Gå til innhold

thorchr

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av thorchr

  1. Hei :D En kamerat av meg har nettopp fått seg Fifa 09 på data, og når han skal starte det får han denne feilmeldinga: "C:/windows/system32/rtutils.dll er enten ikke laget for å kjøres under windows eller inneholder en feil". Den samme meldinga kommer opp når han går inn på msn, men det funker helt fint.

    Vi har prøvd å søkt på google men vi ble ikke mye smartere :no:

    Noen som kan hjelpe oss?

  2. Jeg får bare valg om frakt innad i USA. Får ikke forandra til Norge eller noe. Har jeg feil link, eller gjør jeg noe annet galt?

    jeg for og bare det alternativet :S

    EDIT: Fant det ut nå, bruk denne linken: http://www.xboxstorageupgrade.com/hh/web/h...?ssLocale=nb_NO

     

    Men hvordan velger jeg den vanlige 512mb memory cardet? Jeg finner bare den harddisken :S

  3. Ja han har TV2Sport og han får ikke sett EM på tven, og det er nok noe galt med Get ja.

    Men nå har det seg sånn at vi har spleiset på dette abonomentet så vi lurer på om jeg kan sitte hjemme hos meg, og han hos seg og se på kampene samtidig, på samme bruker.

    Håper noen kjekke gutter (eller jenter) kan svare på dette spørsmålet :D <3

  4. Det holder med TV2Sport. Er det jeg har for å se tippeligaen og det funker fint for å se EM. Kampene kan kun ses direkte dessverre :wallbash: Men er uansett mer morsomt å se kampene på storskjerm i byen, gøy med all stemningen.

    tusen takk for raskt svar <3 <3 Da blir det EM-kveld i kveld. Jeg er jo enig i at det gøyere å se kampene på storskjerm, men nå har det seg sånn at jeg ikke er 18 da :(

  5. Hei folkens :) <3 Nå er det jo EM, og jeg har lyst til å se på Spania kampen i kveld. En kammerat har TV2 Sport abonoment og GET, og på GET boksen hans har de sperret EM kanalen og på kundeservicen sier de at han må kjøpe TV2 sport HD for å se kampene.

    Jeg tenkte på å kjøpe nett-tv med TV2 og det er to abbonoment jeg kan velge mellom, det er TV2Sport og TV2 Sumo gull. Holder det å kjøpe TV2 Sport abonomentet for å se kampene?

×
×
  • Opprett ny...