Gå til innhold

Cory

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cory

  1. Heisann!

     

    Vurderer sterkt å kjøpe meg en TV til leiligheten min. Jeg kommer til å bruke den mye til spilling på xbox og til å koble den til pc'en for å se film/serier. Har funnet ut at 32 tommers blir en grei størrelse til den lille kåken min. Har ingen greie på Tvæer nå til dags, så det jeg lurer om de TV'ene jeg har sett på egner seg til mitt bruk. Er på studentøkonomi så jeg ble kjapt interesert i disse to TV'ene:

    http://www.elkjop.no/product/lyd-bilde/tv/...oductTabcontent

     

    og

     

    http://www.elkjop.no/product/lyd-bilde/tv/...oductTabcontent

     

    Er dette gode kjøp?

  2. Hei!

     

    Jeg sliter med å få oppdatert programvaren! Har versjon V11.0.008 nå. Har prøvd å oppdatere både gjennom Nokia software updater og gjennom mobilen. Når jeg prøver gjennom mobilen ved å skrive inn *#0000# får jeg bare opp at d ikke finnes nye oppdateringer til mobilen.

    Når jeg bruker nokia softwareupdater klarer ikke Pc'en å koble seg tiil mobilen :S

    Noen som hvet hva som er galt? Tok nettop en hard reset på mobilen, men det hjalp ikke stort...

     

    Hva skal jeg gjøre for å få oppdatert mobilen?

  3. Er det bare jeg som ikke får koblet mobilen til Nokia Software Uptader og Map Loader ? Når jeg kobler til mobilen med USB får jeg opp en melding fra Vista at jeg må installere driverprogram for denne enheten. Om jeg trykker finn og installer driverprogrammer, begynner pc'en å lete, men finner ikke noen programmer som passer til mobilen min. Har innstalert alle programmene på cd'en som fulgte med mobilen. Jeg klarer å få ført over sanger med Nokia Music programmet, men de andre programmene får ikke kontakt med mobilen.

     

    Noen som kan hjelpe ?

     

    Bumper denne jeg. Sliter fremdeles med å få kontakt med mobilen når jeg feks åpner Nokia Software Updater.

  4. Er det bare jeg som ikke får koblet mobilen til Nokia Software Uptader og Map Loader ? Når jeg kobler til mobilen med USB får jeg opp en melding fra Vista at jeg må installere driverprogram for denne enheten. Om jeg trykker finn og installer driverprogrammer, begynner pc'en å lete, men finner ikke noen programmer som passer til mobilen min. Har innstalert alle programmene på cd'en som fulgte med mobilen. Jeg klarer å få ført over sanger med Nokia Music programmet, men de andre programmene får ikke kontakt med mobilen. Hvilken USB-modus skal jeg velge fra mobilen ?

     

    Noen som kan hjelpe ?

  5. Heisann ;)

     

     

    Nettopp fått mobilen min fra elkjøp :D Fantastisk mobil ;)

     

    Men har fått ett problem nå.. Hvordan kopierer jeg kontaktene mine fra sim-kortet over til mobilminnet ? Første gang jeg skrudde på mobilen med simkortet i, ble jeg spurt om jeg ville kopiere over kontaktene til mobilen. Men da hadde jeg kun noen av kontaktene fra den gamle mobilen lagret på simkortet. Så nå har jeg altså kun et fåtall av numrene tilgjengelig på den nye mobilen. Har nå fått kopiert over alle nummrene til sim-kortet, men hvordan får jeg dem tilgjengelig på den nye nokia'en min ? :p

  6. Heisann!

     

     

    Jeg skal også til Rethymnon! Vi er en kompisgjeng som reiser i slutten av juni.

    Jeg vet ikke så mye om plassen jeg heller, men har fått hørt litt fra andre som har vært der. Rethymnon skal vistnokk være en kjempeplass! Er ikke den plassen med mest liv, men etter hva jeg har hørt er det en av de bedre byene på Kreta. Mange flotte resturanter og utesteder og man har mulighet for å finne andre butikker enn kun suvenirsjapper og badeball-butikker. Jeg gleder meg virkelig til å reise!

     

    -Tore

×
×
  • Opprett ny...