Gå til innhold

XeNoMoRpH

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av XeNoMoRpH

  1. Jeg funderer litt på å bruke noe 50Ω kabel (fra datanettverk) som kabel for div. cantennaer. Har tilgang på en del terminerte kabler pluss nettverkskort med tilhørende kontakter, så jeg tenkte jeg muligens kunne lodde ut de sistnevnte og bruke dem i cantennaer i stedet for N-kontaktene, og lodde den ene enden av de terminerte kablene rett i 'spare'-kortene mine (har ikke funnet RP-SMA kontakter noen plass, jeg :p).

     

    Noen som har vært inne på tanken før, evt. testa det ut? ArticOC?

  2. Noen som har NGT thomson og har prøvd og oppdatere?

     

    Jeg ringte NGT og spurte etter den gamle firmware de brukte i tilfelle det ikke funket....det kunne han ikke gi meg...

    Så jeg gidder ikke føkke nettet mitt uten og få bekreftelse at det fungerer

     

    Jeg har en Thomson 510 med firmware v4.2.7

    Ditto, tror ikke jeg tar sjansen på dette jeg. :)

    Skulle svært gjerne hatt muligheten for å route all trafikk mot en bestemt intern ip (DMZ), men det får så være. Vet noen forresten om det er en grei måte å gjøre dette på via CLI?

  3. Selv bruker jeg ta med pc og tastatur på nærmeste bensinstasjon for å bruke trykklufta man f.eks. fyller luft i bildekkene med.

    Hahah, konge! :!:

     

    Forresten, hva dere enn gjør, så ikke kjøp disse små pc-støvsugerne eller lignende på Clas Ohlson. De suger så vidt noe som helst, og det som kommer inn har en tendens til å komme like fort ut igjen. :cry:

  4. Det merkeligste med dette er at når jeg pinger f.eks www.vg.no i cmd så får jeg svar.

    så lenge maskina har inne en Ip-addresse så klarer den å pinge og så få svar

     

    så cmd -> ping kommandoen er ikke gyldig når du skal sjekke om du har internett eller ikke. :cool:

    Det avhenger helt av om dns-oppsettet fungerer hvis man pinger et dns-navn og ikke en ip-adresse.

     

    'om du har internett eller ikke' er vel en noe vag beskrivelse. :)

  5. Prelude: Takk for info. Kommer vel til å gå for RP-SMA. Kjøpte meg nylig et G520+ pci-kort kun for vinkel-RP-SMA'en. Litt snobberi kanskje, men man kan jo som ArcticOC sier, lodde på coax direkte på printet på det som er spare.

     

    Er litt usikker på om det er plass til denne på printkortet til USB donglen, men tror det skal gå. Den 'antennen' som ikke er i bruk er jo strengt tatt ikke nødvendig, og man kanskje utnytte de banene som går dit. Om det skjærer seg helt med plassen, kommer jeg til å bruke vinkel-kontakten på et G650+ PC-CARD, men sistnevnte har ikke 100% moduler helt ennå for Linux. Ville helst brukt Kismet. :/

  6. Jeg liker dette forumet bedre og bedre. :yes: Har så smått begynt med noe modding av WLAN-kort selv, pluss fått laget meg en liten cantenna. Stå på! Veldig bra med så detaljert informasjon som finnes her.

     

    Edit:

     

    Jeg har nylig fått meg Dlink DWL-G122, som var rimelig likt den usb-donglen som ble nevt i tekst og bilder tidligere (bare at her var konnektoren på oppsiden). Hvilken type konnektor er dette, er det evt. mulig å få en kabel fra denne standarden til RP-SMA?

  7. Quote:


    Den 2002-12-02 20:05, skrev SintBrus:

    Jeg må virkelig si at jeg ble utrolig skuffet over gameplayen i CMR3. Jeg hadde gledet meg som en unge til jeg fikk prøve det. Men da jeg prøvde det så synst jeg at bilen ikke oppførte seg skikkelig. Mens i Ralli Sport Challenge var bilen helt nydelig.
    :grin:

    Så mitt råd til dere som lurer på RSC eller McRae3. Gå for Rallisport Challenge


     

    Hva?! Bil-fysikken er jo guddommelig i CmR3 i forhold til Rallisport!!!

  8. "Hopp over å bruke inverter, om du ikke må. Grunnen til dette er at det er svært få invertere som faktisk leverer fullgod sinus-kurve på spenningene. Disse inverterene til elfa og clas olsson osv kjører på enten firkantpuls eller modifisert sinus. IKKE å anbefale. Skal du ha ekte sinus, så koster dette nærmere 3000kr for en 200w."

     

    Hva i all verden har dette å si? En firkantpuls er like så god til dette bruk! Denne blir jo likerettet allikevel, og en får jo like bra utgangspunkt som hvis det var sinus.

×
×
  • Opprett ny...