Gå til innhold

Prinz Poldi

Medlemmer
  • Innlegg

    3 764
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Prinz Poldi

  1. Nå begynner vi å kjenne på det... vi skulle vel ha leid inn eller kjøpt inn forsterkninger i Januar, jo Kim hvordan kan jeg glemme han. Wenger din stae faen. Kan noen forklere meg hvorfor Poldoski ikke får bytte i 60 min?

     

    Spillerbørs:

    Polakken: 9

    Sagna: 6

    Mertesacker: 7

    Kos: 8

    Gibbs: 7

    Arteta: 2

    Wilshere: 7

    Ros: 6

    Özil: 6

    Santi: 8

    Giroud: 1

     

    Innbytter Ox: 5

     

    Aldri se fotball igjen. Arteta og Ozil var langt bedre enn Cazorla, Wilshere og Rosicky som stinka opp hele Sør-England. Cazorla 8.......... javel

    • Liker 3
  2. Gi United hvite drakter og jeg kunne ha fint blitt overbevist om at dette var Fulham som kom til Emirates for å kjempe seg til 1 poeng i bunnstriden. Jeg har nok av stygge ord om min egen klubbs prestasjon men jeg ble sjokkert over hvor begredelig det står til i United.

     

    Hoho, slapp av mann. Dere var ikke så mye bedre selv.

     

     

     

    Vi var helt sjelelsesløst ræva, som å se oss da Denilson var en viktig del av vårt offensive spill. Men for ett år siden ville Mata, RvP, Rooney ville vært kanskje de tre beste spillerne ligaen. Her så de ut som Championship-spillere alle tre. Må være lov å forvente mer av dem skulle jeg tro.

     

    Cazorla ble nevnt som vår beste? Er det satire? Han, sammen med Rosicky, Wilshere og Giroud spilte til 0,0 på børsen. Helt hårreisende fra alle fire.

  3. GL Gareth. Lol. Må være nervepirrende.

    Gareth Bale på sitt aller beste er fremdeles bare en fattig manns Ronaldo. Det står respekt av å reise ut av komfortsonen sin i England og prøve seg i La Liga, men han kommer aldri til å innfri forventningene mtp overgangssum og lista som Ronaldo har lagt og jeg tror han vet det selv.

  4. For en deadline day dette utvikler seg til å bli. Kjenner jeg blir utrolig skuffet om vi ikke får inn Øzil.

    Han har bestått medical og akseptert personal terms. Ryktes tilogmed at han blir offisielt annonsert nå klokka 5, men selv om det ikke skjer vil jeg ikke fortvile. Özil er 98% Arsenal-spiller nå.

  5. 3: Bra fold. Veldig sannsynlig at han har et bedre pocket pair med tanke på at det er 10max 2nl. Ingen vits å ta noen sjanser med midnre du har et klart read på han/han er en donk. Caller du flop er du commita og det blir vanskelig å folde.

    Hvis villain er en donk er det større sjanse for at jeg kaster her enn hvis han er en reg. Synes en flop-fold her virker utrolig passivt men jeg har aldri spilt FR NL2 så hva vet jeg. Utifra hendene som er postet her skal det ikke være vanskelig å knuse disse bordene, selv med den vanvittige raken.

    • Liker 2
  6. Er en del måneder siden jeg spilte nettpoker sist, og da var det NL25 og NL50 6-max, så jeg er ikke helt kjent med hvordan disse bordene går, men jeg kan gi det et forsøk. Uten reads eller VPIP/PFR på villains er det også vanskelig å si noe bastant.

     

    Hånd 1: Usikker på hvor ofte villain åpner fra MP2, men på generell basis vil jeg helle mot en call på BTN preflop. Du har en hånd som er god i posisjon, som er god multiway (med et 3bet skremmer du blindsa fra en call), men som ikke er god mot villains raise/call-range preflop. Hvis han 4-better må du også folde en hånd med stort potensiale. Call og se en flop i posisjon. På flop er han super-weak, du trenger ikke raise så mye men han har aldri noe her. Spillere som donker ut 4c på denne floppen er heller ikke gode nok til å bløffe flere streets. Ta ned potten og notèr deg at han er en svak spiller.

     

    Hånd 2: 3bet eller fold pre, fold turn.

     

    Hånd 3: Du taper mye penger på å folde flop her. Du er bak AA/KK/QQ og et floppet set. Det er det. Du er foran TT/99 som er i valuebet-rangen hans på flop, pluss luft og overpar, som han som regel vil stabbe denne floppen med. Call og revurder turn. Du kan ikke gi han credit for AA-QQ bare fordi han 3-better pre og c-better flop.

     

    Hånd 4: Bra

     

    Hånd 5: Dette er en veldig klar fold preflop. K8dd i SB er søppel. Hvis du tror han er full av dritt så 4bet pre. Aldri call. Flop er en åpenbar fold.

     

    Hånd 6: Hvis du skal raise preflop så raise mer, med en caller foran deg så gjør det 8-9c. Men jeg hadde foretrukket et kast her pre. Hvis du føler deg trygg på at de bak deg er passive noobs som aldri squeezer så kan du limpe, men jeg hadde bare kasta. 89 suited er så mye bedre. Hva er planen din på denne floppen hvis du blir callet? Floppen er slik at du ikke kan bløffe, men du kan egentlig ikke valuebette heller. Villains vil aldri kaste en A mot deg på denne floppen. Hvis du fyrer flere streets vil du gjøre hånda di om til en bløff, det er awkward og ikke noe vi vil gjøre her. På en annen side, hvis du checker flop og turn vil BTN hvis han er en god spiller presse deg ut av hånda med en turn bet og frykt for at han følger opp på river. Det er en litt vanskelig hånd men jeg tror jeg checker flop og håper at hånda blir checket ned. Sånn som det ble spilt er det et lett kast når BTN raiser din c-bet.

     

    Hånd 7: Wp, villain er en retard som aldri vil tjene ei krone på poker. Ingen grunn til å raise river selv om river gir deg en sterk hånd. Noter deg navnet og hvordan rævva han spiller sine store hender

     

    Hånd 8: Preflop ok, men merk deg at den effective stack sizen ikke er all verden på flop. Han har ikke mange blinds igjen og det vil si at du må spille mere straight-forward. I denne situasjonen er din call pre helt grei. Donken din på flop er ikke det. Hvis han har deg slått her (AA/KK/QQ/AQ) så har han deg slått, det er ikke noe å gjøre med, men det er ingen grunn til at du skal donke ut halve stacken hans på flop. Check og la han bette med all luften sin, som er en stor del av hans range. Du folder ikke uansett. Med din KQ blokkerer du mange av hendene som slår deg.

     

    Hånd 9: Denne er grei, med dypere stacker kunne du raiset til 1.25 eller noe, men her er det aldri en bløff, og du vil aldri selge det. Da er det enklere å selge et flushedrag som shover flop for å skremme, og få en Q eller et middels par til å prøve en herocall.

     

    Hånd 10: Her gjør du alt feil, fold pre begge gangene. Check/shove flop.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...