Gå til innhold

Reino

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Reino

  1. Altså, det er snakk om fotografier som er tatt med digitalkamera. Disse vil jeg krympe til 40 KB på en måte som bevarer kvaliteten på beste mulige måte. Jeg vil ha muligheten til å velge størrelsen på fila i KB, ikke størrelsen i bredde x høyde som er vanlig i alle bilderedigerings program. Er det noen program som fikser det på en bra måte?

  2. Du vil ikkje få noke spam av MS visst du var redd for det.

    So lenge du ikkje gjer ut eposten over alt rundt omkring på nettet vil ikkje dette bli noke problem.

    6953388[/snapback]

    Neida, jeg er ikke redd for å få noe av MS :D Jeg sprer ikke vilt rundt meg med adressa heller...

    Men jeg mener om adressa på en måte blir mer blotta på en måte når man registrerer den for å bruke messenger, sånn at andre med onde hensikter kan få tak i den å bombe den med dritt.

  3. Jeg spiller for tiden Tomb Raider Legend med mus og tastatur, og jeg liker å invertere Y-aksen sånn at når jeg drar musa bakover så går kamera oppover. Men når jeg stiller inn det i spillet Options-->Camera-->Invert Y-Axis, så blir den ikke invertert. Det dumme kameraet går fortsatt nedover når jeg drar musa bakover. Det funker forøvrig med X-aksen, som da selvfølgelig gjelder sideveis.

     

    Er det noe jeg oversett her eller er det er bugs i spillet?

     

    Klarer ikke å spille slik som det er nå :cry:

  4. jeg har f.eks. fått et org.nummer gratis for et bedriftsfotball-lag som jeg har dannet sammen med kompisene (vi spiller i bedriftserien uten å være bedrift :D ) Kan jeg da bruke dette org.nummeret?

    1617968[/snapback]

     

    Gammel tråd dette her, men jeg er i samme situasjon og lurer på hvordan jeg kan få registrert meg gratis i enhetsregisteret for å få et .no domene.

     

    Er det så enkelt som å registrere et fotballag som består av noen kamerater? Fikk du noe ekstra styr med selvangivelsen eller noe sånt etter du registrerte det fotballaget ditt? Eller fikk du bare org.nr og så ferdig med det?

  5. med å bestille på en fredag, så må du sitte å kope en hel helg uten å se progresjon i bestillingen din  ;)

    6617106[/snapback]

    Det var virkelig en merkelig måte å tenke på må jeg si. Så du ville heller ventet til mandag med å bestille, for så å sitte å kope en hel helg vitende om at du ikke engang har bestillt? Det kaller jeg null progresjon! :!:

  6. (Kanskje ikke et sjakktrekk å bestille ting på fredag da, men... :innocent: )

    6617010[/snapback]

    Det må du forklare nærmere, for det skjønte jeg ikke. Hva i all verden er det som er galt med å bestille på en fredag? Er det den dagen de sender de dårlige komponentene?

    6617015[/snapback]

     

    Sikkert fordi varene da ikke blir sendt før over helga. Ikke det at jeg kan se at det er noe bedre med å vente til mandag med og bestille da jeg er sikker på at de håndterer bestillinger etter "first come first served" prinsippet :p

    6617017[/snapback]

    Nettopp! Det er 99% sjanse for at han får varene fortest ved å bestille på fredag enn å vente til mandag, så jeg ser ikke hva som er problemet.

  7. Det har gang på gang vist seg at bestiller jeg på en fredag så skjer det skumle ting med posten, som at ting blir liggende og råtne på et sorteringsanlegg eller noe slikt, fordi det ikke er ordinære rutiner hos posten i helgene...

    6617022[/snapback]

    Det forstår jeg ikke. Da har du vært ekstremt uheldig. Jobbet selv i Posten som lastebilsjåfør, og kjørte fra sorteringssentralen i Stokke hver dag. Alt som kommer inn på fredag går ut igjen på mandag. Ingenting blir "glemt" eller satt vekk i et hjørne bare fordi det er helg. De har gode rutiner i posten, men det er ikke en perfekt verden vi lever i, så det vil selvfølgelig oppstå forsinkelser eller andre problemer av ymse grunner. Men det skjer ikke oftere i helgene enn ellers i uka, det er helt sikkert.

  8. Hva har skjedd?? Postene står jo som ulest hele tiden nå. Untatt hvis man logger ut og inn manuellt, som nevnt over her. Sånn har det ALDRI vært før, så det er tydelig at noe har skjedd nå i det siste.

    Med den kompetansen som er her på forumet så bør vel dette la seg fikse rimelig greit.

     

    Det har alltid vært litt problematisk at forumet ikke husker leste poster, dog har vi heller ikke en fiks for problemet på plass enda desverre.

    6486345[/snapback]

    Men syns du ikke det er rart at noen av oss aldri har merket dette før, og så får alle samme problemet på likt? Har pratet med flere som har fått dette problemet nå i det siste. Det er ikke snakk om "litt problematisk" slik som du sier her, men nå blir postene ALDRI oppdatert som lest lenger. Det går da ikke an å ha det på denne måten?

  9. Dette er bare flaut. Du forteller oss akkurat hvor gammel du er, og hvor ditt kompetansenivå ligger. Det er jo akkurat som å høre seksåringen min argumentere.

    6421720[/snapback]

    Jaja, dere får si hva dere vil :tease:

    Jeg er kanskje ikke så god til å argumentere, men har hvertfall gjort meg opp en mening om dette.

    Gidder ikke å skamrose dette, så bra er det ikke.

    6421783[/snapback]

    Alle har rett til egen mening, men det er måten du sier det på. Det er nesten som å si at Rolex er en dårlig klokke. Det er ikke et dårlig ur selv om du ikke liker det. Hvis man har mangel på kompetanse om et produkt, har man ikke noe man skulle ha sagt heller. Nytter ikke å si at det er dårlig bare fordi du ikke liker det. Jeg liker ikke Rolls Royce, men jeg er fullt klar over hvor bra det er.

  10. Ble litt skuffet over Vista, det var tregt og så nesten likedan ut som XP.

    Innstillinger og slikt også, ikke store fornandringen fra XP nei :no:

    6418695[/snapback]

     

    Syns bare det var slike irriterende småting som bruker ikke har nytte av :hrm:

    6419381[/snapback]

     

    Facelift av XP med innebygget forsinkelse tenker jeg vi sier :yes::hrm:

    6421643[/snapback]

    Dette er bare flaut. Du forteller oss akkurat hvor gammel du er, og hvor ditt kompetansenivå ligger. Det er jo akkurat som å høre seksåringen min argumentere.

  11. Tilbake igjen fra ferie. Selv om jeg skrev det i signatur, ser det ikke ut til at alle har fått det med seg

    6418602[/snapback]

    Vel, jeg kikker aldri ned på signaturen til folk. Det har bare blitt en vane å ikke bry meg om det feltet der nede p.g.a. at det som folk skriver der er i 99,9% av tilfellene helt uinteressant for meg. Jeg er ikke aleine om det vet jeg. Bare noe å tenke på neste gang du har planer om å skrive viktige eller mindre viktige beskjeder i signaturen din. ;)

×
×
  • Opprett ny...