Gå til innhold

xpert

Medlemmer
  • Innlegg

    267
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xpert

  1. Mac har i Norge lenge henvendt seg (og appellert) til økonomer og grafikere så det er kanskje derfor Mac assosieres med bla. grafisk arbeid? Noen sverger til Mac uansett om de programmerer eller hva som helst så det handler vel mer om personlig smak.

    Jeg kan heller ikke skjønne at Mac er bedre annet enn at de grafiske applikasjonene er bedre laget til Mac enn PC. Unix er en mer stabil kjerne og utnytter minne bedre i motsetning til Windows som beslaglegger masse minne til MS sine egne applikasjoner uansett om de kjører eller ikke. Minnehåndtering ved grafisk arbeid er veldig viktig.

  2. Baktaling som du også driver med er også straffbart og du vil selvfølgelig saksøkes på en god sum.

     

    Forøvrig gjør vi oppmerksom på at videre mail fra deg ikke vil leses. Enn mindre besvares.

     

    Lykke til med fremtiden....

    Jeg er ikke part i saken og liker ikke unyanserte heksejakter men kan ikke si at jeg får så veldig godt inntrykk av K-Soft sålenge de kronisk ikke svarer på de fornuftige spørsmålene jeg har stilt dem.

    K-Soft påstår at alt som har kommet frem i denne tråden er oppspinn men det virker ikke sånn når de ikke svarer på enkle spørsmål. Når de heller ikke kan komme opp med en troverdig og verifiserbar kundeliste på et så enkelt program virker forsvarstalene til K-Soft bare mot sin hensikt.

     

    Tror det er K-Soft som trenger lykketil i fremtiden :roll:

  3. Jeg synes ergonomien til apple musene er elendig. Flat eggeplomme som ikke er tilpasset en menneskehånd i det hele tatt.

    Er vel akkurat det som er poenget, at den ikke skal være tilpasset hånden,

    selv synes eg det er mye tyngre å bruke en Logitech mus som er ergonomisk

    enn en Apple mus.

     

    Dette skyldes:

    En mus som utfyller handflaten gjør at du må flytte hele hånden, mao stor slitasje

    i håndledd. En mac mus er designet for at du kun skal bevege den med fingrene.

    Håndbaken ligger som støtte men mens du kun bruker fingrene.

    Mao. er en mac mus nesten bedre med tanke på senskader.

    Får kanskje gi en slik apple mus en sjanse hvis jeg kjøper meg Mac ;-)

  4. Budsjettet på 12k har allerede sprukket og er nå på 13,5k. Har enda ikke fått noe svar på om Asus M6Va kommer med 1*512 eller 2*256. Det er bare folk som tror, men ingen som vet. Har sent mail til psdata og articom, men enda ikke fått svar.

     

    Jeg vil anbefale Acer Travelmate 4652
    Denne kommer desverre med 2*256mb ram

    TM 4652 koster 11990,- så budsjettet sprekker ikke så mye hvis du kjøper en gig ram og setter inn.

  5. Jeg vil anbefale Acer Travelmate 4652 som jeg synes gir veldig mye maskin for pengene. Den har også 8 cellers batteri. Ellers er nok Acer og Asus ganske likeverdige og flotte maskiner til vanlig bruk.

    IBM og bedriftsmodellene til HP er jo knallbra men litt dyre og noen av de mangler for eks. firewire. Dell ville jeg personlig ikke vurdert engang.

     

    Hva er budsjettet?

  6. Litt seriøsitet inn i tråden.

     

    Mister K-Soft skryter av over 11.000 kunder. Regner vi med at han har solgt et program til hver for ca kr 1 000, er det en omsetning på 11 mill over noen år. Regner vi med at han har solgt mer enn et i snitt, ja regn sjøl. Og om prisen skulle være noe mellom nettpris og normalpris, da blir det ikke så verst. Selv om vi måtte fordele det over noen år, f eks 5 år (eller 7, da enkeltmannsforetaket er registrert i 98). Jeg hadde vært meget fornøyd med en årlig omsetning på mellom 1,5 og 2 mill kr i et enkeltmannsforetak. Regner ikke med at det var mange ansatte (bare eier).

     

    Så vi får ta antall kunder med en betydelig klype salt.

     

    Videre er AS et først etablert inneværende år, virksomheten har vært enkeltmannsforetak fram til 25.5.2005. For meg tyder det på en relativt beskjeden virksomhet, og ikke 11.000 kunder.

     

    Både nettsider og brukergrensesnitt på programmene forteller meg om program/firma med lav utviklingsgrad. Klart de kan fungere bra nok med ålreit funksjonalitet, men det minner mye om fakturaprogram jeg utviklet for 10 - 15 år siden i Clarion og de første Accessversjonene. Mener utviklingstid for programmet i Clarion (hadde purring, automatisk faturanummer, etc) låg på ca 250 timer. For de som ikke vet det er Clarion et utviklingsverktøy for databaseapplikasjoner (vært i markedet siden 1989).

     

    Uansett vil et firma som påstår de har denne kundebasen forventes både å ha mer profesjonelle nettsider og mer profesjonelt brukergrensesnitt.

     

    Ellers har jeg sjekket både AS og forgjengeren litt mer nøye. Alle data tyder på svak omsetning tidligere år, men bedring de siste årene. Også en indikasjon på langt lavere antall kunder.

     

    Nei! mr K-Soft. Ønsker du å leve av virksomheten din, slutt med løgner (noe du utvilsomt driver med), fokuser på skikkelige produkter og seriøsitet.

    Når man i tillegg insinuerer at misfornøyde kunder er sinnslidende burde vel det bekrefte seriøsiteten til dette "firmaet".

     

    Hvis K-Soft skal fremstå som seriøse må de komme opp med en riktig referanseliste.

  7. Jeg tar vel en enorm risiko nå når jeg påstår at det su skriver her er blank løgn!

    Du får heller anmelde deg *host* meg for sjikane. Når flere stykker her på lille HW forum kan rapportere om fakser og mailer på private og firma adresser som uttrykkelig har reservert seg, eEnkeltmannsfortak som ofte kun kan snokes opp gjennom fortaksregisteret blir utsatt for spam av dere, ja da er det ikke særlig tvil om at dere bedriver ulovlig virksomhet.

     

    At dere bruker Statoil som referanse fordi en en privateid bensinstasjon har valgt å bruke programmet deres en periode er også helt hinsides skikkelig bruk av referanser. Eller påstrår du at har _konsernet_ statoil som kunde?

     

    He he, rett skal være rett: Referanselisten ser jammen ut til å ha fordampet. Undres hvorfor :evil:

    OOpsann :p

     

    Hva heter referansepersonen i Statoil liveman? Kanskje det er en kollega av meg så kan jeg spørre han/henne før jeg evt. kjøper dette fantastiske programmet?

×
×
  • Opprett ny...