Gå til innhold

mortlar

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av mortlar

  1. Mange gode svar så langt.

     

    HCG93:

    1. Den skal taes med over alt. Bruker den mye på toget/trikken og selvfølgelig med hjemmekontor. Jeg håper jeg tar meg bryet med å koble til større skjerm så ofte som mulig, men tror ikke helt på det.

    2. Aldri prøvd programmene på en så liten skjerm før. Regner med at det blir no skikkelig dritt, men jeg skal nok få det til. Mobilitet går nok forran.

    3. Vekt har litt å si, men ikke så ufattelig mye. 500g fra eller til betyr ikke så mye.

    4. Kun outlook, word, excel, access og firefox som skal brukes. Kanskje illustrator til små bildefiler en skjelden gang, men da har jeg god tid og bryr meg ikke om ytelse.

  2. Skal bytte jobb-pc nå. Har en sliten og dårlig Dell, men trenger egentlig ikke noe bra, bare noe som er lite. Trenger litt hjelp siden jeg ikke får oversikt i netbook-jungelen

     

    Hvilken netbook gir mest for pengene med disse kravene?

    1: Skjerm på 9-10" (ca)

    2: Prislapp inkl XP max 4000 (men helst 2-3)

    3: HDD må være stor nok til XP + 2GB eller mer (gjerne mer, men skal bare brukes til kontorarbeid.)

    4: Rask nok til å kjøre access-databaser (kunderegister på ca 500-1000 pers) og excel

    5: Bluetooth er ønskelig, men ikke fullstendig nødvendig

     

     

    Vektige argumenter taes imot med takk. Evt argumenter for hvorfor netbook ikke egner seg.

  3. Man kan diskutere veldig fritt om man ønsker å binde seg totalt til Apple sine løsninger når det gjelder musikk, programmer etc. Personlig ønsker jeg det, men skjønner at det er en "dealbreaker" for mange.

     

    MEN: Jeg er skuffet over at apple ikke har gått hardere ut og frontet det at de har fjernet MMS. Det blir snudd til noe fullstendig negativt, men apple kunne vinklet dette positivt i retningen

     

    "vi var først til å droppe diskettstasjon, og det ble ramaskrik. [blablabla] Vi fikk rett! Nå dropper vi også MMS fordi det er en gammel og utdatert teknologi som vi ser at ingen har bruk for lengre" - Rett og slett dårlig markedsstrategi at de ikke har fått medievinklingen rundt MMS til å bli bedre. De har jo en kjempesuksess med et lignende tiltak fra før. Men regner med at de har oversett det siden de er et amerikansk selskap og mms ikke er viktig der.

     

    En ting jeg liker med Iphone er at den har mindre dilldall, men jeg HATER at jeg ikke kan logge inn i nettbanken min med den. Regner med at det kommer løsninger, men det er det største problemet jeg har med den forløpig. God og balansert artikkel.

×
×
  • Opprett ny...