Gå til innhold

joffa_

Medlemmer
  • Innlegg

    66
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av joffa_

  1. Har hele veien siden jeg fikk telefonen for ca ett år siden, vært litt negativ til ytelsen og brukeropplevelsen på telefonen. Det var helt til jeg hadde en Samsung Galaxy S20 Ultra på lån ifb med reparasjon av baksiden av min P30 Pro.

    Makan til lite responsiv og bakvendt oppsett av f.eks appskuff og menyer. Jeg mente TouchWiz(?) var ille back in the days, men OneUI er helt fatalt dårlig, når man hele tiden banner på EMUI fordi det er for "dårlig" sammenlignet med vanilla Android.

    Nei, fra nå av skal jeg være glad jeg har P30 og ikke en Samsung :D

  2. 4 minutes ago, Nimrad said:

    Hva har du tenkt å bruke det til? Streaming-apper? App-utvalget er noe bedre på ATV, men om du har tenkt å spille av lokale filer har Shield bedre støtte. Shield har jo også Gamestream eller hva det heter.

    Godt poeng! "Lokale filer" i den forstand at jeg har en Plex server stående, men det skal vel ikke være et tema siden ATV også har Plex app tilgjengelig.

    I all hovedsak streaming ja. Jeg ser ikke for meg å bruke den til noe gaming-relatert, annet enn noe som er tilpasset barn. Begrenset hva en 2åring kan bruke fjernkontrollen til, siden det er tegning/fargelegging og puslespill på iPad det begrenser seg til fra før. 

    Takk for informasjonen relatert til utvalget:)

  3. God aften,

    Leser litt om begge disse avspillerene og de fleste sier at de er jevngode. Som Android/Google-evangelist kunne jeg jo tenkt meg Shield, men rent bruksmessig er det noen som har objektive bemerkninger på hvilken av de som er enklest å bruke? Fruen har iOS og MacOS, samt at vi har en iPad Air2 og en Win10 PC.

    Så spørsmålet er: Er det noe annet enn Google assistent og Cast-funksjon jeg som Androidbruker mister ved å skaffe AppleTV? Vi har en Nest Hub fra før, som fanger opp stort sett alt jeg ønsker selv 10 meter og "rundt" en vegg, så jeg lider ingen nød uten assistant funksjon på tv'n 

    Airplay er ikke "nødvendig", siden lydplanken fra Denon er tilgjengelig fra f.eks Spotify Connect 

  4. Leverte tilbake Altibox sin dekoder idag og har fundert litt på Eple-TV siden jeg sa opp TV-abonnementet, helt til jeg leste om Shield TV.

    Min første tanker var å kjøpe 2019 Tube og begynne med de forskjellige appene(netflix, plex, sumo, nrk) helt til jeg leste om Pro og muligheten for SmartThings. Noen som har praktiske eksempler på hvordan Shield TV Pro kan brukes mot da f.eks Phillips Hue og andre enheter som benytter seg av Zigbee?

  5. 11 minutes ago, Mastiff said:

    2. Avinstaller Power Genie. Det fikser alle de problemene. Det gjorde det iallfall for meg. Det gjøres fra ADB (hvis du ikke vet hva det er, er det kanskje best at du lar være...):

    
    adb shell pm uninstall --user 0 com.huawei.powergenie

     

    Lekte med det i min Samsung Note-tid, men velger å la eiendelene til jobben være "unrooted" :p

  6. Kamera

    Er det flere enn meg som opplever bildekvaliteten på P30 Pro som elendig? Stort sett alle bilder jeg tar blir grå i fargene og den bruker stort sett alltid utrolig lang tid på å  ta bildet. I 2/3 av bilder jeg tar så ender det opp med å bare bli uskarp eller at bildet tas idet jeg "senker" telefonen fra motivet. Master AI:på. Blitz:av. Leica standard. 4:3 10MP

     

    Noe helt annet er denne forferdelige batteri sparingen Huawei har valgt å implementere. Tror jeg holdt på i flere dager med å sette regler på hvilke apper som kan sende notifications og jobbe i bakgrunnen. Noe så enkelt som gmail måtte jeg gjøre dette manuelt for.

    Halvveis happy med overgangen fra Pixel 2 til P30 Pro.

  7. Hvorfor har dere utelatt produkter fra Anker/Aukey og Ravpower? Nå når de fleste nyere mobil telefone tar hurtig lading? Skulle ikke sagt noe om testen var gjort for to år siden, men dette er så å gå bakover i tid.

     

    Støtter denne. Kjøpte en Aukey rett for sommeren, ladet min Nexus 6P helt opp 5 ganger før den rapporterte om lite gjenværende kapasitet. Oppgitt kapasitet var 20,000mAH - Og holdt på strømmen gjennom hele turen nedover kontinentet

  8. Ikke for å starte en iOS v. Android krig, men mtp. hvor "knirkefritt" dette går på iPhone, så er det bare tull at Android ikke kan klare det samme.

     

    Latterlig at de som kjøpte en s6 i fjor ikke har siste versjon av android...

     

    Er det? Apple produserer både OS og telefon. Software er allerede optimalisert for hardware når den lanseres.

    Dette er ikke et Android-problem, men et problem skapt av blant andre Samsung, som skal legge sin egen vri på et allerede ypperlig OS. Nexustelefonene får sist versjon like for som iPhone.

    • Liker 1
  9. Noen som vet av spill som inneholder DTM eller andre touring karrierer?

     

    Har såvidt sett at Project CARS inneholder ymse touring-løp, men at det begrenser seg til Cup-biler typ Clio. Finner ikke noe selv med biler typ gode gamle tyske tourenwagen

  10. Hvis man drifter mye så er ratt ganske meningsløst og lite effektivt. Men ellers er nfs et veldig bra bilspill (også med ratt).

     

    Hvis man drifter mye så er ratt ganske meningsløst og lite effektivt. Men ellers er nfs et veldig bra bilspill (også med ratt).

     

     

    Det er jo få ting som slår å ratte en bil med overstyring.

    Ikke spilt NFS siden Underground, men den gangen var jo ratt førstevalget.

     

    Selv vurderer jeg G29.

  11.  

    Samme problem jeg også. Hjalp ikke å fjerne gatenummer i adressen  :hrm:

    Hvis ikke noe av det som blir sakt i tråden hjelper så burde du faktisk kontakte ps support. Tror de skjønte at de hadde dritet på draget får nå masse mail fra dem der de er veldig behjelpelige både på norsk og engelsk (selv om jeg bare har skrevet til dem på engelsk hmm) Så det skal de ha skryt for selv om det er litt sent nå for min del :p

     

     

    Huff ja :nei: Var ikke spesielt blid når jeg skulle kjøpe både Project Cars og GTA V på januarsalg, og hverken PayPal eller visa'n fungerte  :tease:

  12. Løse BT-dongler er nok det vanligste/enkleste. Denne er ett hakk mer kronglete, men gjøres ekstra moro av at Google hevder det ikke skal være mulig. Det understreker også allsidigheten i disse små strømmeklossene, som det finnes en av i overraskende mange hjem. Oppgraderer man ikke anlegget er det gjerne et poeng at man kan ta det man har for hånden, og kanskje er det noe slikt som dette man har.

     

    Fungerer det i bilen fungerer det kanskje også i andre uventede sammenhenger :)

     

    Ville du gitt noen form for offisiell support på denne løsningen? Tenker det er derfor "det ikke er mulig"

    :)

  13. Får ikke unlock bootloader. Skriver Fastboot oem unlock.

     

    <bootloader> Check `Allow OEM Unlock` in Developer Options.

    FAILED <remote failure>

    finished. total time: 0.016s

     

    ser at fastboot ser enheten ved fastboot devices

     

    Må nok ha driverfeil.Får ikke sideloadet heller. Kommer etter adb sideload "device not found"

     

     

     

    Jeg måtte google litt for å finne riktig rekkefølge, og drivere for å få kjørt adb-tool også. Var sikkert 2-3 vendinger med nye driverfiler før kunne starte med punkt 3 i dokumentasjonen til Google dev.

     

    Tror dette står beskrevet i dokumentasjonen for Android SDK.

  14. Er det ikke kryptering av tlf sitt innhold du har slått på da?

    Sist jeg gjorde dette, og telefonen ble skammelig treg, var eneste måte å fjerne det på å nullstille telefonen til fabrikk.

    Det har du nok rett i. Får flashe tilbake til Lollipop og vente litt på OTA, tror jeg

  15. Noen som har fått android 6.0 enda? Mener det er rundt 10 dager siden de startet å rulle de ut OTA, og leser at LG håper på å få sendt ut til sine LG G4 allerede neste uke? Trodde vi med Nexus 6 skulle få den ganske med en gang jeg. Vil ha den OTA, selv om det helt sikkert er mulig å få den på andre måter.

     

    Mvh 

     

    Installerte Marshmallow på min Nexus forrige fredag. Var litt faff med det, da jeg fulgte instruksjonene fra Google-dev til punkt og prikke. Måtte installere SDK-en til Android for å gjøre alle stegene, men er sikkert mulig å bare kopiere imaget direkte til filstrukturen og gjøre det via boot loader

×
×
  • Opprett ny...