Gå til innhold

HalfLife3

Medlemmer
  • Innlegg

    101
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av HalfLife3

  1. Jeg skjønner ikke helt hvor problemet ligger. Jeg mener jeg har installert riktig. Det som skjer er at nettverkskorte er inni pcen som det skal, og lyser grønt som skal. Da jeg installerte koblet jeg til nettverket og det funket, i 10 sekunder så forsvant det bare og nå klarer ikke korte å finne nettverket i det hele tatt. Det samme skjer når jeg prøvde å reinstallere. Har også prøvd å plassere korte i en annen port uen hell. Om dere ser på dette bildet står det frakoblet og det skjønner jeg ikke med tanke på at det blinker grønt.

     

    http://gyazo.com/d11b10e1f5d5ba3d8c9c599bb10b2f8c

     

    Kan noen forklare hvordan jeg ordner dette på en enkel måte? Takk for oppmerksomheten og kult om noen kan hjelpe.

  2. Nei, du får kun hvis du går til 1 prestige på cod4, waw, mw2 og bo. På mw3 får du for hver prestige du går i

    Moro at prestige i MW1 kun er på PS3 og Xbox da -_-

     

    MW1?? Har alltid spurt meg selv, hva skjedde med MW1, hvor ble det av det? Her kommer de med med mw2 og mw3 og så vet ikke engang folk hvor 1'eren er, den som liksom skal ha begynt det hele... Skjønner ikke at MW2 og 3 solgte så bra uten at folk som kjøper ikke engang har spilt eller vet hvor 1'eren er. Har fundert på dette siden Mw2 kom i 2009 og her sitter jeg 2 år og etter uten å være noe klokere.

    • Liker 1
  3. Er du heldig ender du opp som host... da slipper du sure tasseladder som forlater kampen etter runde 8 så alle må starte på nytt

     

    Hvorfor gidder du å spille zombie med noen du ikke kjenner, man er jo avhengig av å samarbeide for å nå langt, men når du spiller med helt ukjente vil de bare tenke på seg selv. Spill med noen du kjenner så blir det ikke noe tull med at noen bare stikker osv.

     

    Ja, men da tipper jeg du lar de andre få en runde til sånn at du kan få flere kills? Du lar de og få ett bombsite men ikke mer. Sånn er mange, men du tjener mindre xp enn Search and destroy.

     

    Ja, men det er ikke nødvendig for å få mye xp, men bare prøve å la rundene vare så lenge som mulig. Og da jeg spilte snd og fikk 10 kills fikk jeg ikke mer enn 10k xp, folk bare camper og pre-aimer bombene, så ville ikke satset så mye på det nei.

  4. spiller demolition og får mellom 15-20 000 xp hver match. dette innebærer selvølgelig at du får minst 60 kills, kan vel også komme litt an på killstreaks du bruker, men tror ikke det spiller noen stor rolle. grunnen til at jeg spiller demolition er fordi det er den eneste game moden med forutsigbare spawns, så det gjør det lett å spawn kille til du oppnår oppimot 100 kills.

×
×
  • Opprett ny...