Gå til innhold

Technorocker

Medlemmer
  • Innlegg

    25
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Technorocker

  1. Kobler til samme router ja, Netgear.

    Hvor/hvordan sjekker jeg for oppdateringer?

    Har ikke sjekket for brannmur, kommer helt vanlig på nett ellers.

    Er ikke sikker på hastighet.

    Ja, men det virker ikke med åpne DNS koder.

     

    Det bør fungere å koble på trådløst med PS siden jeg har klart det fint før. Spilte en helg, og neste helg kom jeg ikke på trådløst-.-

     

    Kan nettverkskortet ha røket?

  2. vgp er veldig greie å handle hos. Bestilte Fight Night, Army of two og to dualshock3 kontrollere + GTA IV på preorder. Den første pakken var framme etter 3 dager! Da hadde de sendt den med DHL hele veien. Med GTA tok det lengre tid fordi den ble sendt med posten i Norge. Bor på østlandet. Betalte heller ikke noe i tollen. Veldig fornøyd!

  3. Er veldig usikker på hvordan høyttalere jeg skal kjøpe. De kommer mest sannsynlig til å bli drevet av en Cambridge 640A stereoforsterker. Jeg hører mest på rock og techno/trance. Rommet er rundt 12 kvm.

     

    Har sett litt på Dali Concept 6 og Dali Concept 1/2 med Argon Sub 8.

     

    Kom med høyttalerforslag til maks 4500. Gulvstående eller stativhøyttalere + sub.

  4. CV VE-8F spiller som bare det!! Bassen er enorm til størrelsen på høyttalerne å være. 5*50 W er ikke alltid lite. Mange av de produktene f.eks. komplett har er oppgitt til 5*100 W og mer, men det er ikke målt seriøst!! En annen ting enn strømforbruk du kan se på er vekta!! er den tung er den som regel bra, eller strømforsyningen er da bra!

    Hvis du vil ha bra lyd til 5k kan du kjøpe en stereoforsterker og et par gulvstående høyttalere først. Mye mer for pengene enn et billig hjemmekinoanlegg!!

    Cambridge Azur 540 A er en bra forsterker. Da kan du kjøpe den og VE-8F! Senere kan du bruke høyttalerne som fronter og forsterkeren evt. sm forforsterker(er ikke helt sikker på om den går). det blir da 4894 kr.

     

    Stikk innom HIFI klubben for råd og veiledning hvis du har mulighet til dette.

×
×
  • Opprett ny...