Gå til innhold

Kildal90

Medlemmer
  • Innlegg

    78
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kildal90

  1. Hadde veldig magefølelse for alternativ 3 etter å ha hørt bare to låter 3 og 1 (startet alle med shuffle på), Om jeg hadde startet med 1,2,3,4, kan det sikkert hende jeg hadde stemt 4, men jeg stemte etter å sammenligne 3 og 5 og hørte at det var forskjell, så testet jeg de opp i mot 1 og endte på 3. Definivit ikke lett å høre forskjell, er ingen spesifikke forskjeller jeg husker i alle fall. Sitter med byerdynamic headset på asus lydkort.

  2. Hei,

     

    Lurte på hva jeg kan få spilt ved innkjøp av wii u og hva jeg må kjøpe av tilleggsutstyr.

     

    Har ikke eid noen konsoll siden N64, som jeg ikke får brukt da scart på den nye tv'en min ikke fungerer =(, så jeg er litt uviten innen tema. Sånn jeg har skjønt det skal Wii U ha en virtuel konsoll i e-shop hvor man kan kjøpe og laste ned gamle spill. Av disse er vist ikke Gamecube titler inkludert, men jeg vil kunne finne N64 spill og eventuelt noen snes spill som kunne vært kult. Jeg vil også kunne kjøpe Wii titler (fysisk kopi) å spille disse på Wii U konsollen.

     

    Jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å spille igjennom zelda og mario spillene så dette ser bra ut, sett bort ifra at Gamecube spillene ikke er tilgjengelig. Men får intrykk av at Zelda Wind Waker og Super Mario Sunshine vil komme til Wii U etter hvert ut ifra det jeg har lest her og andre steder.

     

    Men når jeg nå begynner å se på å kjøpe dette blir jeg veldig forvirret av alt kontroll styret til wii. Med Wii U får jeg jo skjermkontrolleren, men den støtter ingen tidligere wii titler og er kunn brukt for nye Wii U spill. Jeg må kjøpe et sett med nunchuk og motion plus kontroller hvis jeg skal kunne spille spill som Zelda Skyward Sword, Zelda Twilight Princess, Super Mario Galaxy 1 og 2 +++

     

    Syntes også Mario Party og andre spill kan være kult for vors osv. Så jeg må antaglivis tenke på innkjøp 2-3 motion pluss kontrollere ekstra med tiden.

     

    Men det jeg lurer mest på er hva jeg trenger for å kunne spille de gamle titlene fra N64, SNES og resten. Ønsker jeg for eksempel å spille Super Mario 64 vil det fungere med en wii classic controller/wii classic pro controller, kan jeg eventuelt vente og kjøpe en wii u pro controller eller vil den da ikke være kompatibel?

     

    Håper all informasjon jeg har skrevet stemmer og håper noen kan opplyse litt mer.

     

    TLDR:

    Vil jeg kunne spille wii spill og n64/snes/virtual console spill om jeg kjøper:

    Wii u konsoll (premium, inkl. sensorbar)

    Wii u motion plus remote controller og wii u nunchuk

    Wii classic controller pro

     

    Er litt nervøs for å bli skuffet hvis jeg bestiller >.>

     

    Edit:

    Har også hørt metroid serien skal være veldig bra, men finner ikke Metroid Prime: Trilogy på lager i noen norske nettbutikker. Er dette enkelt og få tak i og anbefalt? :)

  3. Sonyen ser ut som en fin tv den. Vanskelig for meg å vite om den er noe bedre enn philipsen til 6 649 kr. men. 3D er virkelig ikke noe jeg føler jeg trenger, så jeg ser ikke på dette som noe pluss. Og desuten er den ikke på tilbud lenger så er vel en mindre akutel kandidat.

     

    Ingen som har noen meninger om det er verdt å kjøpe 46pfl5007t/12 over 47pfl4007t/12?

  4. Hei,

     

    Ønsker hjelp til kjøp av ny tv. Jeg bruker hovedsakelig tv til å se på filmer med venner streamet fra pc for øyeblikket. Lurer da på om jeg burde kjøpe en tv med mulighet for å kobles direkte på nett eller om jeg burde kjøpe en tv uten denne muligheten og heller bruke en løsning som boxee box.

     

    Tråden her er mest for teknisk insikt og generelle tips, men kom gjerne med konkrete tv'er som passer. Er nemlig veldig lenge siden jeg har sett på tv'er og vet ikke helt hva som gjelder. Sitter med en holdning at jeg ikke burde kjøpe plasma tv uten egentlig noen god begrunnelse.

     

    Jeg tenker også det burde være en grei alround tv for spill, film og tv sendinger. Ettersom tv er en såpass langsiktig investering og bruksområder vil endre seg.

     

    Ingen planer om å kjøpe noe hjemmekino anlegg eller lignende enda, så vet ikke om jeg burde se på lydkvaliteten til tv'er eller om det generelt er godt nok.

     

    Er fleksibel på pris begge veier.

     

    Alle tips er velkomne! :)

  5. Hei,

     

    Skal selge min gamle samsung skjerm og kjøpe meg 2 nye skjermer som fungerer bra sammen.

     

    Foretrekker at de er like, men andre skjermen vil bli mest brukt for "et sted å ha stuff" ikke eyefinity eller noe.

    Altså trenger jeg for eksempel ikke 3d og 120 hz på den.

     

    Jeg aner ikke hva som trengs for å få en god opplevelse innen spill og film om dagen, men jeg ønsker ikke skjermer over 24" størelse med tanke på fps (first person shooters).

     

    Bruksområde vil være spill på relativt høyt nivå og filmer/serier. Innsynsvinkel er ikke veldig vesentlig, om jeg skal se noe med andre vil jeg uansett bruke tv'en.

     

    3d er kult, men ikke viktig.

     

    Ikke mere enn 4k for enkelt skjerm og ikke mere enn 5-6k for 2.

     

    Alle tips er velkomne.

    Om 2 slike holder så er det greit for meg, ønsker bare å ikke bli skuffa i ettertid :)

    • Liker 1
  6. Jeg bruker for øyeblikket en gammel 17" og en grei samsung syncmaster 20"(husker ikke modellnavnet).

     

    Jeg er veldig fornøyd med samsungen, men kunne tenkt meg en ny 22" eller større skjerm så jeg slipper å bruke 17" skjermen.

     

    Jeg spiller for det meste, men vet ikke om det er verdt å legge penger i en 120Hz skjerm og i så fall hvilken.

    Pris har ikke så mye å si bare jeg får en fin skjerm, tror ikke mere enn 24" er noe særlig da jeg spiller en del first person shooter og starcraft hvor jeg tror en større skjerm vil hemme reaksjonen min.

  7. Windows-tasten er fjernet fra den venstre siden....

     

    ...Er god nok grunn for meg til ikke å kjøpe denne bærbare, har tidligere valgt bort bærbare på grunn av tastaturløsninger (f. eks fn byttet plass med ctrl) og denne er intet unntak.

     

    Den ser grei ut rent designmessig, glossy skjerm er ofte et diskutert område, jeg liker det ikke spesielt godt, men kan tenkes at denne pc-en vil få en veldig fin skjerm og det er nok ikke nødvendigvis et problem.

     

    Tror de skrå kantene på touchpadden kan være et irritasjonsmoment om man spiller mye med wasd.

     

    Tror nok denne blir litt for dyr i forhold til hva man får, men kan jo ta feil og prisen+endelig specsa har mye å si for om denne er å anbefale.

  8. Han jeg hjelper med å kjøpe pc har veldig lite lyst til å vente med å kjøpe pc grunnet sandy bridge feilen, har sett på alternativ til dette med et x58 oppsett:

     

    http://www.dustinhome.no/Favorites.aspx?list=fece3c04c5d44548bbbc4be9b3db5dfa

     

    Hvor mye mindre får man for pengene ved å kjøpe denne listen kontra den fra originale med sandy bridge?

  9. Kan vel si meg skyldig i lignende sak, men snakk om billigere produkter.

     

    Fikk tilsendt feil ram, sendte mail om feilsendingen og de sa de skulle sende nye brikker med returlapp for de feilsendte brikkene så jeg skulle slippe å betale frakt for å returnere dem.

     

    Fikk nye brikker, ingen returlapp så lot de feilsendte brikkene ligge, lå og støvet i ett år før en kamerat av meg fikk dem for å feilsøke i pc-en sin som han hadde problemer med.

     

    I ditt tilfelle så ville jeg nok valgt å ta kontakt uansett, da å ha et væskekjølingssystem liggende har ikke så mye for seg, ville uansett ikke solgt det eller ram brikkene jeg fikk feilsendt, følelsen av å være kriminell blir for til en for stor klump i halsen til å svelge for min del :p

  10. Aner ikke hva det har å bety i praksis, men du har valgt ett minnesett med 1.65V og sandy bridge har i utgangspunktet kun støtte for rambrikker inntil 1.575V

    I denne testen http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=18190523&postcount=103 er det ikke funnet noe problem med 1.65V men en vet jo aldri når det er så ny sokkel etc.

     

     

    Står i linken at 1.65V ikke har skapt problemer

    "In our testing we have found 1.65v has caused no issues."

     

    Men er åpen for forslag til annen type ram med tanke på langtidsmessig stabilitet.

  11. Ref Stasjonær Gamer for 12k

     

    Har pratet litt med han som skal ha pc-en og kommet frem til dette oppsettet.

     

    Endelig oppsett

     

    Noen forslag før den bestilles?

     

    Lurer fortsatt på om noen har erfaringer med dustinhome sin studentrabatt. Om man kan spare noe særlig utover gratis frakt.

     

    Har hele veien tenkt den ulovlige veien når det gjelder OS, men hva er den billigste måten å skaffe dette på lovlig?

  12. Hei igjen, tenkte å poste et nytt oppsett fra dustin.

     

    Tenker det kan lønne seg å bestille fra dustin da jeg kan registrere høyskole mailen min for å få rabbatt. Vet ikke hvor mye man kan få i rabatt men har hørt rykter om opptill 10%

     

    Noen som vet noe mer om dette?

     

    http://www.dustinhome.no/Favorites.aspx?list=4b5676c34a7a4788a411432e7d07acba

     

    Ps. vil GTX 580 passe i CM 690 II Advanced?

  13. Hva med noe sånn som:

     

    http://www.imgjoe.com/x/pc12k.png

     

    Har budsjettert med god plass for nye SSD-disker.

    Har valgt i5 2500k over i7 2600 pga omtrent identisk gaming ytelse.

    Vil også anbefale k-versjonen, da software gjør det ekstremt enkelt og overklokke de nye sandy bridge CPUene, dette gir et veldig respektabelt ytelse hopp.

    Ellers har jo budsjettet rom for et annet kabinett og eventuelt en Corsair PSU.

     

    Takker for kjapp og god.

     

    Lurte på hva som ligger bak noen av byttene og hvorfor du har valgt de over de jeg har,

    Spesielt med tanke på harddisk WD vs Samsung, Minne, psu og til en mindre grad hovedkort.

     

    Minne har jeg lite peiling på, så vet ikke hvor stor ytelsesforskjellen blir med dominator eller vengeance over corsairs "standard" brikker.

     

    Liker fractal sitt kabinett utseende messig veldig godt selv, ikke så godt å bygge i som obsidian, men tenker det skal gå greit. Må høre med han som faktisk skal ha pc-en om dette faller i smak.

     

    Har dere eventuelt noen andre gode forslag til kabinett?

     

     

    Igjen takk til alle for god og kjapp respons!

  14. Hei,

     

    Skal hjelpe en venn av meg på 16 med å kjøpe og å bygge en stasjonær gaming rigg.

     

    Han får 12 700 kr. i februar som han skal bruke på denne.

     

    Ønsker å kjøpe fra komplett grunnet god support, godt lager og gode erfaringer fra mine tidligere kjøp.

     

    Problemstillingen min er at budsjettet er litt lavere enn jeg vanligvis pleier å se på pc for, jeg liker store solide produkter som er stillegående og har gode oc egenskaper, men i dette tilfelle er nok lavt støy mindre viktig og pc-en vil bli brukt en del borte fra hjemme på lan og i andre sammanhenger så vekt og størelse er relevant.

     

    Bruksområde til pc-en vil være gaming, den kommer ikke til å overclockes eller tweakes noe særlig utover stock instillinger.

     

    Trenger ikke skjerm, tastatur eller annet tilbehør som OS osv.

     

    Eksempel oppsett

     

    Dette er noe jeg foreløbig har satt opp, mangler ssd da de nye diskene omtalt her ikke ligger for salg enda, men skal komme sent i januar (corsair).

     

    Regner med en 64GB Corsair P3 ssd disk vil komme på 1500 kr. og da overstiger mitt eksempel oppsett 12 700.

     

    Kabinettet jeg har valgt er stort og tungt og kunne tenkt meg å finne et som var billigere og lettere, men som fortsatt var litt kult og ikke minst har plass til et 6970 skjermkort.

     

    Noe annet som anbefales endret i dette oppsettet?

    Ser det er noen som har hatt problem med corsair vengeance på ASUS P8P67 Deluxe.

    Kan dette skape problemer for ASUS P8P67 Pro og?

     

    Edit:

    Tips til en god cpu kjøler for 1155? Tenkte på corsair a70.

    Står på Corsair sine sider at den støtter 1155, men ikke på komplett.

  15. Liker hva blizzard gjør og dems holdning til hackere osv. Ønsker fortsatt mulighet for lan og cross region play, men ser utfordringene med det.

     

    At de også tar jukserne i single player som har jukset for å få ekstra achievement points mener jeg er helt riktig, om man har lyst til å jukse i single playeren finnes det jo faktisk implementerte cheat kodes fra blizzard man kan bruke for å ha det gøy, og da vil man heller ikke kunne få achivements osv, så blizzard har lagd en finfin løsning her :)

     

     

    Ellers for de starcraft interesserte så kan jeg anbefale og sjekke ut GSL Season 2 som starter i dag, en pro starcraft turnering i Korea med mange av verdens beste SC2 spillere!

    http://www.gomtv.net/

    Har kjøpt season ticket selv så jeg kan se på vods om ettermiddagen da jeg er på jobb/sover under live sendingene.

     

    PS. Ble endelig promota til diamond league i 1v1 i helga :)

×
×
  • Opprett ny...