Gå til innhold

Cavasa

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cavasa

  1. Hei,

     

    Jeg vurderer å begynne å sykle til jobb for å spare penger og for mosjonens skyld. Jeg er bosatt i Oslo og kommer til å sykle på asfalt, og i sjeldne tilfeller på grus. Jeg er 183 høy. Regner da med at en hybridsykkel er det mest aktuelle for meg.

    Jeg skal vanligvis ikke sykle lange distanser - til jobb er det f.eks bare 3 kilometer med passe mengder oppoverbakker. Bortsett fra å sykle til jobb kommer jeg til å sykle sporadiske turer, men ingen ekstremt lange turer.

     

    Jeg er absolutt helt blank når det kommer til hva man skal se etter når man skal kjøpe sykler, og trenger derfor noen anbefalinger. Jeg har satt budsjett til 5k-7.5k, da jeg ikke har råd til å kjøpe dyrere sykler, og jeg er noe redd for at den blir stjelt i Oslo når det er en dyr sykkel.
     

     

    Takk på forhånd!

  2. Vet ikke helt om dette er riktig forum, men håper på det.

     

    Saken er det at kommende fredag så har hele vår videregående skole fri. På den fredagen jobber vår linje på utplassering ute i butikk, så jeg lurer på om vi og har krav på og ha fri denne dagen? Det er jo jobbdag gjennom skole.

  3. Hei.

    Jeg kjøpte isbergsalat fra den lokale butikken min, og dette er andre gangen jeg har funnet små snegler mellom de yterste og største bladene på en isbergsalat.

     

    Hva slags rettigheter har jeg som forbruker? Kan noen henvise meg til noen spesifikke lover? Takk :)

     

    - Kai

  4. Hei - for noen dager siden koblet jeg ut nettverkskabelen og dagen etterpå koblet jeg den inn igjen. Etter dette får jeg ikke nett på min stasjonære PC. Det er ikke noe problem med selve nettverkskabelen ettersom den fungerer på andre maskiner. Når jeg tar og feilsøker på datamaskinen, får jeg opp at "ingen nettverkskabel er koblet i".

     

    Når jeg tar ipconfig i CMD, får jeg opp "medium frakoblet"

     

    Windows 7 32 bit

     

    Nettverkskortet heter Marvell Yukon 88e8056 PCI-E Gigabit ethernet controller

     

    Takk for eventuall hjelp! :)

  5. Har slitt med et problem de siste månedene, jeg har ganske lav fps selv om jeg ikke har altfor høye video instillinger. Her er hva slags grafikk jeg kjører WoW på:http://i43.tinypic.com/egve3p.jpg

     

    FPS'en min ligger på 40-25, og kan gå under 25 i noen tilfeller, her er specsa mine:

    Nvidia geforce 8600 gt, ddr3, 256 mb, 3gb ram, 2.40 ghz intel core duo.

     

    Burde jeg ikke kunne kjøre wow bedre med denne maskinen? Har forresten en xps m1530 laptop.

     

    (helst ingen LOL SKAFF DEG EN STASJONÆR!111 poster)

  6. Skal på LAN om 1 dag så trenger virkelig hjelp. Mitt steelsound 5hv2 headset funker ikke på dell xps m1530 (dataen min) Har brukt den lenge. Men det merkelige er at det funker helt fint på broren min sitt headset. Noen som vet hva problemet er?? trenger svar raskt..

     

    UPDATE: Hører lyd, men utrolig lavt, og dårlig kvalitet på lyden. når jeg hører på sanger hører jeg ikke vokalisten synger (o_O) men instrumente hører jeg. Har oppdatert BIOS og lyddrivere, men til ingen nytte :<

  7. Når jeg setter i spillet (det er allerede installert) og prøver og starte crysis, begynner hele CDromen og klikke og lage MASSE lyder. trodde først det skulle være sånn men lot den stå på i ca 3 min men den bråkte fortsatt og det vil ikke starte. Når jeg tar ut CD'en kommer det "Sett inn originaldisken i stedet for en reservekopi (1000)"

    Noen som kan hjelpe? Kjøpte Crysis idag, så det er 100% lovlig.

  8. Når jeg setter i spillet (det er allerede installert) og prøver og starte crysis, begynner hele CDromen og klikke og lage MASSE lyder, høres ut som PC'en voldtar cden.. trodde først det skulle være sånn men lot den stå på i ca 3 min men den bråkte fortsatt og det vil ikke starte. Når jeg tar ut CD'en kommer det "Sett inn originaldisken i stedet for en reservekopi (1000)"

    Noen som kan hjelpe? Kjøpte Crysis idag, så det er 100% lovlig.

  9. Noen som kan hjelpe? Helt plutselig har ytelsen i min dell xps m1530 gått helt ned. merket det i går. Jeg kjørte 3dmark06 og fikk overaksende lav score.

    http://service.futuremark.com/home.action;...E540C55308761C8

    De fleste programmer var lukket, bortsett fra steam og windows update og kanskje noen til, og i tillegg hadde jeg OVERKLOKKET! Noen som aner hva som har skjedd?

    EDIT: hmm, ser ut som ikke alle kan se scoren.. uansett, her er scoren min: 2387

    brukte 3dmark 06 med alt på standar instillinger (lasta ned trial verisjonen) og oppløsninga lå på 1280 etter eller annet. HJELP!

    SPECS:

    2.40 ghz

    3g ram

    nvidia 8600 gt gddr3

×
×
  • Opprett ny...