Gå til innhold

Homer Simpson

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Homer Simpson

  1. Tja, du kan jo sette deg inn i Unity? Riktignok kan du ikke lage noe til Android med gratisversjonen, men det er et fint sted å begynne å lage spill.

     

     

    Hmm, det så ganske interesant ut, er det vanskelig å sette seg inn i?. Må jeg lese flere bøker for å lære meg det, eller er det bare til å lese gjennom noen tutorials.

     

    Har akkurat begynt å sette meg inn i det selv, men det skal ikke være så altfor vanskelig. Det vanskeligste blir nok programmeringen tenker jeg.

     

    Unity har en veldig bra community og brukes av veldig mange. Søk på Unity Student på google. Der er det en del tutorials. Dessuten finner du mange andre ressurser ved å bare google litt.

     

    Edit: Angående prisen, ja det er dyrt. Men du kommer langt ved å bruke gratisversjonen også. Kan jo lage et browserspill eller et spill for windows. God trening i det også =)

     

    Ok:) For prøve å sette meg inn i det, kanskje det er noe jeg liker å drive med og kjøper pro:). Takker for hjelpen :)

  2. Tja, du kan jo sette deg inn i Unity? Riktignok kan du ikke lage noe til Android med gratisversjonen, men det er et fint sted å begynne å lage spill.

     

     

    Hmm, det så ganske interesant ut, er det vanskelig å sette seg inn i?. Må jeg lese flere bøker for å lære meg det, eller er det bare til å lese gjennom noen tutorials.

     

     

    Edit: oi rundt 16 tusen for pro og andoird. Blir litt i det meste laget.

  3. Hei

     

    Er helt ny til programmering. Og trenger litt hjelp med hvordan å komme i gang.

    Planen er å lage et tower defence spill til tablet.

    Men har null peiling på hvor jeg skal begynne, hva jeg trenger etc, så lurte på om noen har noen tips, eventuelt norsk/engelske sider som har noen gode tutorials for beginners.

  4. Hei! Er det noen som kan si meg hvordan jeg kan plassere et skrivebordsikon slik at det blir værende akkurat der jeg slepper det.

     

    Jeg har ett bakgrunnsbilde av en soldat på skrivebordet mitt, og ikonet jeg snakker om er hodet til personen på bakgrunnsbildet, men når jeg slepper ikonet der jeg skal ha det flytter det seg alltid litt slik at det ikke stemmer med bakgrunnsbildet. Noen løsning?

     

    Høreklikk på skrivebordet, vis, juster ikoner i rutenett.

×
×
  • Opprett ny...