Gå til innhold

Dan-Raoul

Medlemmer
  • Innlegg

    24
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dan-Raoul

  1. Har eit enkelt AHK-script som tullar til mus og bokstavar - om du først har skrevet eit eller anna førehandsdefinert triggerord (eller fem). Tanken er å snike det inn på ein PC (helst til autostart), og nyte. Det beste er at dei gjerne vil prøve å få starta maskinen på nytt - som vil verke, til dei kjem borti triggerord(a) igjen:

    ; Prank
    
    ; Start suspended so no suspicion
    Suspend, on
    
    ; Toggles - for randomness
    ::er::
    Suspend,Toggle
    return
    ::her::
    Suspend,Toggle
    return
    ::skal::
    Suspend,Toggle
    return
    ::kan::
    Suspend,Toggle
    return
    ::jeg::
    Suspend,Toggle
    return
    
    
    F12::Suspend,Toggle
    
    ; Messing
    ; Disable mouse
    LCtrl::RButton
    RButton::LCtrl
    MButton::LButton
    LButton::MButton
    
    ; Mess with letters
    r::t
    t::r
    d::c
    c:
    k::l
    l::k
    u::y
    y::u
    
    • Liker 1
  2. Får ikke installert gnome-utgaven her, den klager på gconf2.

    Noen andre med samme problem?

    Har kjørt alle oppdateringer etc.

    Har du prøvd å kjøre det via terminal? Mange forslag som hentyder til at det skal hjelpe.

     

     

     

     

    Uansett: Gleder meg til å prøve det ut når jeg kommer hjem! ^^

     

     

     

  3. 10 kroner på 2.2

     

    Tviler litt på det. Det har vært relativt stille ang. neste versjon av Android, litt som i forkant av lanseringen av 2.0, som kom helt plutselig ikke lenge etter at 1.6 ble tilgjengelig. Tror gjerne at utviklinglinjen kommer til å fortsette med .5, .6, .0 og .1, og da blir gjerne Froyo 2.5.

     

     

     

     

     

    Men litt mer angående det som en vet: http://www.engadget....uperphone-armo/ Noen som sikler like mye som meg på denne? Selv om den ikke vil funke med det norske mobilnettet, that is...

  4. Finnest det eit program som måler data-trafikken på trådlaust og telefonnettet?

     

    Netcounter, som nevnt til begge deler, men foretrekker nå 3G Watchdog til å overvåke trafikk på telefonnettet. Den regner ut ca. hvor mye du vil ha brukt før du går over i neste måned, i tillegg til å være lett tilgjengelig =)

  5. Dere som sliter litt med alarm-ringing o.l. Jeg har iallefall funnet AudioManager Console, en widget som kan sette de forskjellige volum-nivåene på mobilen, veldig nyttig. Der kan en sette Alarm, Music, Alerts, Ringer, System og Voicecall, uavhengig av hverandre. Er nok en mer manuell løsning, men da jeg uansett ikke har hatt de store erfaringene med Locale(mye "not responding" og "Force Close"), liker jeg mye bedre den, sammen med Useful Switchers. Bare et forslag ;)

  6. Et spørsmål fra en fyr som ikke helt har hatt all verdens tid til å følge med på alt som tikker inn via RSS:

    Når kommer betal-løsning på Android Market native til Norge? nå er det jo en i sirkulasjon her allerede("offisielt", i tilleg), og de har jo sagt at det var på vei, men har ennå ikke hatt mulighet til det...

  7. Pc96:

    Hvis HD er nesten like god å skrive på som Pro, så tror jeg nok det står mellom HD og Drem

     

    Haffiducki:

    ja, men tror Pro er mer aktuell pga. lavere pris(ikke sikker, siden den ikke er lansert ennå, men Pro blir sikkert satt ned), og fordi at tastaturet på Pro2 ser ut som om er litt mer likt Xperia sitt, noe som jeg ikke likte... Da er nok Diamond2 mer aktuell.

     

    Er det noen som har prøvd dream, som kan si litt om hvordan den er? dvs. helst hvordan tastaturet er, hvordan den glir opp, lading, filoverføring? Greit nok å lese tester, men vil ha litt mer subjektiv respons her... =P

  8. Hei!

     

    Ser etter ny mobil, da min gamle Qtek 8100 begynner å bli litt utdatert(+ ubrukelig joystick), tenker jeg å oppgradere mobilen min.

     

    Hittil har jeg sett på HTC Touch HD, Touch Pro og Dream/G1.

     

    HD er den med best skjerm, og mest spennende oppsett, men også den dyreste. Pro har herlig tastatur, men er litt tung i forhold til hva jeg føler du får ut av den. Dream har Android, noe som gir meg masse muligheter til tweaking og push av gmail intergrert(Ganske avhengig av det etterhvert =P), samt thight intergrering med resten av google-tjenestene. Problemet med denne er at jeg ikke har prøvd denne, og får nok ikke sjanse til det før evt. etter at jeg har kjøpt den. En annen ting er at den ikke fås direkte lett tak i her i Norge(men det er absolutt ikke en stor hindring), og toll må medberegnes.

     

    Overall:

     

    HD:

    +

    Best skjerm

    Lettere(?)

    Windows Mobile (Er vant til dette)

    3,5mm lyd

     

     

    -

    Dyrest

    Ikke fulltastatur

     

     

    Pro:

    +

    Behagelig fulltastatur

    Ligger godt i hendene mine

    Windows Mobile (Er vant til dette)

     

     

    -

    Dyr, denne óg

    Tung

     

     

    Dream:

    +

    Android(Åpent)

    Billigst

    Spennende

     

     

    -

    Uvant operativsystem

    Buggy(?)

    Frakt

     

     

     

     

     

    Noen hjelp?

  9. Beemer-M5:

    Nå kan vel ikke Opera legges(all) skylden på at plugins(flash, WMP, java osv.) krasjer nettleseren? eller? Men, ja, 9.* har vært litt nedtur ang. stabilitet. Byttet for en stund siden(en måned eller noe sånt) ut Opera 9.63 med Opera 10(build 4166, Linux). Synes av og til den virker mer stabil enn 9.*. Men bugs er det nok ennå litt igjen av...

     

    Ellers; Konge at Opera leverer bra tall! Opera er nok en av de mer fremtidsrettede nettleserne, og definitivt den jeg liker best, både på PC og mobil(og Wii, for den saks skyld =P).

  10. Gleder meg =)

     

    Kan ikke du kjøre det gjennom Wine, så kan du i "verre" tilfelle kjøre det via emulert windows i fullscreen, via f.eks "www.virtualbox.org" funker flott når keg trenger et tyngre elektronikkprogram.

    Selv kjører jeg for øyeblikket bare CLUE gjennom wine, men tenker på å bruke Crossover/Wine for Outlook.

     

    Hvordan satte du opp Clue til wine? Har prøvd å kjøre en installert versjon fra windows-partisjonen, men Clue vil rett og slett ikke virke da... =/ forøvrig et av de beste digitale ordbøkene jeg har vært borti =) og det er en del, etter hvert =P

×
×
  • Opprett ny...