Gå til innhold

Leonie

Medlemmer
  • Innlegg

    59
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Leonie

  1. Norge:

    Oslo, Gardermoen

    Sandefjord, Torp

    Trondheim, Værnes

    Bergen, Flesland

     

    Europa:

    København, Kastrup

    Stockholm, Arlanda

    Østersund

    Amsterdam, Schiphol

    London, Heathrow

    Berlin, Tegel

    Frankfurt

    Athen

    Istanbul, Ataturk

    Riga

    Praha

    Tenerife

    Dublin

    Roma

     

    USA:

    Missoula, MT

    Bozeman, MT

    Denver, CO

    Seattle, Tacoma, WA

    New York, JFK, NY

    Asheville, NC

    Charlotte, NC

     

    Australia:

     

    Sydney, Kingsford Smith, NSW

    Gold Coast, QLD

    Uluru Ayers Rock, NT

    Alice Springs, NT

     

    Asia:

    Bangkok

     

     

    Afrika:

    Arusha, Tanzania

    Dar Es Salaam, Tanzania

     

     

    Det var da noen i det minste. Har endel igjen på noen av dere ser jeg!

  2. De byene dere har tenkt dere til er ikke akkurat billige..

     

    Jeg og kjæresten var på interrail i fjor sommer, og vi var innom Praha, Munchen, Paris, Brussel, Brugge, Amsterdam og København.

     

    I Amsterdam og København bodde vi hos slektninger så vi sparte en god del.

     

    I Paris og Brussel var det billigere å ta inn på hotell for to personer 500 kr for et rom (2 personer) mens å bo på hostel var rundt 350 pr person..

     

    Ser for meg at hostel ikke er spessielt billigere nedover i frankrike, men sjekk ut hostelworld.com som noen allerede har nevnt.

     

     

    Vil anbefalle dere å planlegge sån noenlunde på forhånd, siden det vanligvis er veldig fult på de aller fleste hostel i storybyer i sommer månedene. Husker at på flere av hostellene vi bodde kom det masse folk ut på kvelden og skulle ha en plass å bo for natten, men det var fult, så flere av dem brukte 2 - 3 timer på å ringe rundt til andre hostel og hotell for å prøve å skaffe overnatting..

     

    F.eks hvis dere skal fra Paris til Nice, er det lurt å bestille hostel i Nice dagen før eller dagen dere drar fra Paris, slik at dere vet dere har sove plass.

     

    Anbefaller også å ta tog om natten når dere har muligheter til det, fordi dere på den måten sparer penger på overnatting.

  3. Hadde planer om å legge ut gårsdagens antrekk som var vesentlig mer spennende enn det forrige, men jeg var så uheldig å miste kameraet i gulvet og ødelegg det i forrigårs kveld så det blir nok enn stund til neste gang. Har desverre også en forhistorisk mobil som tar elendige bilder.

    1iha9l.jpg

     

    Støvlettene jeg kjøpte meg forleden dag fra Skopunkten.no 399 kr

     

    Hva syns dere?

  4. Leonie: Kjedelig som du sa, skjerfet var også litt rart. Ellers greit :) du har da aldeles ikke en firkantet kropp.

     

    Skjerfet var egentlig ment som en gave til en vennine, men det ble aldri noe av. Har derimot dilla på skjerf, så klarte ikke la være å bruke det selv. :)

  5. My bad, lenge siden jeg har vært på forumet nå :) Skal innrømme at jeg liker stilen din. Og at jeg fikk mye bedre selvtillitt da noen av de få kvinnene i tråden hadde postet sine antrekk. Huff og huff. :)

     

     

     

     

    Får vel legge ut noen bilder selv når jeg får tid :)

    Vell, takk :)

     

    Og ja, du får legge ut noen bilder i bildetråden du også! De fleste her er vell kanskje "snille" innerst inne =)

     

     

    Jeg er som oftest ganske sikker på hva jeg tar på meg, takler kritikk om det måtte komme :)

     

    Da har jeg faktisk også lagt inn bilde, ikke av ypperste kvalitet, eller antrekk vel å merke... men det får da gå siden jeg sitter her og kommenterer dere så blir det jo bare rett om jeg legger inn et bilde selv

  6. Jeg går fortsatt siste året på vgs, tok dog et friår. Skal ha noen bilder i bildetråden om jeg ikke husker feil. Går veldig mye v-hals, cardigan og jeans.

    My bad, lenge siden jeg har vært på forumet nå :) Skal innrømme at jeg liker stilen din. Og at jeg fikk mye bedre selvtillitt da noen av de få kvinnene i tråden hadde postet sine antrekk. Huff og huff. :)

     

    Bildetråden.

    Av bebeluv, thrice etc. synes de at mye av det jeg går i er harry, tror jeg nok, men jeg synes ikke det er harry tongue.gif Farger er fett (Y)

     

    J&J genser med "random-awsomeness-tekst-på". det ER harry.

     

    Syns ikke det var så ille jeg, men det kommer jo ann på hvor gammel du er da. Så lenge det er litt gjennomført :)

     

     

     

    Får vel legge ut noen bilder selv når jeg får tid :)

  7. Pass på hvordan du skriver Henrik C, her har man ikke lov til å ha personlige meninger. Da lurer folk på om du har blitt mishandlet som barn =D

     

    Haha, det var vel ikke akkurat det jeg mente, er bare uenig i at alt på J&J er harry, men nå handler jeg jo ikke der selv siden jeg er jente, og jeg syns desverre ikke "boyfriend" looken er så fin, selv om det skal være inn akkurat nå...

     

     

    Syns også at Pelsvester, pelsskjerf/sjal er ulekkert.

  8. Vil ikke si at en bukse til tusen spenn er å bruke opp hele månedslønna, men er mye piss på J&J, mye.

     

    Syns ikke en bukse til tusen kroner er dyrt, det er som regle bedre kvalitet å de fleste merkebukser, men det er jo dermed sagt at de alltid er finere?

     

    Selv om jeg må innrømme at det ofte er lettere å finne helt enkle bukser til jenter på kjedebutikker, enn det er å finne fine bukser til typen...

     

     

    Og jeg må legge til, hvite støvletter er det aller aller verste en jente kan komme til å begi seg ut i, det er nå bare min mening.

     

    Dette er ikke fint!

    28-40665-23_350x330.gif

     

     

     

    Klær trenger ikke å koste mye bare fordi de er fine, se på Jimmy Choo sin H&M-kolleksjon. Billig og ser veldig bra ut!

     

    Jimmy Choo sin H&M-kolleksjon er vel et unntak. Det er jo designer klær som egentlig koster skjorta. Og de fleste jente antrekken var heller grelle, særlig skoene...

  9. Hvis jeg må si hva JEG syns er Harry så er det alle så kalte "sosse" gutta som tar alt for mye sol (selvbruning), bare bryr seg om hvilket merket det er på klærene de går med, sleiker håret bakover og bruker "oversized" bobblejakker. Min mening altså.

     

    Og jeg syns ikke nødvendigvis at det er Harry å gå med joggebukse på skolen, selv om jeg aldri gjør det selv (unntak er eksamen og tentamen, da gir jeg f*** i hvordan jeg ser ut). Det kommer ann på personen man er, vi har f.eks en stor gruppe med elever som går topp idrett, og jeg syns det er helt ok om de går i joggebukse, men det må passe til det andre de har på seg.

     

    Og J&J trenger ikke nødvendigvis være Harry om man klarer å sette sammen antrekket riktig, men det er jo så klart ikke et "hot" merke....

     

    Klær kan da være fine selv om de ikke koster hele månedslønna og mer til?

  10. Ja, birdman er en smule gæren.. Sett bilde av han fra college? Så ut som den nerden. Hvertfall ingen som blocker som han!

     

    Haha, har sett bilder av ham fra College ja, lite attraktivt! :p Han er heit nå da. Og han er utrolig god, ingen blokker som ham, og når han får sjangsen så dunker han helt utrolig også!

  11. Ja, eller du skal innom tre-fire familier i øpet av ett år, men hvis det er en av familiene som du trives ekstremt godt i, er det muligheter for å si ifra til YEO'en i distriktet, med samtykke av hostfamilien at du ønsker å bli enda lenger i den aktuelle familien. Grunnen til dette er at du skal være sikret å leve under gode kår samt at rotarys tankegang eller no går ut på at man skal rotere hele tiden. Litt off topic, men i klubbene er det en president, også går det ett år, og så blir det en ny en. Det roteres hele tiden. Slik er Rotary bygget opp.

     

    Tilbake til det med skole greiene så er svaret nei. Man skal ikke skifte skole etter en viss periode eller når man skifter familien. Du blir skiftet familie til ett annent medlem eller venn av familien som er godkjent som en vertsfamilie i distriktet, som igjen sørger for at du ikke skal skifte skole. Så nei, man skifter ikke skole.

     

    Når det kommer til det å skifte familie flere ganger så pass på. Kjenner ei her som reiser med Rotary (hun er fra tyskland) og hun er helt uforskammet frekk mot den siste familien sin fordi hun mener at de bør skjønne at hun bare vil ha det gøy de siste måneden hun er her, så hun er aldri hjemme, respekterer dem ikke og gjør aldri noe med dem. Hun bare tar uten å gi noe tilbake, sier ikke at du kommer til å gjør det, men bare vær litt forsiktig, for jeg vet det er vanskelig å skulle passe inn i flere familier. (:

  12. Fredrik jeg digger deg! :p

     

    Har aldri hatt verken detention eller ISS eller noe av det slaget. Og jeg er vel for sen til 5th period (lunsj) hver dag, selv om de aldri skriver meg ned på tardies. I tillegg så skulker jeg 8 period en god del, aka. minst en gang i uken, men har aldri kommet i noen spessiel trøbbel pga. det. Vertsfamilien min er litt naiv siden, det har hendt 10 ganger at jeg har fått unexcused absence når jeg har vært der, så de tror jeg er der hele tiden ((:

     

    Man lever da bare en gang, er ikke som vi er skikkelig bad ass eller noe. I'm not gonna lie, jeg fester en god del her, hvertfall en gang i uka, vanligvis 2. Digger vennene mine her, vi har det alltid kjempe gøy! Og nei jeg tar ikke noen spessielle sjangser, drikker bare i "trygge" omgivelser, og vi drar aldri noen plass hvor jeg kan bli busta heller.

     

    Kos deg på prom + after prom + after after prom (party?) Fredrik, lev livet!

×
×
  • Opprett ny...