Gå til innhold

Mikaelj

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mikaelj

  1. Har måttet installere dropbox og spotify mange ganger etter jeg installerte windows 8 på mine to maskiner (sony vaio s og stasjonær). Når jeg søker etter programmene under apps eller går inn på control panel for å se installerte programmer, så er de sporløst forsvunnet. Har også problemer med at snarveier jeg har lagt til på start skjermen blir borte, bl.a chrome snarveien. At programmene avinstallerer seg selv skjer sporadisk.

     

    Er det noen andre som har vært borti dette?

     

    Har også problem innimellom med at det tar 10 sek fra jeg høyreklikker på noe til menyen kommer opp, har SSD installert på begge maskinene. Eneste jeg har kommet frem til er at det kan være SSD-driverne som må oppdateres, men har ikke funnet ut hvilken SSD-type som sitter i laptopen.

  2. Når du skriver en tagg så må du huske å lukke den på slutten. Det fixer problemet ditt. Hvis ikke så vises siden forskjelling fra nettleser til nettleser.

     

    Galt: <a href="http://www.mikaeljohansen.com/"><img src="gallery_files/banner.png" alt="Mikael Johansen - Gallery"></a>

    Riktig: <a href="http://www.mikaeljohansen.com/"><img src="gallery_files/banner.png" alt="Mikael Johansen - Gallery"/></a>

     

    Galt: <img src="gallery_files/bil1web.jpg" alt="Sketches">

    Riktig: <img src="gallery_files/bil1web.jpg" alt="Sketches"/>

     

    Galt: <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8">

    Riktig: <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"/>

     

    Hvis du ser videre ned over siden så finner du flere slike feil. Det er lett å overse slike små ting.

     

    Et kjekt lite tillegsprogram til Firefox for å finne feil - HTML Validator http://users.skynet.be/mgueury/mozilla/

     

    Link til online validering av hjemmeside fra W3C for å finne feil - Markup Validation Service - Check the markup of Web documents http://validator.w3.org/

     

    Ellers så må jeg gi deg skryt for en meget bra hjemmeside. Hilsen fra en som også er Tromsøværing :w00t:

     

     

    Hehe, takk skal du ha! blitt litt rusten på xhtml :)

  3. Trengte ikke betale noen ting for returen av pentaxen. Kom over en fin brukt d300 med tam 17-50 og alle tester jeg har lest var svært positive, så det ble den til slutt. Det varierer veldig, men mesteparten av tester mellom k20d, 40d og d300 viser at d300 har veldig softe jpeg og raw filer. Kan en redigere bildene fra d300 og få samme skarphet? Har ikke fått kameraet ennå, men med tanke på de testbildene jeg har sett rundt om kring er jeg litt usikker på om ikke k20d hadde passet min smak bedre.

  4. Har angret kjøpet, pakken kom ikke før jeg måtte reise tilbake til sverige uansett. Hvordan liker du din sigma 17-70? Her i sverige koster k20d 1000kr mer enn i norge og gx20 selges for 6000nok. Rart at kameraene er dyrere i sverige enn i norge. Blir å kjøpe k20d med tamron 17-50 hos JP.

  5. Takk takk! :) Har ikke fått kameraet enda, venter på posten. Har tatt bilder av formel 1 trening i modena og gatebilarrangement osv. og da sleit jeg litt med hastigheten på gamlekameraet, men det er ikke så ofte jeg tar bilder av sånt så det holder sikkert i massevis med 3fps. 40ds 6fps er for mye for min del, men d90 har fin skuddtakt synes jeg.

     

    Tenkte på andre objektiv, men har sett gode omtaler om 16-45 og det var billigst så da ble det slik. Stor forskjell fra 16-45 og de som er nevnt over?

     

    Er kjekt å kunne stå med litt avstand fra objektet, så ønsker meg et passelig skarpt objektiv til maks 4000kr som har litt lenger rekkevidde rundt +-100mm, Finnes det noe bra til den prisen?

  6. Ble K20D med 16-45mm til 8500 hos scandinavianphoto.no etter mye om og men og studier av raw-filer. Eneste negative for min del er FPS, men tror det akkurat holder med 3FPS. Vet ikke hvilke objektiv jeg kommer til å trenge. Blir som sagt mye produktfoto i studio, portretter og landskap. Noen tips på objektiver som passer til det og en students økonomi? :) Har sett etter limiteds 31 og 77 på bruktbarkedet, men de er i dyreste laget for meg akkurat nå.

  7. Ettersom mitt D40 er dødt nå (mistet i bakken) og jeg ikke har noen objektiver, skal jeg kjøpe et nytt system. Tar en del produkt-bilder i studio, men også portrett og feriebilder. Så jeg bruker både mye RAW til studio og ubehandlede jpeg til feriebildene. D40 var et alt for enkelt kamera og jeg vil ha et som har større potensial og bedre byggekvalitet. Har sett på gx20 (k20d) og Nikon D90. Har funnet et gx20 til ca.7000kr med 18-55 og 50-200 objektiv og lurer på om de er brukbare? Hvordan er prisene, kvalitet og tilgangen på pentax objektiv i forhold til nikon? Hjertet mitt føler sterk for et pentax mens hjernen vil ha nikon.

×
×
  • Opprett ny...