Gå til innhold

deu

Medlemmer
  • Innlegg

    241
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av deu

  1. Heisann. I sommer ble jeg veldig solbrent! Lå 6 timer i knallsterk sol uten noen form for solkrem. Fikk fullt av blemmer og full pakke! MEN, jeg vil så gjerne bli brun! Jeg har litt skille fra magen og til under bokseren osv., nå, så jeg er ikke helt likbleik, men det siste jeg vil er å bli solbrent! Har aldri tatt sol før, men i kveld skal jeg prøve på "brun og blid" ganske nærme her jeg bor. Noen som vet: hvor lenge det er åpent? Hvor lenge på kvelden man får kjøpt forskjellige solkremer? Hvor høy faktor? Hvilken solkrem som er til å anbefale? Tror dere 8 min holder? eller tror dere jeg ikke blir brent ved 10 min?

     

    takk!

    Åpningstider varierer, finner du her (trykk på kartet): http://brunogblid.no Solkremer er vanligvis i automater. Husk mynt, i tilfelle det er av de "gammeldagse" automatene. 0 faktor, skal ikke ha faktor når man soler seg i solarium, sløse penger for ingenting det. Ang. kremer har jeg ikke mye erfaring, men den siste jeg har brukt en periode heter noe sånt som dark brown eller noe sånt. Brun, gylden flaske.

     

    Anbefaler 10 min. så ser du det ann.

  2. Er på utkikk etter et kompakt videokamera som filmer direkte til minnekort (helst),evt. harddisk, bør være minst 16-32 gb, min. 8 gb. Høy oppløsning (HD), bra batterilevetid! Bra optikk for actionfylte scener, skal festes til mc og bil, så bør være bra i fart og hurtig skiftende lysforhold! Støt, sprutsikkert, evt. men ikke noe must. Bør ha bra vidvinkel!

     

    Budsjett, tja, noen få 1000 kr, 1000-2000 kr ca. Aner ikke, kan bruke mer evt.

     

    Takk!

  3. Hei.

     

    Er ute etter et nytt kompaktkamera. Det bør ha en bra filmfunksjon (høy oppløsning, 30 fps), mye minneplass (min. 8 gb, helst 16-32 gb)og så bør det være det være stor hovedvekt på manuelle innstillinger! Bra lysfølsomhet, vidvinkel hadde vært kjekt.

     

    Det er også en fordel om det er sprutsikkert og støvsikkert, men ikke noe must. Skal brukes til å filme fra mc, bil, samt normal fotografering, så det bør ikke være så stort og tungt, men uten at dette går utover optikken. Budsjett, 1000-2000 kr ca. Aner ikke, kan bruke mer.

  4. http://www.betakaroten.no er fin, det er 9mg og billig. Har aldri blitt gul elns under hverken hendene eller føttene og jeg har brukt 9-18 mg i flere mnd. som sagt. Eneste er at fargen blir mer gyllen, noen "klager" over at de blir "grå" om de soler seg, dette blir man i alle fall ikke med betakaroten. Jeg har aldri sola meg skikkelig sånn som nå, noensinne før, at jeg kan sammenligne hvordan jeg hadde blitt UTEN betakaroten.
  5. Gått på alt fra 9-18mg med betakaroten i ca. 4 mnd. nå. 18mg, anbefalte betakaroten.no før, men har trappa ned til 9, som de nå anbefaler. Funker veldig bra! Husk å kombiner det med en del soling. Overdosering, kan gi deg en gul/oransje hudtone, husk det. Det skjedde i mitt tilfelle med 18 mg i kombinasjon med for lite soling. Er vel temmelig individuelt også.

     

    9 mg tilsvarer ca. 2 normale gulrøtter

  6. Finnes det fargelinser uten styrke?

     

    Er linser laget for hver enkelt person eller standard slik at man bare kan kjøpe over nettet å hive innpå?

    Jaja, det finnes, men er ute etter erfaringer, er så mange forskjellige der ute.

    Virker som det er temmelig standard.

  7. Deu: Jeg blir også veldig slapp av å ligge i solarium. Syntest det er deilig å ligge der og slappe av :).
    Jaja, når man ligger der, men tenker hele dagen etterpå. Blir søvnig og slapp :S

     

    Stakan: Har samme "problemet" selv. Treg farge på brystkassa og pleier å sole meg i Luxura sengene. Og på sidene på kroppen også, selv om jeg holder armene bort og litt opp fra kroppen, hmm, kanskje sole meg på siden en gang eller 2?

  8. Sist uke sola jeg meg 3 ganger, med 2 dagers mellomrom, snakk om effekt!! Hittil har jeg stort sett sola meg 1, av og til 2 ganger uka, i 4 måneder nå og det har gått fryktelig tregt! Det anbefales virkelig, fremfor å tro man får bra resultater av 1 gang i uka. Det går jo fremover, men går tregt.

     

    Testa en ny solkrem de 3 siste gangene, Tannymax Xtra Gold Finest Brown. Likte den, forholdsvis tykk konsistens med en frisk lukt av mango/eple. Veldig vanskelig å si hvor bra kremer virker, men er så brun som jeg aldri har vært før! Samtidig som jeg har gått ned på betakaroten dosen fra 18 - 9 mg, mista en del av det oransjeskjæret som var før, til å bli mye mer gylden.

     

    Flere som blir veldig slappe av solarium?! =S

  9. Noen som har peiling på en god krem med svak til middels tingle?!

     

    Ser solkremer.no har en del tilbud nå pga. utgåtte korttidsholdbarhetsdato, har dette noe å si?

     

    Ang. betakaroten, så bør man sole seg ganske kontinuerlig for at det skal bli bra. I en periode sola jeg meg bare 1 gang i uka, mens jeg tok 18mg betakaroten fra betakaroten.no (de anbefaler nå bare 9mg daglig). Da ble jeg litt oransje, men nå som jeg tar 2 til 3 ganger uka, så kommer fargen virkelig til sin rett og har blitt mer gyllen/brunlig.

  10. Hmmm, etter å ha tatt en pause med soling, 1 mnd., så begynte jeg på igjen for 2 uker siden, og har solt meg 4 ganger siden da. 2x hos Brun og Blid og 2x på et solarium på treningssenter. Ble litt solbrent ene gangen på Brun og Blid (pga. nye rør) og på det andre solariumet (pga. tok for lenge). Trodde iom. at jeg hadde et solid grunnlag, så funka 28-30 min. greit, men det var visst for lenge. Nå blir jeg rødlig og varm hos Brun og Blid (27 min.), de luxura bling sengen, merkelig. Varer kun 1 dag, merkelig?! Gjør ikke vondt eller noe sånt. Bruker en solkrem med hemp (øker blodsirkulasjonen), så det er kanskje grunnen?. Rart om jeg må gå enda mer ned i tid, for forskjellen på nye og gamle rør kan da ikke være så store?! og 1 mnd. pause ødelegger vel ikke så mye heller? :S Klarte fint 28 min. før og nå er jeg MYE brunere enn da. Mulig jeg ødela pigmentene for mye da jeg ble solbrent sist gang? Sola meg ca. 25 ganger nå, 20 over 3 mnd.

    EDIT: etter at jeg er dusja, så er jeg spesielt rød

  11. Flere som har det problemet at ansiktet mister og får farge treigt? Vet det skal være slik, men det er fryktelig irriterende. Jeg bruker max. ansiktssol nesten hele solingstiden. Hadde ikke sola meg på ca. 1 mnd, og nå henger ansiktet veldig etter :(

    Tok 28 minutter ca. (var nye rør, så er anbefalt med kortere solingstid da). Mulig jeg tar for lenge hver gang? Sola meg rett under 20 ganger på 4 mnd.

  12. har aldri brukt brunkrem eller solarium!

    kom dere ut i sola!evt bruk sånne tabletter som gjr deg brun !(tror d var betakaroten)

    Bruker man betakaroten så bør man også sole seg, ellers er det lite vits. Og ut i sola nå, hvor stygt er det ikke med t-shirt skille og shorts/bukse skille?!
  13. I dag etter 65 min på sykkeln med hard trening, spiste jeg en banan, så 4 brødskiver (grovbrød) med egg på (som jeg hadde gjort klart før trening).

    Er vel bra det?

     

    Men skal prøve det her: http://www.fitnesshop1.no/product_info.php...fde21d2a207746b

    Det + en banan etter trening, så middag lit senere, blir vel bra?

     

    Drikker jeg melk så brekker jeg meg. Dette gjelder alt av melk, yoghurt, rømme, fløte, ost osv. Smeltet ost går bra. Spiser ofte ostesmørbrød, bruker da lett norvegia som inneholder 32g protein pr 100g.

    Etter trening så er kroppen spesielt mottakelig for proteiner, derfor er det viktig at du fyller på med lettfordøyelig/lettopptakelige, det og _raske_ karbohydrater. Kroppen er da inne i en katabol, nedbrytende prosess, for å få denne over til en anabol, oppbyggende prosess, trengs det rett mat. Grovbrød, trege karbohydrater, tar det lang tid å fordøye, kan gjerne ta flere timer. Egg er veldig bra, og banan er ok, men det blir fremdeles ikke det samme. Måltidet/måltidene etter trening bør inneholde mye rent kjøtt, kylling, tunfisk o.l. Lag deg en shake med 1-2 bokser tunfisk, 2 epler, 1 banan, halvparten juice og vann, f.eks. :) Smaker så og si ikke tunfisk!

     

    Du som ikke tåler melk, burde prøve eggeprotein (som forøvrig er et av de beste proteinene som finnes!). Dette f.eks.: http://nordicpower.no/default.pl?showPage=177

     

    eller soyaprotein:

     

    http://nordicpower.no/default.pl?showPage=178

  14. Alle anbefalte is, da jeg fjernet de, men det er jo bare tull. Is inneholder melk, noe som fører til mye slim, og hold deg for all del unna potetmos, det føles seriøst som sand! Jeg anbefaler mye semulegryn. Hadde også kjøpt meg noen måltidserstattere eller gainere av noe slag, for å få i deg nok næringsstoffer. Jeg gikk ned noen kg på 2 uker, pga. lite mat. Proteiner og generelt, næringsstoffer, er viktig når man har slike sår.

  15. Trenger å finne ut hvordan foten min pronerer, pronasjonen, og generelt tips til fottøy, samt tips til hvordan jeg skal gå på best mulig måte. Problemet mitt er at fotbladene vender temmelig mye utover, noe som fører til press på sidene av leggen. Sliter også med akillessenebetennelse, noe som kan ha en sammenheng med at jeg pronerer. Hvor skal jeg henvende meg?

×
×
  • Opprett ny...