Gå til innhold

roler

Medlemmer
  • Innlegg

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av roler

  1. Shit. Så mye trøbbel har jeg absolutt ikke hatt med den.

    Tror du har fått en mandagsversjon.

     

    Hvis du ikke har noe imot støyen, så ville jeg gitt den en sjanse til.

     

    Enig med deg at det var noe knot å få mus og tastatur til å virke første gang.

     

    Forøvrig: Jeg fikk med to recovery CD-er for sikkerhets skyld, så det er mulig jeg fikk din... ;-)

     

    Oppdatering: Elprice fikk boksen i retur i dag. Prøvde å fikse den med recovery-CD i butikken, men vi fikk ikke kontakt med bootdisken en gang - den dukka rett og slett ikke opp under recovery... :( Nå sendes den videre inn til service. Rakk seff å stappe D-partisjon full av bilder og filmer, så jeg er litt keen på å få den tilbake fungerende..

     

    PS - det fulgte med to recovery-DVDer i eska mi også, men de er jo blanke (slik at man kan lage sin egen recovery-disk når man har satt opp maskina, hehe). Kom aldri så langt gitt..

     

    rL

  2. Erfaring med L5100 så langt;

     

    Fredag

    Åpnet eska, startet opp maskina. Sleit litt med å få mus/KB tilå funke helt til jeg fant den lille knappen på usb-sticken. Ingen manual fulgte med eska, så jeg måtte google litt. Generellt veldig lite info som følger med boksen, så hvis man ikke er vant til PC kan man slite litt tror jeg...

     

    Lørdag

    Installerte programmer - MediaPortal i stedet for uuuurtreige WMC, iTunes osv.. Skulle boote på nytt og gikk rett på en smell. Maskina stoppet i boot hver gang, ble gående i sløyfe. Ikke en gang safemode funka, stoppet på crcdisk.sys hver gang. Ga opp og gikk og la meg :(

     

    Søndag

    Selvsagt følger det ikke med noe Vista CD ELLER recovery CD i eska, så da er man på en måte litt stuck. Fant et iso image fra en nettside og brant, prøvde å boote. Prøvde repair funksjonen, men den fant ikke en gang noe OS på disken.

     

    Leverer tilbake boksen på Elprice i morra. Kisen i butikken sa de ikke hadde fått "en eneste en i retur", men det kan han ikke si etter i morra gitt... Er mest frista til å heve hele kjøpet. Noen andre som har hatt tilsvarende erfaringer?

     

    rL

×
×
  • Opprett ny...