Gå til innhold

Burke

Medlemmer
  • Innlegg

    228
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Burke

  1. Dette gjelder forøvrig for mennesker som har begått alvorlig kriminalitet.

    Bare for å ha det sagt først. Ser at det kan bli missforstått, og blandet sammen med aktivisme etc.

     

    Jeg er for strenge straffer for vold.

     

    De skal være kummerlige, det vil si at de ikke er luksus.

    Fangene skal få mat, og alt det grunnleggende. Psykolog om de trenger det.

    Men å bruke veldig mye skattepenger på å gjøre det luksuriøst for dem, er jeg altså i mot.

    Eksempel på dette er Halden fengsel. Fengsel skal selvsagt være avskrekkende, så folk kvier seg for å gjøre ting som får dem til å havne der...

     

    Hva mener du er passe straff for eksempelvis en voldtekt?

     

    Jeg mener at man omtrent ikke finner mer egoistiske handlinger og at man derfor bør regne med å sitte 30-40 år inne, gjerne livstid om man dreper offeret.

  2. Hva om vi hadde begrenset asylinnvandringen? Asylinnvandring koster ekstremt mye penger, dette trenger du ikke kilder på.

     

    Arbeidsledigheten blant asylsøkere er langt høyere og de deltar mindre. Jeg har faktisk et par venner som er blitt ranet og truet med kniv i Oslo. Ja, høres kanskje ut som syting i forhold til hvordan det er i resten av verden, men jeg mener vi skal beskytte og forsvare vår frihet, vi bør ikke ta den for gitt.

     

    Så det er greit at norske jenter må flytte fra Oslo fordi de frykter for å bli voldtatt. Jeg syntes hele tanken i seg selv er helt syk. Bare fordi vi har det veldig bra trenger vi ikke å lempe på det og "straffe" oss selv med å gjøre det verre.

    • Liker 1
  3.  

    Ja, et helt vanlig samfunn!

    Og ja, samfunnet har endret seg så lenge jeg kan huske tilbake, og lenge før vi hadde særlig til innvandring. Hvis du ikke orker å bo der du bor, kan du gjøre som meg å flytte til en annen del av landet - vi har veldig mye land å ta av ..

    Og, jeg leser mye selv, og forundrer meg over at det "samlede media" teppebomber oss med informasjon som vi på ingen måte trenger, og som får oss til å tro at samfunnet er mye farligere enn det er. Jeg ser aldri noe til alt dette nifse som vi er teppebombet med, når jeg går ut på gatene selv, eller jobber sammen med folk av annet opphav.

     

    Bor forøvrig en kort time unna oslo

     

    Jeg bor rundt en time unna Oslo selv.

     

    Syntes du virkelig det er greit at man må flytte på seg fordi man ikke føler seg trygg i sitt eget land?

  4. Det er billigere å bygge en polstret celle for deg, enn å gjøre alt det andre du nevner, fordi du snakker jo bare om dine egne manglende evner til å tilpasse deg et helt vanlig samfunn, og dine personlige fobier, "Burke" ..

    Et helt vanlig samfunn?

     

    Det norske samfunnet er endret drastisk over de senere årene som følge av masseinnvandringen. Jeg orket ikke å bo i Oslo lenger. Jeg ønsker heller ikke å oppdra mine fremtidige barn der da jeg anser det som en farlig by.

     

    Jeg leste i en tysk avis for noen år tilbake at de advarer folk(spesielt kvinner) mot å dra dit fordi det er en av europas farligste byer.

  5.  

    Hvilket rike? Om du snakker om det norske, så nei. Radikal islam er en uting og en trussel mot menneskerett og frihet i landene der den har makt, og i land der den søker makt. Men den har rundt 50 aktive tilhengere her i landet - i kretsen rundt Profetens Ummah pluss en og annen nyankommen og pensjonert "mullah". De er ingen trussel mot det norske riket.

     

    Geir :)

    http://www.vg.no/nyheter/innenriks/22-juli/artikkel.php?artid=10075731

  6. Du bör kanskje minnes på at de eneste som har vist seg å väre farlige i Norge er etniske nordmenn med litt for sterk höyredreining? De eneste terroraksjonene på norsk jord har värt utfört av nordmenn som er redde for arabere.

     

    Det er ikke bare snakk om terror.

     

    Omtrent samtlige overfallsvoldtekter i Oslo blir begått av ikke-vestlige innvandrere. De har et helt annet kvinnesyn enn det vi er vant med her. Jeg gir faen om de sliter med å integrere seg, jeg mener de skal kastet ut når de nekter å tilpasse seg.

     

    Jeg vil faktisk gå så langt som å si at innvandrere må assimileres til norsk kultur slik at man slipper tilstander som Oslo øst hvor de få nordmennene som er der må tilpasse seg innvandrernes kultur. Mye av den islamske kulturen fra disse landene er så forskjellig at den ikke kan adopteres i norsk kultur.

     

    Her jeg bor er det blitt mye mer utrygt å bo etter at "araber- og somalier invasjonen" startet. Det er sikkert noe rasistisk i det, men jeg driter i det, jeg takler ikke disse menneskene. Det er ikke alle som har behov for beskyttelse heller. Det er en grunn til at de fleste som kommer er unge menn. De er sterke og har ressurser som gjør at de klarer å ta seg hit.

     

    Det er 2 millioner flyktninger i fra Syria. Vi tar inn noen få. Hva hjelper det?

     

    Vi bør stanse all ikke-vestlig innvandring, melde Norge ut av schengen og vurdere å innføre visumplikt for svensker om de ikke strammer inn snart.

  7. Hvilke konsekvenser har egentlig avlyttingen? Jeg ser ingen problemer bortsett fra at det krenker personvernet. Jeg vil også heller bli avlyttet enn å ha radikale islamister rundt meg. Det er en kjent sak at radikal islam utgjør den største trusselen mot riket.

     

    TEE, du må være utrolig idealistisk og ha ekstremt liten innsikt i samfunnet våres hvis du faktisk mener det du sier. Jeg har problemer med å ta deg seriøst.

  8.   Det hadde vel vært like greit om dere ikke opererte i Afganistan?

    Det samme kan sies om de som kommer tilbake fra Afganistan. ;)

    Det du skriver bunner bare utifra ditt syn og hva du mener om krigen i Afghanistan.

     

    Sannheten er at innvandrere fra slike land har mye større sannsynlighet for å begå kriminelle handlinger, og det er enda større grunn til bekymring når de har vært der nede og drevet med "hellig krig".

  9. Det var visst veldig logisk for oss her i vesten å støtte jihaden til Bush og Blair - hvorfor er dette så farlig da?

     

    Den ene sier "jihadist" og den andre sier "patriotisk frihetskjemper" - hvem skal bedømme dette?

     

    Så fordi vi opererer i Afghanistan er det greit at muslimer fra vestlige land drar ned og kriger i Syria?

     

    De som kommer tilbake fra Syria er farlige mennesker hvor mange av dem kan ha begått grusomme handlinger. Jeg vil ihvertfall ikke ha dem her

    • Liker 2
  10. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10134281

     

    Er ikke dette logisk? Når de drar ned dit for å kjempe MOT norske interesser bør de faen ikke få komme tilbake.

     

    Hva er det med norsk lovgivning rundt statsborgerskap at du kun kan ha norsk, og at du må si opp ditt gamle? Jeg ser absolutt ingen fordeler med det. Flere land som feks. Australia oppfordrer jo folk til å ha dobbelt statsborgerskap.

     

    Kan vi ikke bare sende ut møkka? Vi har ikke behov for dem og de utgjør en trussel for landet

    • Liker 2
  11. Det som også skremmer meg er den politiske konsensusen om innvandring. Svensker som vil endre innvandring har ikke andre alternativer enn å stemme på SD, jeg selv hadde definitivt gjort det hvis jeg var svensk.

     

    Mediene i Norge syntes jeg har blitt mer moderate og bedre med årene. Vi har en mye mer åpen debatt og ikke bare FrP er for å begrense innvandringen, men også H, Ap og Sp.

    Mediene i Sverige derimot sensurerer alt som kommer fra den innvandringskritiske kanten. De virker nesten å nedverdige seg selv og sin nasjonale identitet gjennom å si at Sverige ikke har noe som er så spesielt "svensk".

    Den her var forøvrig ganske interessant og på grensen til landsforræderi etter min mening:

    941701_10151641682734521_1884010953_n.pn

    • Liker 4
  12. http://www.nettavisen.no/nyheter/article3729814.ece Skriver dette i ren frustrasjon

     

    Denne artikkelen er noen dager gammel og omhandler riktignok dansk asylpolitikk.

     

    Men:

     

    Til Danmark har de satt REKORD med 2831 asylsøkere i år.

    I Norge kommer det omlag 12 000 asylsøkere i år, og er også rekordhøyt siden 2009.

     

    Til Sverige forventes det å komme godt over 50 000(!!!!) i løpet av året som har vært.

     

     

    Altså 50 000 til Sverige og 2831 til Danmark.

    Danmark har sosialistisk regjering mens Sverige har "borgerlig".

     

    Det virker som om det er bred konsensus om innvandringspolitikken hos svenskene og at det kun er SD som ønsker å stramme inn. Disse er også langt mer ytterliggående enn Fremskrittspartiet og jeg vil også påstå, demokratene i Norge. Det virker derfor som om svenskene ikke har noe reelt alternativ å stemme på for å endre kursen, annet enn SD. Mediene er svært politisk korrekte i Sverige og ytringsfriheten er begrenset. I Norge har til og med asylpolitikken blitt strammet noe inn de siste årene med de rødgrønne, og nå har vi fått ny regjering som kommer til å stramme inn ytterligere.

     

    Jeg syntes det er skremmende slik det pågår i Sverige. Hvordan vil landet se ut om, la oss si 30 år? Flere steder i Sverige, som Malmö(rosengård etc), Gøteborg osv er jo allerede svært utrygge sammenliknet med andre europeiske byer. Sverige er på voldtektstoppen i EU.

     

     

    Og kall meg gjerne rasist: men man har jo allerede sett kulturelle endringer og tendenser i feks. Oslo øst. Der foretrekker norske jenter innvandrergutter ovenfor Norske fordi de er mer maskuline og generelt er det deres kultur som dominerer. Og omvendt: Innvandrergutter liker norske jenter fordi de er feminine. Jeg beveger meg kanskje på kanten til rasistisk, men syntes det er interessant fenomen. Jeg har feks. aldri sett en norsk mann med en mørkhudet dame. Kulturen på Oslo øst virker også å være/bli mindre egalitær enn Norge forøvrig - rett og slett en ghetto med kultur fra 1800-tallet.

     

    Finland, for ikke å glemme Island har jo nesten ren rasepolitikk i forhold til det vi i Skandinavia har. De klarer å overholde internasjonale konvensjoner selv om de tar inn minimalt i forhold til oss.

     

    Vil bare høre hva andre tenker om dette :)

    • Liker 3
  13. Har hatt Historie og Filosofi 1 og 2, så kan svare for det. Det var ikke mye pugging, det handler mest om forståelse, men det blir som i vanlig historie, du må ha kjennskap til fakta og - og det er en del å lese på. Hifi 1 er i VG2 og Hifi 2 er i VG3. Det er et typisk lesefag, så det er lett å få en god karakter vil jeg påstå.

     

    Jeg vil likevel be deg tenke deg godt om. Faget gir deg ingen som helst fordeler på videre studier og er i mine øyne bortkastet.

×
×
  • Opprett ny...