Gå til innhold

nesJe-_-

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nesJe-_-

  1. Når man trykker på oppgaveknappen så vises en liste med nylig brukte programmer, og som fort blir veldig lang.. Er dette programmer som kjører i bakgrunnen? Er det virkelig ikke mulig å fjerne alle fra listen i stede for å måtte fjerne én og én?

     

    Jeg har foreløpig bare lastet ned noen få apper, men føler enkelte ganger at telefonen henger litt. Det er ikke alltid like stor flyt når jeg f.eks. blar i menyene eller scroller nedover en nettside..

     

    Hvordan fungerer høyttaleren og mikrofonen hvis telefonen er våt?

    • Liker 1
  2. Har du sjekket innstillingene manuelt og sett at de samsvarer med det Ludo oppgir på sine sider? Fungerer mobil-datatrafikk?

     

    Jeg tror at man må ha root for å ta skjembilde, det var ihvertfall slik før. Du trenger i alle tilfeller en app for å gjøre dette hvis ikke du kjører en rom som har innebygd støtte f.eks CyanogenMod

     

    Jeg har i tillegg til de automatiske innstillingene også lagt det inn manuelt etter ludos oppskrift - det fungerte heller ikke. Jeg tok derimot i bruk min gamle Nokia 6610i, fikk tilsendt ludos automatiske innstillinger, og jeg kunne sende mms uten problemer.. Det virker som feilen må ligge i telefonen.. Som sagt, så oppsto dette problemet etter siste oppdatering..

  3. Tålmodigheten min har nå kommet til veis ende.. Har hatt mobilen i snart fire måneder, men nå får det være nok.. Jeg har, som mange andre, vært rammet av det kjente problemet hvor telefonen skrur seg av i tide og utide.. Jeg har ventet med å sende den inn, da jeg levde i håpet om at oppdateringen skulle gjøre underverker.. Den gang ei :no:

     

    Min telefon skrur seg fortsatt av når den selv vil..

     

    Jeg er nå interessert i å få pengene tilbake eller bytte den ut med en annen telefon.. Jeg kjøpte min hos MPX.no. Er det andre som har kjøpt den herfra? Vil det bli et problem å få en ny telefon?

  4. Under Innstillinger-Programmer-Aktive tjenester, ligger en haug med oppgaver/programmer og eter minne.. Det samme er tilfellet når jeg åpner 'Advanced Task Killer'. Selv om jeg hele tiden er inne og stopper/avbryter oppgavene for å frigjøre minne, så starter de opp av seg selv innen kort tid, uten at jeg engang har brukt telefonen.. Dette er helt enormt irriterende og det er jo ikke rart at batteriet tappes for strøm, når minnet spises opp uten at telefonen engang er i bruk..

     

    En annen ting som jeg finner veldig frustrerende er disse reklamene som popper opp uønsket, f.eks. når jeg spiller Angry Birds..

     

    Noen som har gode råd å komme med? :whistle:

  5. Trodde denne telefonen støttet flash player.. Får jo ikke spilt av videoer på f.eks VG :/

     

    Som noen skriver over her, får jeg også stadig beskjed om 'siden er for stor til å vises'. Dette er ekstremt irriterende og slitsomt! Hvorfor skjer dette egentlig?

  6. Har du instalert PCM keyboard ? iså fall så er det problemet. Det finnes en fix om du ikke vil avinstallere det. pm meg så skal jeg lete den fram

    Jeg tenkte at dette kunne være problemet, så avinstalerte det.. Men det endret ingenting før, som jeg sa, skrudde av telefonen og på igjen. Mao må du tydeligvis restarte mobilen før det er i orden..

  7. Hei

    Jeg har et litt rart problem. Når jeg skal skrive en SMS så liker jeg å bruke Compact QWERTY men nå har det skjedd noe rart. Når jeg prøver prøver å skrive bokstaver så kommer det tall istedenfor bokstaver. Noen som kan hjelpe meg?

    Dette var akkurat det samme som skjedde med meg:

     

    Når jeg nå skal bruke kompakt QWERTY og telefontastaturet, så skriver den ikke bokstaver, men bare tall.. Skal jeg f eks skrive 'a' i telefontastaturet, så blir det '2'. Dette skjedde plutselig i går :hmm: Tastatur og fullt QWERTY funker som de skal..

     

    Noen som vet hva som er galt (om noe er galt) ?

    Etter at jeg tok ut batteriet og sim-kortet i dag, så var det i orden igjen da jeg skrudde på telefonen.. Merkelige greier.

  8. Når jeg nå skal bruke kompakt QWERTY og telefontastaturet, så skriver den ikke bokstaver, men bare tall.. Skal jeg f eks skrive 'a' i telefontastaturet, så blir det '2'. Dette skjedde plutselig i går :hmm: Tastatur og fullt QWERTY funker som de skal..

     

    Noen som vet hva som er galt (om noe er galt) ?

×
×
  • Opprett ny...