Gå til innhold

Greni

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Greni

  1. Bestill iPhone med det abonnementet som ha lavest månedspris og legg SIM-kortet i en skuff ring Telenor og be dem om å åpne operatørsperren. Da har du en helt ny 16GB 3GS for 4000kr, eller en 32GB for 4800kr.

    Det abonnementet med lavest månedspris og full subsidiering fra Telenor er SuperPluss.

     

    Men operatørlåsen får du ikke fjernet før 12 mnd etter kjøp. Så den vil være låst til Telenor det året du har binding.

     

    Hvor har du dette fra? Er jo flere som hevder at Telenor gir fra seg operatørlåsekoden mens man er i bindingstiden. (Ikke spør hvor de har dette fra forresten ;) )

    Hehe skal ikke spørre. Jobber selv på teleavdelingen på Lefdal og har snakket mye med konsulentene hos Telenor. Mange kunder som kommer inn og skal fjerne denne sperren, men hvis ikke bindingstiden deres har gått ut, vil de heller ikke fjerne sperren.

     

    Hvis det du sier stemmer så har hvertfall ikke den/de konsulentene gjort jobben sin :p

     

     

    NOK en gang:

     

    Vilkår for operatørlåskode(Telenor)

     

     

    Jeg siterer: "Har du inngått en tolv måneders avtale i forbindelse med kjøp av ny mobiltelefon, får du koden uten kostnad selv om avtaleperioden ikke er utgått."

     

    Har alle forstått dette nå?

     

    Bra!

  2. Jeg ringte Telenor rundt kl 4. De sa at jeg var garantert å få, så regner med at de har et passe stort lager, ja.

     

    Høres bra ut. Når bestilte du da? På tlf til Telenor kl 4? Jeg bestilte halv 4 på telekiosken. Regner med det går bra. Håper bare de sender slik at den er på plass på fredag, og ikke første sender på fredag. Men tåler vel å vente uansett!

  3. Apple skjønner vel at om de setter ned prisen så vil flere folk kjøpe den? :ermm:

    Joda, men Apple har sikkert lyst til å tjene penger også.

    Så hvis de har f.eks. 70% gevinst på en telefon til 5K mot bar 40% gevinst på telefoner til 3K, så er det ikke sikkert økt markedsandeler er positivt. Nå er riktignok dette tall jeg tok utifra hodet, og som neppe henger på greip. Men kunden skal ha et fysisk produkt: Dette koster det tid, krefter og materiale å produsere og distribuere.

     

    Selv ønsker jeg jo på en måte at telefonene koster rundt en tier. Eller ok; la oss si 1000 kr. Men det er jo overhodet ikke realistisk. Og ser vi på Apple sin tidligere fremgangsmåte, så har de aldri vært interessert i å konkurrere på pris. (Hvorfor trenger man det, når man har nok folk som er villig til å betale noen laken mer?)

     

    Saken er jo at det å drive priskrig, ikke faller under "forretningsideen" til Apple. Deres fortrinn er jo å tilby produkter som skal oppfattes og som skal virke eksklusive, noe de i realiteten får til. Så da vil de aldri være med på noen form for priskrig på produktene sine. Logisk nok det, og de lykkes så til de grader også.

     

    Men håper vi hører noe fra Chess snart! Dårlig PR triks av Chess sjefen å gå ut og si konkret "i dag". når det snart har gått 2 uker.

  4. Da var den bestillt, så nå sitter jeg og venter i spenning på hentelapp fra posten ;) ! En ting jeg lurer på, finnes det en overgang fra HDMI til DVI? :hmm:  Har samsung 226bw og vil gjerne koble den til dataen med DVI, da det gir en del bedre bilde enn vga...

    9333409[/snapback]

     

    Ja, slikt finnes.

     

    Monster HDMI til DVI Video Adapter

     

    Dette er da en high-end utgave fra Monster, men det finnes også billigere adaptere til salgs andre steder. Dvi og HDMI er jo nøyaktig det samme signalet, bare at du mister overføringen av lydsignaler gjennom DVI.

     

    Har selv bestilt denne PC'en fra elprice i går, så jeg venter også i spenning! Så blir det nok en ny TV på neste lønning igjen, og da er vi oppe å går med hd filmer kjørt fra PC.

     

    Jeg er også interessert i å høre hvordan HD materiale(720/1080) kjøres fra denne pc'en over på lcd/plasma skjerm, da dette kommer til å bli mye brukt.

  5. Hei, dette blir muligens en del off-topic men siden det haster må jeg bare prøve.

     

    Skal til Trondheim i morgen, og jeg lurer på om chipper wii's der? Vært greit å få gjort det på dagen, når jeg først er der, så slipper jeg å drive å sende inn og gå å vente på wii'en min.

  6. Ja, noen som kan hjelpe meg med hva jeg skal gjøre for å få xbmc inn i menyen på dashboardet mitt, som er Evolution X? Kanskje jeg må adde noen linjer i en .ini fil en plass?

     

    Hadde vært meget greit å få vite, lei av å lete fram det mest brukte programmet hele tiden!

     

    På forhånd takk,

    hilsen Erik!

  7. Hei, jeg har nylig kjøpt og moddet en xbox crystal 1.6 med Duox2 chip, men jeg får ikke IGR til å fungere. Jeg har satt IGR på under settings i Evox dashboardet, og jeg har prøvd både L+R+Back+Start, og L+R+Start+Svart, men ingen av de funker.

     

    Og det er temmelig irriterende som dere skjønner, å gå fram til boksen hver gang jeg vil spille ett annet spill eller gå over til xbmc.

     

    Noen som har noen triks på lur?

     

    Takker for svar!

     

    Hilsen Erik

  8. Lol.. Og jeg er Julenissen.

    Må ikke tro at innkjøps prisen er 175,-. For det er den bare ikke. Sier seg selv i grunn. De selger jo ikke dem med underskudd heller da. (Altså steder som selger dem til under 170,-)

     

    Innkjøps prise er nok bare litt over 100,-. :razz:

     

     

     

    Joda, mange forretninger selger faktisk med tap.

    Elkjøp solgte Ringenes Herre til 179, og de solgte med tap på ca 20kr per DVD.

    Men det er noe som heter "Lokkeprodukter", og om de selger noe dritbillig, satser de på at siden de først er innom butikken, så kanskje de kjøper seg noe annet mens de først er der(som de har høy fortjeneste på).

×
×
  • Opprett ny...