Gå til innhold

LostLogic

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LostLogic

  1. Spill som støtter Min/Max'ing av stats som gjør deg best på ett par ting og helt ubrukelig på det meste annet, for så å bli møtt av en nerf ett par måneder ut i utgivelsen (Single Player spill).

     

    Quest Breaking bugs som er relatert til hovedquests i spill.

     

    Når man har nådd maks level i ett spill og den bjørnen som kvesta deg på level 1 klarer fortsatt å kveste deg på level 50. (Ja, jeg ser på deg, Oblivion!). Dette gjelder selvsagt andre spill og. Når man har gjort hvert eneste sidequest, hjulpet hver eneste dott med rotteproblem eller en mistet artifakt i ei hule, så er man fortsatt like vitterlig svak som når man ignorerer alt av sidequests. Når belønningen for å jobbe opp erfaring og nivåer fortsatt gir deg følelsen av å være veik. (Borderlands 2)

     

    Når sidequests er mandatory for å klare main quest istedenfor at de er artige sidesprang man tar når man vil ta en pause fra å redde verden. (Borderlands 2)

     

    Når klassene presentert i ett spill er utrolig mye vanskelig å spille single player med enn de andre og man er avhengig av å co-op'e for å komme seg videre.

     

    Når character creatoren er dårlig.

    Når resultatet man har finslipt i character creatoren en god stund ikke reflekterer hvordan karakteren din ser ut i spillet.

  2. "Blir du ordentlig sint så er det tre nye «Twists of Fate»-spesialangrep å slå seg løs med"

     

    Twists of Fate er "kort" som gir deg permanente bonuser til egenskaper. Feks, 5% More Experience Gained, eller 15% more damage with Faeblades.

    Ikke spesialangrep mao.

     

    Uans, gleder jeg meg til DLC'en. Den kommer nok ut når jeg har krabbet gjennom alt av historie og side oppdrag. :D

  3. Hva med 246 versjonen da? Er ikke den "bedre" ? Er nok enn oppdatert utgave vil jeg tro.

     

    Ingen dum idé, og jeg har vært inne på tanken. Men jeg klarer ikke finne noen gode reviews av denne skjermen. Er alltid skeptisk til å handle stæsj uten å ha noen holdepunkter.

    Men utifra papirspecsa så ser den skjermen bedre ut enn 245, og har en særdeles hyggeligere prislapp. :)

  4. Hei hopp folkens!

    Lest en del forumposter og fant ut at dere muligens kunne være behjelpelige med en ting.

     

    Jeg sitter her og sikler på en ny skjerm. Mine to 19" CRT skjermer har nå gjort sitt, og jeg er tålig lei av å ha de beistene på pulten. Etter å ha lest en drøss reviews så har jeg kommet frem til at! Whey! Denna skjermen virka fin! Den vil jeg ha!

     

    Lenke til LG's websider: http://nordic.lge.com/no/prodmodeldetail.d...p;model=NOTHING

     

    Så, etter my google'ing og kvasir'ing har jeg enda ikke funnet noen som selger denne skjermen til under 6000 kr. Pixmania er oppgitt å ha denne for 4900kr, men finner den ikke på sidene deres. Noen som har en idé om hvilken webshop som kan være behjelpelig med å anskaffe denne, eller er det å ta beina fatt og tasle mot nærmeste Elkjip butikk?

×
×
  • Opprett ny...