Gå til innhold

Picaschou

Medlemmer
  • Innlegg

    309
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Picaschou

  1. Er hjemme igjen, og tenkte jeg skulle svare på mitt eget spørsmål, dersom det er andre som lurer på det samme.

     

    Kjøpte Xboxen problemfritt i Spania og satte den på UK-sone.

     

    Kjøpte Forza, BF4 og CoD Ghost, alle med utelukkende spansk tekst på coveret. Til og med spanske flagg på 2 av dem. Så lenge sonen er satt til UK er disse på engelsk. Ingen forskjell overhodet, bortsett fra pengene jeg sparte ;)

     

    P.S Var innom 3 Mediamarkt-butikker i omådet rundt Tarragona. Alle 3 hadde en mengde Xbox One konsoller, både med bundle CoD og uten. En mengde PS4 også, for de som bryr seg om sånt ;)

  2. Hei,

     

    Beklager hvis dette har blitt diskutert før, men jeg kunne ikke finne svar på dette.

     

    Skal til Spania denne uken, og tenkte ta med en Xbox One hjem. Tenkte i første omgang kjøpe Forza 5 og CoD Ghost.

     

    Hvordan er det med språk på disse spillene? Tradisjonelt er jo Spania, Tyskland, Frankrike etc. eksperter på å dubbe alt som dubbes kan :) Etter hva jeg har forstått kommer den tyske versjonen av Forza 5 med engelsk språk, men vet ikke om det samme gjelder for den spanske.

     

    Har fått inntrykk av at språket på spillene er satt ut ifra språkinstillingene på konsollen. Stemmer dette for alle spill?

     

    Håper noen kan svare på dette. Kjøpe Resident Evil til PS2 en gang, og gjør nok ikke den feilen igjen...... :)

  3. Hei,

     

    Håper noen kan hjelpe meg med dette. Er i gang med å bygge PC, og har fra før av Asus Xonar STX(http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=420234#extra) fra en tidligere maskin. Nå har jeg gått til innkjøp av hovedkortet Asus Maximus VI Extreme(http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=782423#extra), og er i tvil om det innebygde lydkortet som er i hovedkortet er bedre. Er det noen som kan svare på dette, hadde jeg virkelig satt stor pris på det.

  4. Hei!

     

    Forsøkte å Google litt etter svar, men her er et spørsmål fra en nybegynner:

     

    - I en region; kan man bygge en by mer eller mindre utelukkende for kommersielle/bo-soner, og en annen by for industri/olje/malm? Vil disse 2 koordineres med tanke på jobber og hjem? Eventuellt også en by for olje, en by for malm og importere dette til en by som kun benytter "ren" teknologi(prosessor etc.)

     

    Klønete forklart, jeg vet, men kanskje noen kan hjelpe? :)

  5. Nå skal ikke jeg "leke Blizzard", men har du testet å deaktivere alle addons, og slette WTF-folderen for å se? Vi hadde noen i guildet med det samme, og combat-addons(Skada, Recount, battletext etc.) kan gi den effekten(selv om det ikke stemmer).

     

    Det passer jo ikke inn med at det virker om morgenen, med mindre 1800 er da du begynner å raide ^^

     

    Vet det har vært mye tull med forbindelsen mellom Blizzard og Telia, noe som fører til at enkelte kunder(uavhengig av ISP) får dette problemet.

  6. Her er den gamle UIen min, basert på din det også, men mye fra TukUI også (blant annet plasseringene på alt) Tror det er den samme jeg posta lengre opp ved nærmere ettertanke.

     

    EDIT: Eller ikke, denne fra filmen er en en blanding av min gamle, din gamlegamle og TukUI.

     

    Nice! Er enig med tanke på keybindings of info, men på rogue var det begrenset hva jeg behøvde å vite. Strekene på midten er CD's, Slice and Dice etc, så global cooldown var igrunn eneste jeg trengte å se på knappene. Må finne på noe nytt med hunter, som jeg bytter til i MoP.

  7. helt ok, musikke passet eller var meget drøyt synes nu jeg :p

     

    tips, se på "Two Steps From Hell" - passer perfect til boss kills.

     

    Uansett hvilken musikk man legger er det noen som ikke vil like den, så jeg tenker "Jeg lager de, så da kan i det minste JEG like musikken". :) Teksten fra denne passer til fighten. Prøver å bruke litt forskjellig type musikk, som du ser i kanalen. Må jo også bruke noe som går "under radaren" for YouTubes copyright-policy.

×
×
  • Opprett ny...