Gå til innhold

Salander

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Salander

  1. I Miami bør du passe på tingene dine. Det er mye kriminalitet. Når du er 17 år er det dessverre ikke så mye å gjøre i Miami. Det er en av de største partybyene i hele USA, men som kjent så må man være 21 for å komme inn på utesteder. De er veeeldig strenge på sjekk av I.D. Det eneste alternativet ditt ville vel vært å dra til ghettoen, noe som ikke er å anbefale som turist (egentlig ikke generelt sett heller, haha). Det som vil være mest interessant er nok Miami Beach, og kanskje noen butikker i områet, enkelt og greit.

    Ville vel kanskje ha kjøpt meg et "USA-adapter" før jeg dro hvis jeg var deg, for sikkerhetsskyld. Et av de som gjør om 220 til 110 eller hva det nå er.

     

    Ellers så er det normalt å tipse 18% i USA hvertfall, ALDRI under 10%. Jeg varierer mellom 10% og 20%, alt ettersom hvor fornøyd jeg er.

     

    På øyene så må du bare ha det så gøy som mulig. Har ikke vært der selv, men vurderte å ta et cruise med venninnen min i sommer faktisk. Jeg bor i Florida selv, så det er liksom "rett borti gata", hehe.

    Hvertfall så tror jeg ikke noen av øyene bryr seg særlig om aldersgrenser på alkohol, så der har du jo en god sjanse til å ha det riktig så gøyalt! Men likevel; vær forsiktig :)

     

    Kos deg!

  2. De har jo mange kjedebutikker som payless shoesource etc.

    Jeg likte Macy's på 34th street veldig godt da. Det er et 7-etasjes "kjøpesenter" med klær til barn, unge, menn, kvinner, sko, yttertøy, undertøy, tilbehør, kosmetikk osvosv. VIRKELIG verdt å ta turen innom. Hvis jeg ikke husker helt feil ligger skoene i 5. etasje ;)

  3. NYC: Times Square, nedre Manhattan (du gidder ikke å dra til selve Liberty Island, det tar altfor lang tid når du har så lite av den.. Se heller Frihetsgudinnen fra Manhattan, haha), Central Park, Chinatown, 5th avenue og Broadway. Dette syntes hvertfall jeg var innmari koselig.

     

    Miami: Stranda er i hovedsak Miami ;) Det er utrolig ghetto der nede, så vær obs. Vi kjørte ned dit i høst fra der vi bor, og med en gang vi kom nedi Miami-området ble vi møtt med skuddsikre glass på bensinstasjonene, og hus som så ut som rønner. Det er MYE kriminalitet, så vær forsiktig. Ellers er det jo greit med uteliv i Miami. Hold deg nære beachen bare, tror det er det som er tryggest. Det er nok det beste området.

     

    Key West: Utrolig herlig! Dra på snorkling, glassbottom ferry, og bare titt rundt. Får litt "kardemommeby-følelse" nede på Key West, men det er bare kos. Det er kult å ha vært på den sydligste delen av hele USA, hehe.

     

    Og ja, jeg har vært alle plassene, skriver ikke bare inn etter hva jeg har lest.

     

    Edit: Og ja, Everglades! Finn deg en sump-safari, det er moro. Da får du sitte i båt eller bil (alt etter hva du vil), og se alligatorer og slanger på NÆRT hold.

  4. Hvis du først kommer deg inn i Florida, kan du ta US1 opp til New York. Den begynner på Key West, og går helt opp til New York såvidt jeg vet.

     

    Florida er en utrolig nydelig stat. Det er MYE å se fra Key West og oppover. Ta deg turen innom Everglades, Fort Lauderdale, og kjør opp US1 til Orlando, og videre oppover mot toppen. (Kan vel lønne seg å kjøre I95 noen plasser, da det går fortere, men det er greit å i hovedsak holde seg på US1).

     

    Området rundt og i Orlando er herlig. Det er kjempefine strender der, Kennedy Space Center, og alle Disneyparkene + Universal Studios. Anbefaler Universal Studios over Disney hvis du liker berg-og-dalbaner osv.

  5. kunne tengt meg å reise til NY, eller DC. Miami hadde jo også vert fint..

     

    grunn: har aldri vert i en milionby :s

     

    Miami er oppskrytt. Det er ganske ghetto der, og bensinstasjonene har skuddsikre glass liksom.

    Det finnes MANGE andre byer i Florida som er mer verdt å se ;)

     

    Og man kommer inn på klubber når man er 18 i USA, man får bare ikke lov til å drikke.. Og blir man tatt i å drikke får det alvorlige konsekvenser. Men man får altså lov til å gå på klubber og sånt.

  6. Spis masse fiber og proteiner.

    Hvis du spiser 1500 kcal om dagen, og i tillegg trener slik at du brenner 500 kcal, så skal det gå bra.

    Du vil gå ned i vekt, men samtidig beholde muskelmassen din, og holde vekten nede.

     

    Hvis du vil gå ned mer enn 3 kg, så anfebales det å trene rundt 1 1/2 time om dagen, 2 ganger i uka (selv om du har brent 500 kcal før det), der 1 time er kondistrening, og en halvtime er styrke, og 2-3 ganger i uka med 1 time kondistrening.

     

    Det å slutte å spise kan ødelegge metabolismen for resten av livet, og du vil måtte holde på med jojo-slanking. Det tviler jeg på at er morsomt.

×
×
  • Opprett ny...