å være med, men bare mener det var feil av dem å ikke be deg med, om du skjønner.

  4. Jeg kikket litt på den i går, men ikke så veldig sammenhengende. Mye av det går ut på at du skal overbevise deg selv om at du ikke har noe lavere verdi enn andre gutter, eller jenter som du skal prate med.

     

    Og han pratet en del om at et supert utseende ikke alltid er nok, eller trengs i nevneverdig grad. Noen jenter skal uansett ha han kjekke, høye fyren, men det er visst like mange som vil ha en som ser ut som "deg".

     

    Og han har noen helt konkrete tips også, som at du f.eks. skal ignorere en fyr som prøver å komme inn i praten mellom deg og en dame, så hun får følelsen av at han har lavere verdi.

     

    Ikke skal man være for spandabel heller, og være en provider på utestedet. De fikk seg sjeldent noe, visstnok.

     

    Skal se mer de neste dagene, og forhåpentligvis plukke opp litt mer. Sikkert noen erfarne PUAs som har noen innvendinger mot det jeg skriver.

  5. Jeg tviler på at hun er forelsket i deg, da hadde det vært litt spesielt å gjøre det på den måten. Spørs hvor gamle dere er da.

     

    Tror hun bare kødder med deg, og enten er hun forelsket i en annen og/eller så skal hun bare la deg tro at hun er forelsket i deg.

     

    Hadde vært best om du fikk svart med en gang uten å avsløre hva du tror, som f.eks. det eksempelet du fikk ovenfor.

  6. Har et problem som LG ikke makter å hjelpe meg med. Lagt inn et ord i ordlista som jeg ville ha fjernet.

     

    Fikk først beskjed om å gå tilbake til fabrikkinnstillinger, men det hjelper ikke og en konsulent jeg pratet med senere mente at det ikke var måten å gjøre det på.

     

    Ikke fikk jeg gått tilbake til fabrikkinnstillingene heller, siden ordet fremdeles er der, meldinger er tilgjengelige og telefonlista er intakt.

     

    Hun hadde ikke snøring på hvordan jeg skulle få til det her, men oppga et nummer til Zodiac eller noe.

     

    Dette må jeg evt betale for, hvis det i det hele tatt lar seg gjøre. Noen som vet noe om dette?

     

    Edit: Etter å ha skrevet ordene jeg vil ha ganske mange ganger og i flere sammenhenger er ordet jeg ikke vil ha nedprioritert.

  7. Kjærlighet suger maks. Fikk jenta jeg gjorde det slutt med på torsdag hjem i dag, etter at hun har vært borte hele helga (planlagt tur til ei venninne).

     

    Hun er fullstendig knekt og jeg er redd hun skal få et alvorlig sammenbrudd. Og som om ikke det var nok skulle hun kjøre avgårde i den tilstanden til moren hennes.

     

    Om det var opp til henne hadde vi levd sammen resten av livet, gifte og med barn, men nå har visst livet hennes gått i dass.

     

    Prøvde alt hun kunne for å overtale meg til å satse videre på oss, brukte alle minner for alt de er verdt osv, så det ble mye grining før hun reiste.

×
×
  • Opprett ny...