Gå til innhold

Zamzo

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zamzo

  1. Hei!

    Mandag 6. februar var jeg borte på en fysikkprøve i VG2.

     

    Hvordan er reglene for ny prøve senere? Læreren min kom til meg i dag og påsto at han kunne gi meg en ny prøve uten forvarsel. Jeg var ikke forbredt og fikk diskutert meg til å få den en annen gang, men læreren min nektet å si når.

     

    Jeg mener å ha lest at man skal ha minst 3 dager forbredelsestid på prøver, men uten regler og paragrafer er det verdt null.

     

    www.handboka.no skriver - "Hvis elever er fraværende under prøver/viktig eksaminasjon m.m., må elevene selv ta kontakt med faglærer/kontaktlærer for eventuelt å få anledning til å bli prøvd i faget slik at faglærer får grunnlag til å fastsette karakter"

     

    Enkelt sagt: Prøve er frivillig, men må man ha vært på nok til at læreren har grunnlag.

     

    Tusen takk for svar! :D

     

    - Zamzo -

  2. Hei. En liten gladmeldig; Xbox "Slim" har 250Gb HDD :thumbup:

     

    - Xbox Live profilen din er lagret online, bare å laste den ned på den nye boksen å vips; samme bruker på begge 360ene

     

    - Får å få brukeren på 2 bokser så bruker du "Recover gamertag" funskjonen. Da laster du profilen din på den nye 360'n. Av en eller annen rar grunn kan man ikke kopiere brukeren, man må laste den ned.

     

    - Ingen flytting, profilen ligger lokalt på begge Xboxene

     

    - Games on Demand spill knyttes opp mot gamertagen, så du kan laste dem ned på begge konsollene

     

    - Spill på DVD er bare å bruke mellom begge konsollene

  3. Jeg vet ikke hvilke problemer SLI byr på, så jeg skal ikke uttale meg noe om dette.

     

    Derimot kan jeg skryte varmt av GTX580! Kortet drar alle spill jeg har kastet på det som f.eks. Metro 2033, Crysis 2 og Just Cause 2. Driverene til kortet er stabile som fjell, problemfritt kort :thumbup:

     

    Edit: TT88 opplyser feil; GTX 580 støtter 3D Surround = 3 Skjermer

    • Liker 1
  4. Skal du spiller over flere enn 1 skjerm?

     

    Hvis svaret er nei; kjøp 580.

    Massevis av krutt, drar alt av moderne spill uten å svette :thumbup:

     

    Hvis svaret er ja; kjøp 590.

    Da kan du spille alle nye spill "maxed out" over flere skjermen, med 590 så du har "det lille ekstra" ;)

     

    Det er ikke noe poeng i å kjøpe 590 hvis du kun skal spille i 1920x1080 oppløsning, da holder 580 lenge.

     

    Alle andre komponenter i systemet ditt er klare for spilling på flere skjermer, men det er ikke sikkert budsjettet ditt rekket til både 590 og ekstra skjermer...

  5. Jeg ville aldri hatt et usikret nettverk. Da skal du hvertfall ikke bekymre deg over leieboeren, for da kan hvem som helst se snusk på deres nett. Og ikke bare det, men det er risiko for at alt du og din familie gjør blir overvåket.

     

    Sett på kode og gi koden til leieboeren dersom dere vil at hun skal få bruke nettet.

     

    Først, beklager feil info, hun bruker ikke vårt trådløse nett. Det trådløse nettet er ikke usikret, ta det med ro ;) ,men tilfelle vårt er litt spesielt. Vi abonnerer på bredbånd fra Get, så det vil si at alle uttak i hele kåken er ladd med nettsignaler. Det leieboeren gjorde var kun å plugge i sitt gamle Get modem hun tok med seg hjemmefra og vips; gratis internett.

     

    Dette er vel en form for deling av nett?

  6. Blæh, jeg avga engelsk eksamen i fjor, akkurat denne oppgaven og fikk karakteren 6. Skulle med glede lastet den opp, men vi skrev oppgaven på lånte PCer, så filen er nok dessverre borte :thumbdown:

     

    For å komme med noe nyttig; jeg brukte rikelige med binneord og svarte på oppgaven. Hvis du er kritisk til alt du skriver så vil du havne på en god karakter. Jeg skrev 3 sider med godt stoff, mens en kompis av meg skrev hele 9(!) sider, men fikk karakteren 5; altså ikke lengden som teller :thumbup:

  7. Forkjellen på CL8 og CL9 er ikke merkbar om man ikke overclocker, men med de nye hovedkortene er det jo bare 2-3 tastetrykk, så har du overclocket fra 1600Mhz til 1866Mhz.

     

    CL står for CAS latency, og det er hovedsaklig hvor rask RAM'en er, men du tenger, som sakt, ikke denne ekstra hastigheten hvis du ikke overclocker.

     

    Jeg er 99.9% sikkert på at den CPU kjøleren passer med de brikkene, ettersom at heatspreaderne ikke er brede, men litt høye.

×
×
  • Opprett ny...