Gå til innhold

zaler

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zaler

  1. Er på utkikk etter et motemagazin, evt blogg som fokuserer på herremote. Gjerne med jevnlige oppdateringer!

     

    Helst Norske ;)

     

    De jeg har funnet er

     

    http://www.gq.com/style

    Livsstil magasin for menn, er både fysisk blad og nettside.

     

    http://moteformenn.no

    Norsk motemagasin, mye bra etter det jeg har sett

     

    http://dieworkwear.tumblr.com/

    Inspirasjon

     

    http://fashiontumblrblogstofollow.com/

     

    Tusen takk!

  2. Hei,

     

    Kan noen anbefale ferdige produkter med alkohol som smaker godt. Ikke som vin, brennevin eller øl.

     

    Jeg er gutt, så ikke engang nevn rusbrus eller cider :p

     

    jeg er gla i å dra på fest, men hater smaken av alkohol. Ikke bare smaken av alkohol men produktene den kommer i. Jeg missliker øl, vin (hvit, rød og musserende) og brennevin.

     

     

    Spar meg for talen om at jeg ikke trenger å drikke for å ha det gøy. Det er sant, men det er greit å kunne drikke noen i sosiale sammenhenger, og slippe seg løs av og til. Jeg vet at jeg bør venne smaksløkene til smaken av alkohol, men orker ikke alltid tvinge i meg noe jeg ikke fordrar når jeg skal kose meg. Ikke engang nevn rusbrus eller cider.

     

     

    Vodka blandet med andre ting er en løsning med det er alt for mye stress å drive å blande det på fester.

    Det skal sies at jeg ikke har veldig mye penger å bruke på alkohol så kjøpe dyre produkter er uaktuelt. Må ikke være kjempe billig, men bare vanlige produkter.

     

    Har hørt noe om ferdigblandede drinker, kan noen anbefale noe?

     

    Takk for svar :)

    Eller har dere andre forslag.

  3. Jeg skal være erlig med deg. Hvor vanskelig det kommer til å bli kommer helt ann på hvor digg du er og hans standarer. Er du helt ok looking vill det ikke bli noe sak. Bare det at en jente tar initiativ til å ha sex er noe de fleste gutter er helt uvandt med og vil være en turn on i seg selv. Spør om han vil være med å gjøre noe (hva som helst, cafe, kino, film whatever, bare sånn at han blir vant til være med deg på to mans hånd. Fortsett å tekst ham og flørt.

     

    Ikke sats på fylle første gang, just.. don't.

    • Liker 6
  4. Hadde sånne sko på slutten av 80-tallet og de var helt jævlige å gå med, gjorde vondt i beina etter kort tid.

    Kan ikke skjønne hvorfor noen ønsker å straffe seg selv med å gå med slike.

    Er uforståelig at de er på moten igjen.

     

    Chuck Tylor Converse sko har vært inne leeeenge, har selv flere par, det samme gjeller de fleste andre jeg kjenner. Kan ikke forstå at skoene i akkurat den fargen skulle være noe mer ubehagelige.

    • Liker 1
  5. Rakk ikke lese alle svarene men her er min teori (la meg høre hva dere synes!):

     

    Det å forstå jenters tanke gang er ikke bare vanskelig men noen ganger umulig for oss gutter. Dette er på grunn av måten jenter tenker (det jeg mener med "tenker" er hvordan vi tar avgjørelser, små som store) på er annerledes enn for oss gutter.

     

    I normal tilstand tenker gutter logisk. Vi spiser fordi vi er sultne, vi trener for å se bra ut og vi jager etter jenter for sex*. Nøkkelordet er LOGISTIKK. Ved alt vi gjør kan vi si "fordi" og dette er forskjellen fra jenter.

     

    *Sier ikke at vi ikke er i stand til å forelske oss, sier bare følelser må ikke nødvendigvis være inn i bildet for at jeg skal prøve meg på en jente.

     

    Jenter baserer avgjørelser på grunnlag av FØLELSER. De gjør ting fordi de føler for det. Har du noen gang spurt en jente om noe og hun bare sier "vet ikke, bare er sånn". Fordi det ligger ikke logsikk bak hva de gjør. Og dette gjør det vanskelig for oss gutter og forstå de, fordi vi kan kun tenke logisk.

     

    Den store forskjellen er at logisikk er fast, uforanderlig. En sten vil falle mot bakken uansett. En vær kraft har alltid en motsatt og like sterk motkraft.

    Se på det sånn, om jeg vil ha sex med en jente så spiller det ingen rolle om det er morgen, kveld, eller midt på dagen. Jeg bryr meg ikke om vi møttes på Cafe, i Eifeltårnet eller på do. Fordi hun er fortsatt digg, derfor vil jeg ha sex med henne. Punktum. Logisk ikkesant?

     

    FØLELSER derimot forandrer seg konstant, hun kan være super keen på en fyr og plutselig er hun ikke det fordi dere ikke er på det samme stedet og hun forbinder ikke de samme tingene til det stedet dere er nå.

     

    Tenk på dette scenarioet: Du møter er pen jente på et utested/bar/cafe dere for god forbindelse med en gang og senere samme dag tar du med henne hjem. Neste morgen drar hun tidlig (etter å ha sagt hade, eller bare før du våknet). Du ringer henne senere foreslår å møtes men det er tydelig at hun ikke er keen.

     

    Dette skjer ikke alltid. Men om jeg er villig til å ha sex med en jente er det 99% sjanse for at jeg vil ha det igjen senere. Tenk på dette scenarioet, hvor mange ganger skjer det motsatte? at gutten ikke er keen på mere ( gjitt at du er singel og hun er digg).

     

    jenter vil derrimot ikke være villig til å møtes senere fordi hele situasjonene har endret seg, og følelsene hun forbandt med deg da, kan være helt borte. Men min tanke gang er: pen jente -> sexy time

     

    Poenget mitt er at alt det disse jentene sa var antageligvis helt ærlig og oppriktig ut ifra det de følte da. Men senere endret rett og slett noe ved situasjonen seg (antagelig vis noe hun ikke var bevist klar over) og hun tok en avgjørelse basert på følelsene sine. Det er vanskelig å forså for en gutt fordi vi er logiske, mens jenter er følelser dyr, og derfor nær umulig å forstå fult.

  6. Jeg er ute etter et tynt sommer skjerf til bruk til våren/sommeren, hovedsaklig på fester, noen som vet hvor jeg kan få tak i det?

     

    Noe i denne rettningen:

    ashton-kutcher-summer-scarf.jpg

     

    Tenker å bruke det i kombinasjon med blazer- t skjorte

     

    Om jeg kan si en ting med sikkerhet om brukerne av dette formumet så er det at folk kommer til komme med en rekke hat kommentarer mot dette, men plis folkens prøv å hold det på et minimum. Respekter at andre har litt annen stil og kanskje liker å kle seg litt annerledes en resten av gutta.

    orlando-bloom_590982a.jpg

  7. Jeg var stor fan av det orginale, men synes det 2. kom litt for tidlig, men nå som det har gått ned i pris OG det er halv pris er det en god anledning å kjøpe spillet :D

     

    Har ikke så sykt lykt lyst til å spille med tilfeldige 12

    Så om noen som HAR MIC er keen på spille gjennom co-op kampanjen, enten du har hatt det lenge eller kjøper det nå:)

     

    Dere får skyte meg om jeg poster feil sted :)

     

    Her er en video anmeldelse om vurderer å kjøpe spillet, som kun koster 54 kr!

  8. Jeg spiller hovedsaklig på PC, men spiller endel Xbox og har planer om å kjøpe PS3.

     

    La meg gjøre en ting veldig klart, om du ser på opplevelsen så er PC helt klart det beste, men er også det dyreste. Med en PC får du overlegen ytelse flere spill (RTS, RPG hovedsaklig).

     

    Men til trådstarter: Alt handler om hvilke spill du liker. Liker du titlene Halo, Fable og Gears of War kjøper du Xbox. Liker du derimot Uncharted, Heavy Rain og God of War kjøper du PS3.

     

    Personlig vill jeg råde deg til å kjøpe PS3 fordi jeg synes den har bedre spill utvalg (Jeg kjøpte Xbox for flere år siden.) Om du spiller veldig mye online kan du vurdere Xbox som har et bedre online tilbud, men spiller du online i ny og ne er det veldig kjipt å måtte betale for det.

     

    Ang. kontrollen vill du finne folk på begge sider som vill si at deres kontrollene er den beste, dette går 100% på hva du er vant til, jeg hadde N64 og likte kontollen, så fikk jeg Xbox og likte den så hadde jeg PS2 og elsket den kontollen, så gikk jeg over til 360 og digger den, men mest av alt liker jeg tastatur og mus :p

     

    Om du synes begge konsollene har like bra spill så kjøp PS3, det er fordi den har bedre ytelse, kan spille av BluRay og litt lenger levetid + du slipper å betale for online.

     

    _____

     

    Vill bare nevne igjen at PC gaming er bedre enn konsoll gaming. Men samtidig er de vanskelig å sammenligne. Er du mer casual er nok konsoll for deg, men vill du ha den beste opplevelsen gå for PC. Akkurat nå skriver jeg på 40" full HD tv i stua, og spiller fortiden StarCraft og Black Ops her, for bil spill kobler jeg opp Xbox kontrollen til PCen og spiller det på "konsoll vis".

  9. Hei :)

     

    Jeg er på utkikk etter en ny Blazer til fester, bursdager o.l.

    Er ganske åpen, så lenge det ikke er en helsvart dressjakke.

     

    Noen som vet en NORSK nettbutikk som selger fete blazere/dressjakker/sportscoats? Eller hvor i Oslo man får kjøpt?

     

    Post gjerne bilder:D

     

    Thanks!

  10. Hei!

     

    Jeg har tenkt å bestille en Gant Blazer, men er usikker på størrelsen.

     

    Vet noen om Gant har små/store størrelser på jakker eller klær sjenerelt?

     

    Jeg er 190 høy, men den eneste størrelsen igjen er Medium, vill det være for kort?

     

    Tusen takk for svar!!

  11. Svarte akkurat på en tråd om asos, så bare kopierer svaret.

     

    Jeg bestilte 3 par sko og 4 par kles plagg en gang. Alt kom kjapt og fint. Eneste problemet var at idiotene på Asos hadde pakket skoene og klærne i to separate pakker, derfor ble det 1/3 mer toll på varene altså fra en toll som skulle vært rundt 650-720 til 1000. Den svei. Da jeg ringte tollen (scancargo, om jeg ikke husker feil) og jeg forklarte problemet spurte dama med en gang om det var Asos jeg refererte til, de er tydelig vis en versting på området. Anyways,så lenge du ikke bestiller BÅDE sko og kler burde det gå bra (du kan eventuelt be de om å sende det i en pakke) men regn med og få en saftig toll etterpå.

     

    Mitt tips er å prøve å finne det du vill ha i norske butikker evt. nettbutikker, hvis ikke go ahed:D

  12. Jeg bestilte 3 par sko og 4 par kles plagg en gang. Alt kom kjapt og fint. Eneste problemet var at idiotene på Asos hadde pakket skoene og klærne i to separate pakker, derfor ble det 1/3 mer toll på varene altså fra en toll som skulle vært rundt 650-720 til 1000. Den svei. Da jeg ringte tollen (scancargo, om jeg ikke husker feil) og jeg forklarte problemet spurte dama med en gang om det var Asos jeg refererte til, de er tydelig vis en versting på området. Anyways,så lenge du ikke bestiller BÅDE sko og kler burde det gå bra (du kan eventuelt be de om å sende det i en pakke) men regn med og få en saftig toll etterpå.

     

    Angående størrelser varierer det veldig fra merke til merke. Prøv å finne det samme merket i en norsk butikk og prøv på før du bestiller. Asos sitt eget merke er ganske likt det du finner i Norge, blazere er litt vie. Ellers kan du peile deg inn på at Amerikanske merker ofte er litt større enn europeiske merker, spess når det kommer til store størrelser (fks. Tommy Hilfiger!!)

     

    Mitt tips er å prøve å finne det du vill ha i norske butikker evt. nettbutikker, hvis ikke go ahed:D

  13. Hei,

    jeg skal velge skole snart og lurer på om jeg skal velge studiespesialisering eller media og kommunikasjon.

    Jeg har lyst til å utdanne meg til advokat eller kanskje eiendomsmegler, så jeg vil ha mye mer utnytte av studiespesialisering enn MK på grunn av fag som markedsføring og rettslære.

     

    Men jeg har engelsk fordypning på ungdomskolen som vil si at jeg må ha et språkfag i 3 år om jeg velger studie spess, noe jeg milt sagt ikke vil. Samtidig er jeg over middels data kyndig og kan bruke programmer som Dreamweaver og Sony vegas og vil gå så langt som å si at jeg er flink i Photoshop. Men jeg har ingen planer om å utdanne meg innenfor data.

     

    Jeg sitter igjen med generell studie kompetanse uansett, lurer bare på hvor stor fordel det er å ha med seg merkedføring & ledelse og rettslære.

     

    Kommer foresten til å søke elvebakken:)

  14. Hei jeg har akkurat flyttet fra Oslo til Bærum, på grensen til Røa så det er mulig å pendle inn til Oslo

     

    Noen av skolene jeg vurderer er Elvebakken, F21 (fyrstikk aleen 21), Eikeli, Sandvika, Nadderud og KATA.

     

    Jeg har ett snitt i overkant av 5. Jeg vipper mellom Media og Samfunnsfag.

     

    Det jeg lurer på er hvordan miljøet er på samtlige av skolene nevnt ovenfor. Er det høy nerdefaktor (KATA??), godt akademisk miljø? Er det mange fester (:D), eller for mye festing? Lurer rett og slett på hvordan det er å gå på de skolene.

     

    Har du forslag til skole i Bærum eller Oslo sentrum er det bare å komme med det:D

     

    Takk for alle svar!

×
×
  • Opprett ny...