Gå til innhold

Binders'

Medlemmer
  • Innlegg

    363
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Binders'

  1. Hei,

     

    Jeg leier øvre del av et hus som er delt i to. Men det er han som leier nede som styrer med nett og TV. Jeg betaler bare til han. Tror det er bredbånd fra NextGenTel, og det suger, skikkelig. Ikke nok med at det suger, men han bruker sykt mye båndbredde. Hjelper ikke om jeg ber han slutte å laste ned eller hva det er han driver med, blir ikke bedre. Mulig han bare ignorerer meg, men jeg har sett meg lei tregt nett, og ping som i spill som eksempelvis hopper mellom 60-300 hvert 10 sek. 60 er ikke akkurat mye å skryte av, men hadde den bare vært stabil hadde det funka. Men varierer KONSTANT mellom for eksempel 60-90, aldri stabil. Umulig å spille det jeg vil spille online.

     

    Så noen som vet om jeg kan skaffe meg en egen linje? Vil ikke være mulig å grave å styre med noe utom huset. Og jeg vil helst ha noen som er uavhengig av utleier, så jeg slipper å kontakte han, men bare kan sette opp selv, og få regninga selv, skjønner? Eneste kriteriet er at det må være bra nok til å gi meg en god og stabil ping.

     

    Men det er flere hinder. For jeg vet ikke om huset har noen mulighet for meg å koble meg til noen plass? Det ligger jo bare en telefonline inn til huset vil jeg tro, og TV er via satellitt. Ikke kan jeg se noen telefonlinje uttak i min del av huset heller.

     

    Så, hva gjør jeg? Han vil jo ikke oppgradere eller bytte ut NGT...

     

    EDIT: Tror det er ADSL fra NGT han har nå. Måler hastigheten med Speedtest.net og får 10Mbps ned og 0.8Mbps opp. Ned hastigheten er jo greinok, duger kan man si. Men opp hastigheten er jo tragisk... Men om jeg klarer å overtale han til å oppgradere til VDSL, må det da gjøres noe med linja inn til huset? Eller er det bare å betale mer, så skjer resten av seg selv? For da skal jeg prøve enda litt hardere for å få han til å oppgradere. Jeg betaler gledelig litt ekstra. Har sagt at jeg betaler hele pålegget, men han gidder ikke skifte. Men om det er mulig med VDSL uten noe om og men skal jeg gjøre nok er forsøk på å få han til å oppgradere.

  2. Har denne her i loopen: https://www.komplett.no/ekwb-ek-ekoolant-red-1000ml/812907. En kamerat som hadde stående, og sa at han brukte den og den fungerte utmerket. Da slapp jeg liksom kjøpe batterivann og frostvæske. Så kan jeg blande frostvæske i den? Står at den ikke skal blandes med noe, så tror liksom ikke det går. Ny case tror jeg ikke vil tilfredstille :( Tror det handler om hele opplegget, skjerm osv, hun liker det ikke, vil ikke ha det som møbel, og det å prøve å gjømme det i et møbel var vel heller ikke aktuelt så vidt jeg kunne skjønne. Derimot fikk jeg ha den på soverommet, noe som er greit, får jeg sitte i fred også. Og lukker jo ruta om dagen, men tenker mer på om natten. Skulle det bli veldig kaldt da så er jeg redd det fryser :/

     

    Men uansett, per dags dato blir det ikke veldig kaldt, da denne vintern suger sikkelig. Null snø og knapt minus på gradestokken. Bare bekymret for den dagen hvor det faktisk blir kaldt.

  3. Nå har jeg ferdigblanda EK coolant, men vet ikke om jeg kan blande frostveske i den? Står at jeg ikke skal blande med andre væsker på flaska.

     

    Hvordan jeg kan ha -20 fatter ikke jeg heller. Men PCn må flyttes til soverommet sier dama, den ser for stygg for stua :( Og der skal vinduet så åpent på natten, så nesten morgen er det fort tilnærmet utetemp der inne. Så blir det kaldt i vinter, er jo ikke det enda, faktisk for det mest på pluss siden, men tenker mer om det skulle bli kaldt. So yeah, hvordan løser jeg dette problemet, om man ser bort fra å flytte? :p Jævlig lite lyst til å tømme loopen for å helle i vann med frostvæske. (Btw, det er den røde sant?)

  4. Hei,

     

    Lurer på om det går bra å ha vannkjøling når PC står på soverommet i leiligheten, hvor vinduet står opp stort sett 24/7? Og nå som det er vinter vil jo tempen inne på rommet være tilnærmet ute temperatur. SÅ blir det 20 minus så er det ikke langt unna der inne heller. Tenker på sånn i forhold til om vannet fryser og slikt? Vil tro det ikke er så bra :/

  5. Hei,

     

    Skal kjøpe anlegg til stua, men trenger litt hjelp til valg av komponenter. Tenkte aller først å bare gå for en lydplanke, men har bestemt meg for å øke budsjettet å heller kjøpe et anlegg. Så har 8000kr jeg kan bruke, men vil helst bruke mindre, i hvertfall i første omgang.

     

    Egentlige ikke noen spesiele kriterier, men lydkvalitet og mulighet til å spille høyt er naturlig nok veldig viktig. Bass setter jeg også pris på, så en sub er kanskje et must. Airplay er også noe jeg aller helst vil ha, sammen med WIFI, uten noe ekstra utstyr, for enkel nettverkstilkobling. Så ønsker jeg at det er relativt fremtidsrettet i forhold til antall HDMI, tekonologier (Dolby Atmos?, Bluetooth, 4K, 3D osv). Noe jeg også ønsker er at jeg skal kunne bruke kun fjernkontrollen til forsterker til å styre alt, inkludert TV. Er det mulig med ACR HDMI port på TV, evt om det er mulig å programere forsterkern sin fjernkontroll?

     

    Når det gjelder høyttalere, så er det fullt mulig for meg å utsette kjøp av eks. bakhøyttalere, evt også senter og sub, så lenge dere mener frontene leverer bra nok bass, og senter ikke er nødendig i første omgang. Og dama vil helst også ha noen som ser pene ut, spesielt frontene, som skal være gulvstående. Så har tenkt tanken på å kjøpe System Audio Saxo 30 brukt i hvitt? Lurt valg tror dere?

     

    Nå har dere hvertfall en pekepinn på hva jeg ønsker, så håper jeg på god hjelp :)

  6. Grunnen til at jeg heller kjøper HK + Case er at jeg ser det blir varmt, selv med kun 1 kort i Prodigyen. Mellom 80-90 grader, er for dårlig airflow rett å slett. Kunne nok fått til å bruke angrefristen, har all embalasje osv. Men siden jeg var litt rask til å rydde vekk alle eskene er de litt bøyd her å der. Så gidder ikke det styret om det ikke skulle gå osv. Og vil ikke riske enda ett bomkjøp, hvor ariflow blir for dårlig selv med radialvifter.

     

    Men det du sier da er at det vil kun være mulig å ha 1 slot mellom kortene, nesten uansett case og HK (på 1150)? Hvis det er nok så gjør det ting litt lettere :)

  7. Det har vært blandede diskusjoner om et dyrt HK er verdt det.

    Den største forskjellen er nok at du kan vannkjøle Formula. Hero skal visstnok være et ganske bra HK :)

     

     

    Det er det jeg også tenker. Tror ikke det vil være noen nevneverdige fordeler for min del å kjøpe Formula. Tror Hero har alt jeg trenger. Skulle jo egentlig kjøre Gene først, og Hero ser for meg ut til å være en større utgave Gene. Så tenker jeg sparer meg noen kroner å går for Hero over Formula. Brukt mer enn nok allerede på dette prosjektet.

     

    Nå er bare spørsmålet, hvilken case. Andrull hadde en veldig fin video som viste luftstrømmen ved forskjellig mellomrom mellom GPUene. Og med 1 slot mellom, ble luftstrømmen redusert med ca. 50%. Tror rett å slett det ikke blir nok kjøling. Det betyr vel at jeg er nødt til å ha en case med minst 8 expansions (og selv da kanskje det blir fordårlig kjøling til det nederste kortet?). Og da tror jeg det minste jeg finner er Corsair 650D (Nederste GPU blir da liggende veldig tett nedpå PSU). Hadde jo håpa jeg skulle få krympa kassa jeg har hatt i noen år nå. Som til sammenligning er (B) 28cm, (D) 66cm, (H) 61cm. SÅ noe mindre blir det da, men...

     

    Hvorfor skulle dette være så vanskelig da :( Jeg vil spille på Swiften min, har sett frem til det lenge nok nå synes jeg :p Er på tide å få litt action igjen :)

     

    Håper noen kan komme med innspill her, så jeg får bestillt ganske fort og kan begynne å spille igjen :)

     

    Setter stor pris på all hjelp så langt! :D

  8. Hei,

     

    Etter et par dårlige valg, ser det ut som jeg må bytte ut Prodigy M og Maximus VII Gene HK da det blir for varmt :(

    Ikke noe å gjøre med det, men lurer litt på hva jeg nå skal velge. Grunnen til at jeg kjøpte Prodigy M var at jeg ville ha det så lite som mulig, så har sett på relativt små kabinett, men litt større enn Prodigy M selvsagt. Noen formening om NZXT S340? Synes det ser greit ut, ikke for mye flashynes. Og tror det vil kunne gi nok airflow. Det sammen med et Maximus VII Hero. Det største spørsmålet mitt er jo da om det vil bli kjølig nok til mine to Asus Strix GTX970. Tror det kun vil være 1 PCIslot mellom kortene, og jeg er redd for at det blir for lite :/ Noen som kan komme med inspill? Tror ikke det vil funke å sette inn kort med Radialvifte i Prodigyen heller, for dårlig airflow tror jeg. Forresten, hva tror dere keg kan selge Prodigy M og Maximus VII Gene for brukt? Snakk om noen veldig få timer bruk her altså.

  9. Yeeeeah, ugh :( Tar den, sta som jeg er så må jeg prøve selv først -_- Jævlig dumt, men da får jeg prøve å se om jeg finner et annet case og HK. Får teste med kun et kort først også, men er litt trangt og svak airflow i casen. Så du har nok rett. Men om det blir bytte av deler, burde jeg gå for VII Formula eller Hero, hva er forksjellen? Eller noe annet enn Asus? Og forlag til case? Må være litt større enn BitFenix så klart. Stikkord er, så lite som mulig, stort nok til å ha mellomrom mellom GPUene, veldig god airflow, ikke for flashy, men vindu er ok :) Enda mer minus på konto, men håper Komplett er greie :)

  10. Hei,

     

    Har nettopp satt sammen ny PC, og med hjelp fra forumet grunnet litt problemer i starten, fikk jeg igang maskina ista :) Alt så ut til å være smud, men så restarta maskina helt tilfeldig. Jeg tenkte temperatur men trodde egentlig ikke det, men fikk sjekka GPUene. Nederste kortet lå på 52 mens det øverste var på 88-89! Ekstrem forskjell med andre ord. Nederste hadde vel grei temp til idle å være? Er det noe galt? Vet det øverste kortet blir varmere i SLI, men nå er det jo ubrukelig, for varmt til å kjøre i dekstop, hvordan skal det gå om jeg skal spille? (Som selvfølgelig er intensjonen). De ligger tett i tett da det er mATX HK, så har ikke annet valg. Og det er åpne kjølere, ikke typen hvor som blåser mesteparten av lufta ut bak, litt dumt, det vet jeg. Men trodde ikke det skulle være så ille :( Er eneste løsning å kjøpe nytt case og nytt HK med mulighet for åpenrom mellom kortene og bedre airflow? Er nok litt svak airflow også. Men igjen 88-89 idle?!

     

    Noen forslag? Evt. forslag til ny case...

  11. Hei,

     

    Har nettopp satt sammen ny maskin, og skal installere windows 8.1. Får bare feilmelding: "

     

    Windows cant be installed on this drive (drive 0 partition 1.). Windows cannot be installed to this disk. This computers hardware may not support booting to this disk. Ensure that the disks controller is enabled in the computers BIOS menu."

     

    Om jeg prøver å trykke next: We couldnt create a new partition or locate an existing one. For more information, see the Setup log files.

     

    - SSD Raid 0 m/ Intel (Valgte Raid mode i bios osv.) Står som bootable og Normal status. Asus Maximus VII Gene.

    - Kommer IKKE opp i boot priority tror jeg? Tror kun DVD spilleren kommer opp. har 2 options, men begge er DVDen virker det som.

    - Raiden kommer opp i Win 8 Setup, men får ikke gått videre. Ref. feilmelding.

     

    Har prøvd å bryte opp Raiden og valgt Shift+F10 i setupen og cleana begge diskene.

     

    Bilder av BIOS:

    1zlx84x.jpg

    2i76c1h.jpg

    8xjy45.jpg

    2qld3lk.jpg

    2h5jx5f.jpg

     

    Utenom det har jeg så langt kun valgt XMP på Ai Overclock Tuner. Ellers ingen endringer.

     

    Noen som kan hjelpe?

  12. Hvordan kabinettet ser ut spiller i og for seg ingen rolle for meg. Så lenge det ikke er no sykt glorete jalla opplegg som ikke ser ut i måneskinn engang. Eneste jeg bryr meg om er at det skal være lite, altså fysisk utvendig størrelse, hvor stor plass det tar under pulten. Det er det jeg hovedsaklig tenker på. Samtidig som jeg vil fylle det med mest mulig kos :) Om det har vindu er det helt greit, regner jeg ikke som glorete. Så er ikke låst til Prodigy M, men er låst til så lite som mulig :) Lei av det diiiger beistet som skal ta så mye plass. Har satt sammen en liste selv nå, men tror ikke det blir slik.

     

    https://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1454952&su=5D803F9A-D024-4973-AA74-7435F17F6EBD

     

    Med mus, tastatur og headset går det litt over budsjett. Men det går i og for seg greit, da jeg ikke egentlig trenger å bytte det jeg har nå. Men tror jeg gjør det likevel. Begynner å bli slitt. Så litt over kan jeg gå da. Men for all del, om noen kan gjøre det billigere og bedre er det flott :) Og komplett er kanskje ikke billigst heller.

  13. 1 skjerm holder lenge for meg. Blir så plasskrevende med 3, og tror ikke jeg vil ha nytte/glede av 3. Spiller på 1 idag, og veldig vandt med det. Bortsett fra opplevelsen av å spille over 3 skjemer, tror jeg ikke det vil gi meg store fordeler i spillet, la oss si i CS, eller? :) Har tenkt tanken på å bruke skjermen jeg har nå (Dell IPS-Skjerm) ved siden av. Sånn til nett og annen info mens jeg spiller. Om det finnes en løsning som lar meg gjør det uten problemer. Altså fullscreen på gaming skjermen, info på andre, uten at jeg uheldigvis drar musa over på den andre skjermen mens jeg spiller osv osv. Kommer ikke til å gjøre det slik om jeg ikke får det til slik jeg ser det for meg. Gidder ikke noe krøll :p

  14. Hei,

     

    Jeg planlegger å kjøpe meg ny datamaskin i ganske nær fremtid, med mindre det vil være veldig fornuftig å vente en liten stund til. Den jeg har nå fungerer til en hvis grad, og vil nok gjøre det en stund til. Men den har problmer med nyere spill, selv med alt på minimium settings, noe som begynner å irritere meg noe grenseløst. CS:GO hakker og fryser til tider, funker ikke når jeg skal opp i skillgroup :tease:

     

    Så, jeg føler det er på tide med en ny en. Med det sagt vil dette mest sannsynlig bli den siste nye maskina mi på en stund, grunnet at jeg rett å slett begynner å bli voksen, og får mindre og mindre tid til det.

     

    Så, det jeg nå trenger litt hjelp til er å finne de riktige delene, og bygge den relavtiv fremtidsrettet. Sånn at om det skulle bli et sterkt ønske så kan jeg oppgradere. Og uten å gå fullstendig overboard, vil ha en heftig rig, men ingen planer om å brenne 40-50k. Et helt klart max er 30 lapper.

     

    Det eneste jeg er helt sikker på at jeg ikke skal ha noe Tower denne gangen. Har egentlig bestemt meg på BitFenix Prodigy M, med mindre det finnes noe tilsvarende eller enda mindre. Lei av den svære kassa som tar opp uendelig med plass. Skjerm er også noe jeg har bestemt meg for at skal ha høyest mulig refresh, altså per dag dato 144Hz? Det som funker til FPS gaming! Trenger dog ikke nødvendigvis å være ROG Swift, med mindre det får plass i budsjettet. G-Sync, aner ikke? Ja takk? You tell me :) SLI eller er det nok med et kort? 2x 970 i et så lite kabinett hadde vært heftig!

     

    Ellers har jeg mest interesse av å høre hva dere har å komme med. Men vil som sagt ha så mye krem hardware inni ei så lita kasse som mulig, kort å godt :)

     

    Angående skjermkort, verdt å vente på 980/70 8GB? Usikker på om det i det hele tatt vil være nødvendig.

     

    Og er som sagt ikke gitt at jeg skal kjøpe NÅ, eller neste helg. Kan vente, den jeg har fungerer. Men om det ikke er noe som er verdt å vente på, så kan jeg like greit kjøpe nå :)

     

    Håper på noe vettugt :w00t:

×
×
  • Opprett ny...