Gå til innhold

Cayd

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Cayd

  1. Der har du et tilbud som virker fornuftig,da har du også råd til å kjøpe litt til :)

     

    To stk minnekort sandisk extreme III eller IX på 4/8gb er og anbefale.

    Canon 55-250 IS,der får du et godt telezoomobjektiv i forhold til prisen ca.2500.-

    Ekstern blits/stativ og veske er heller ikke og forakte.

     

    Takker for svar. Har veldig lyst til å kjøpe dette kameraet nå, Papyrus har det ikke i butikk, og jeg vil prøve hvordan det ligger i hendene først.

     

    Ringte Elkjøp for å høre om de hadde IS på sine Canon 450d kit, damen opplyste meg etter å ha sjekket med en kollega at det de hadde var EF/EF-S som var den nyeste og beste billedstabilisatoren..noe som gjorde meg veldig skeptisk, kan godt kjøpe fra Elkjøp, men de har prøvd å lure på meg et grafikkort til pc tidligere som var 3 år gammelt, som det beste på markedet..

     

    http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfi...oductTabcontent

  2. Alle sier at destiny questen i Tortage var fantastisk og at de elsker den. Hva var det som var så bra med den? Bedre grafikk javel, er det nok? Hvor var atmosfæren? Er det kult med å få en skill som caster som man har i noen lvls til den suger igjen, for deretter å få en overpowered høyere versjon av den samme skillen, rince&repeat. Hva skiller AoC destiny questen fra andre rp spill som feks. Gothic serien osv osv, bortsett fra grafikken?

    Jeg synes den quest linjen var bra, men langt fra kjempebra og ikke noe revolusjonerende..

  3. Ble veldig skuffa av AOC. Fin grafikk, men at alt er instanced (vet, skal egentlig ikke klage på DET men allikevel ødelegger det endel for meg), at det mangler et travel system og masse annet trakk ned mye.

     

    Wow spiller jeg ikke lenger, men noen av de kjekkeste spilltimene jeg har hatt i spill noensinne er i det spillet sammen med venner.

     

    Drittlei wow etter å ha spilt det i 4 år, men AoC suger så jævlig. Har du ikke prøvd wow så er det liten tvil om hva du burde spille....

  4. hmm lurer på hva min account(s)+collectors edition er verdt:

     

    World of Warcraft collectors edition - perfekt stand

    The Burning Crusade collectors edition - perfekt stand

     

    lvl 70 human paladin på pve server med Kara/ssc gear -vanlig flying mount, 375 jewelcrafting/375 mining.

    lvl 70 dwarf warrior på pve server med kara gear/epic engineering fly, 375 armoursmith/375 engineering, noe pvp gear.

    lvl 62 human rogue - epic horse , 375 alchemy, 320 herbalism

    lvl 42 human warlock

    ca.1500 gold totalt

     

    lvl 70 undead priest på pvp server med 437 resilience, 375 tailoring/375 enchanting

    lvl 70 troll hunter på pvp server med ca. 250 resilience, 375 mining/375 skinning

    ca.1000 gold totalt+masse enchanting mats

     

    Alle er på samme account, bortsett fra UD priest som er på account nr. 2.(klar for multiboxing) Kan evnt.flyttes tilbake til hovedaccount.

     

    Alle karakter har bra rep. og er gamle HC raidere, men alle karakter er i casual/pvp guilds nå. Noen idé om hva jeg kan få for dette, og hvor bør jeg eventuelt selge det?

     

    Takk!

  5. Her er mine inntrykk så langt etter å ha testet fra 1-12 med 4 stykker(Barbar, Tempest of Set, Necromancer, Priest of Mitra:

     

    Positivt:

    Flott grafikk

    Fine quests

    Bra stemning(solo)

    Morsomme mobs

    Bra story

     

    Ser veldig lovende ut, men det er mange ting som bør forbedres kjapt:

     

    Partydelen: Grusomt grensesnitt, eller manglende sådan på partydelen. Ikke lett å se hvor teammembers er på minimappen hvis man kommer litt bort fra hverandre. Instancing greia er latterlig, plutselig er guildmembers/party i Tortage sammen, og noen ganger er man i en annen instance.

     

    Guild grensesnittet: Direkte dårlig. Ingen redigeringsmuligheter på ranks osv. Ikke lett å se klasse, hvem som er online osv. da må man inn på friendslist.

     

    Stemningen i multiplayerdelen: Forferdelig, så jævlig mange drittunger som skryter av wow, klager, snakker norsk, roper Norge er best og prøver å være jævlig 1337...Generelt er stemningen 100 ganger verre enn barrens. Får bare håpe at plageungene forsvinner når de må frem med kredittkortet..også utrolig mye unødvendig ganking, men det ¨har vel sammenheng med kidsa.

     

    Chat grensesnittet: forferdelig, burde vært mye bedre enn i wow, men det er faktisk verre, noe som er veldig skuffende. Fontene og funksjonaliteten ser simpelt ut, og er simpelt.

     

    Combat systemet. Syns det er utrolig fjernt at en caster skal måtte bruke sverd for å få ned en fiende. Er også svært få skills å bruke. Har 2 dmg. spells på lvl 12 med tempest of Set. Melee klasser er isåmåte morsommere. Er svært skeptisk til balanseringen, blir spennende å se.

×
×
  • Opprett ny...