Gå til innhold

easthill-

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av easthill-

  1. Halo 3 har vel aldri vært det beste 360en har prestert? Gears kom vel 1 år inn i livssyklusen og ser bedre ut enn Halo 3... Og det er egentlig ganske urelevant da ALL teknologi utvikler seg. Spill ser bedre ut nå enn for 2 år siden fordi utviklere har kunnskap og teknologi til å gjøre det bedre. Om 2 år vil spill se enda bedre ut enn i dag, på samme måte som spill ser bedre ut i dag enn for 2 år siden...

  2. Alone in the Dark PS3 Improvements part 1

    Alone in the Drak PS3 Improvements part 2

    Alone in the Dark PS3 Improvements part 3

     

    Så basicly betalte de som kjøpte retail-versjonen 600 kr for en beta? Synes det er forkastelig at utviklere kan få holde på slik. Antar at de vil patche de andre versjonene av spillet, men alikevel - hvorfor ikke slippe en beta i stedet? De var jo tydeligvis klar over at spillet aldri var ferdig.

  3. Ikke kjøp 360. Det kommer ikke flere PS3 spill i hyllene hvis du kjøper det i alle fall.

     

    Hold deg til din PS3, det vil snart komme flere og bedre spill til den enn 360. Og da sitter du der med en 360 du får lyst til å selge igjen.

     

    Elkjøp har vel ikke all verdens PS3 utvalg heller. De har nok fått en del penger av MS for at det skal se ut som 360 selger bedre. Noe den absolutt ikke gjør i Norge.

     

    Paranoid, mye?

     

    Hvorfor kommer det ikke flere gode PS3 spill hvis han kjøper en xbox i tilegg til PS3en han har?

  4. -I Diablo3 foregår handlingen 20 år etter hendelsene i Diablo2, altså har verden vært uberørt av kraftig ondskap ganske lenge, lenge nok til at blomster, lys og varme har rukket å komme tilbake til verden.

    ...og fuglene synger og leker seg i de vakre regnbuene over de flotte blomsterengene.

    Uansett hvor realistisk det er med planteliv og stuff, så passer det ikke inn i et univers der el Diablo har regjert. Men det er min mening.

  5. Men skulderarmorene i Diablo 2 er minst like overdrevet, om ikke mer, og mindre realistisk/fysiske/praktiske. Var noen som postet et bilde tidligere i tråden.

     

    Igjen, det trenger ikke å være realistisk og jeg bryr meg heller ikke om hvordan barbaren så ut i diablo 2.

     

    Det likte jeg ikke noe særlig, fargene i spillet er ufatterlig bra gjennomført, og det hadde vært synd om vi ikke fikk se dem slik som når du tok voldtok utendørs-scenen :wee:.

     

    Poenget var som sagt ikke å vise hvordan det skal se ut.... En annen fin ting med slike post effekter er de lett lar seg skru on/off i options.

     

    Utendørs-scenen er forøvrig kjørt gjennom et brukt kaffefilter slik alle realistiske spill skal gjøres. ;P

  6. EDIT: Tittet nettopp på videon. Synes den demonstrere til fulle at totalt mørke og gråtoner er totalt unødvendig. I sin opprinnelige versjon er verdenen nydelig og variert, monstrene er klart definert ifra environment. I den nye videon er alt grått og dødt og kontrastløst, og konsentrasjonen begynner å slite. Spillet virker rett og slett kjedelig uten farger.

     

    Nå var vel bare min video en demonstrasjon på hvor mye som kan gjøres i post, og jeg vil tippe at blizzard ville kunne gjort en mye bedre jobb enn meg.

    Ser heller ikke hvor i det er totalt mørke og gråtoner?

  7. Jeg fatter ikke hvorfor realisme stadig kommer opp i et fantasy spill... dessuten var rustninger og våpen minst like overdimensjonerte i Diablo 2, men de var samtidig mindre realistiske og praktiske. Ser du på rustninger og dill i D3 så ser du at mye omtanke har gått inn i dem.

     

    Sa vel ingenting om at jeg vil ha 100% realistiske rustninger, vil bare ikke ha skulderbla på størrelse med et lastebilpanser, men det er min mening. :)

  8. Okey, har sett at folk mener det er nytteløst å klage fordi den artistiske stilen er fastsatt og bla bla bla. Mye kan gjøres med postgenererte effekter, og imho, så hjelper det veldig mye på diablo-følesen å bare legge til en vignette som funker som en slags "light-radius".

     

    Selv har jeg ingenting imot diablo 3 slik det ser ut nå, men det betyr ikke at det ikke kan se bedre ut. Det størtse ankepunktet jeg har er udimensjonerte våpen og rustninger.

     

    jeg kjørte deler av gameplayvideoen en kjapp tur gjennom AfterFX der dempa fargene, la til en slags "light-radius" og litt regn utendørs. Klippet er på 9.2 mb og kan lastes ned HER.

     

    Og for all del, variasjon er bra. Videoen jeg laget er ikke ment å taes som en fasit på hvordan hele spillet skal se ut, heller som en demostrasjon på hvor mye som kan gjøres i post.

×
×
  • Opprett ny...