Gå til innhold

Zwink

Medlemmer
  • Innlegg

    380
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zwink

  1. Hei, jeg har vært ute av pc-miljøet i en god del år nå og har endelig tenkt til å kjøpe ny pc. Jeg har lett rundt i overkant av en måned nå og føler jeg er klar til å kjøpe. Bruksområdet er hovedsakelig film og internett, men jeg har i det siste fått trang til å spille igjen ettersom jeg har mer tid til overs enn før. :)

     

    På komplett har de et dagstilbud som jeg synes er ganske bra. der står det mellom to pcer. Har noen meninger om hvilken av disse to som er best? Skjermstørrelsen har ikke så mye å si.

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=757959#extra

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=757499

     

    Andre forslag tas og imot med glede. Ettersom jeg har lyst til å spille litt er det greit med specs som ligger rundt det disse har(i7 2,3ghz , 8gb ram, geforce 630m).

  2. må si meg veldig enig med det :D Tok nettop opp m&b opp igjen og ble totalt hekta(for sånn 4. gang :whistle: ). Jeg prøvde modden sword of damocles og ble utrolig overrasket. Jeg vet også at både den og native expansion planlegger å lansere moddene på nytt i warband. Det blir utrolig heftig. Må si jeg gleder meg til mltiplayerdelen og, men tror det kommer til å bli en mer kortvarig glede enn singelplayeren.

  3. Så lenge man sørger for å prioritere alt sosialt foran gaming går jo alt bra. Som 16 år har jeg null problem med å kombinere livet mitt. Etter skolen går tid ofte til lekser eller venner og i helgene er jeg mest ute om kvelden, men resten av tiden sitter jeg ofte og koser meg med spill. Så lenge man kan være sosial og holde seg i form tror jeg du kan gjøre så godt som alt annet i livet og fortsatt bli akseptert.

  4. Utrolig mange fine covere her! Liker Ico, Heavy Rain og Borderlands :love:. Likte mange fler og men husker dem ikke nå. Så faktisk dette coveret på gulvet da jeg var på hos noen igår kveld og sentimental som jeg var tok jeg det opp og så på det :D

    Har forresten utrolige minner fra dette spillet.

     

    Need for speed: most wanted!

    132403.jpg

     

    Herligt bilde. Viser alt spillet handler om! Svi gummi, fete biler og gærnt politi :) Stilen og fargene liker jeg forresten også svært godt.

  5. Tapstallene er ganske lave ja, men det på grunn av gameplayet. Og så kan de være ganske høye og. For eksempel, med mitt nåverende spill som Great Britain holder jeg channels island over Frankrike med 6 garnisonsbrigader som støttes av tungt artelleri, lette tanks og motorisert infanteri. Når tyskerene lanserer gigantiske operasjoner med opptil 50.000 mann faller det en god del tusen mann i timen på gtrunn av "amfibious penality" og at jeg har totalt overlegne ledere. Har holdt området i rundt et år nå og det er virkelig et torn i Hitler's øye :D

  6. Hadde helt glemt at jeg hadde dette liggende, prøvde meg i "fem minutter" (som ble til 3-4 timer :whistle: ) i går, veldig artig spill. ^^ Men, jeg har prøvd å søke litt, og ikke funnet noe, så jeg tar en sjanse og spør: Jeg har nå en puslete liten gjeng på 27 mann, og det ser ut til at det er det jeg får for øyeblikket (innunder party-fliken står det 27/27), er det noen som vet og kan si meg hvordan jeg får rekruttert flere? :) Tenkte det kanskje sto på kveg og- eller penger, men det var det tydeligvis ikke, jeg har stjålet en del kveg fra flere byer, og beholdt oppgjøret mellom to lorder. :lol:

     

    Mange takk på forhånd. :)

     

    Du får plass til en ekstra mann(eller dame :p) for hver level du har i charisma. Og for hver level du har i "leadership" får du fem ekstra plasser. Renown'en som du får av å gjøre quests og vinne slag øker også maximumen.

  7. Lasta ned demoen og det funka heilt fint :D tusen takk folkens :D

     

    Sinnsykt bra :D Spillet er ganske billig også, og utseendemessig er det jo ikke så altfor verst i forhold til hvor lett det går.

    Fant system requitrements til m&b forresten: 766 MHz processor, 512 MB RAM, 700 MB hard drive space, 64 MB graphics card. Da burde du kunne kjøre uten lag og med greie grafikkinstillinger :)

  8. Mount and blade er et fritt sandbox spill, men med en litt mer strategisk vri og så er det i middelaldertid da :). Du trenger absolutt ikke noen bra pc for å kjøre det o g det har gitt veldig mange her på forumet gode opplevelser. Det har også mottatt topp kritikk og snart kommer det en expansion

     

    Gamer's mount&blade tråd

     

    Måtte bare nevne det :p

     

    Ellers finnes det jo flere slike spill men veldig mange krever en grei pc for å kjøre.

×
×
  • Opprett ny...