Gå til innhold

pcgurun

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av pcgurun

  1.  

     

    Skjønner virkelig ikke hva dette sammenligningsbehovet er for PC brukerne? Det er jo ikke sammenligningsgrunnlag i det hele tatt. Dere diskuterer det grafiske resultatet i en maskin som koster 3500,- mot en fullspekket PC verdt alt fra 15000,- til 30000,- pluss pluss. PS4 og XBOXONE blir et billigere alternativ for den vanlige mann som ikke er ute etter å bruke ei månedslønn for å kunne benytte seg av underholdningsverdien i spill. Og hvis grafikken er alt som definerer et spill, da tror jeg jaggu den det gjelder burde slutte å spille, for da skjønner ikke vedkommende underholdningsverdien i den fulle pakka.

    Til å ha det brukernavnet du har, så virker du til å være svært lite oppdatert når det gjelder hva PCer koster. Hvem er det som snakker om PCer i den prisgruppen?

     

    AtW

    Med tanke på at du tydelig følte deg truffet! Om du ikke skjønte det, så var dette bare et enkelt eksempel på en, ja jeg vet ganske så heavy duty PC. Du får alltids mye billigere utstyr også, men dette kan da gå noe på bekostning av skjermkort av nyere teknologi, og du får da gjerne ikke den ultrasettingen og full pupp i grafikk som mange ønsker seg. Så hvis du selv vil bli oppdatert, så ta en titt innom nettsted som selger PC og PC utstyr. Uansett for å nå det ønskelige nivået på en PC, så må du nok belage deg på å betale iallefall over 10000,- om ikke mye mer. Uansett så blir Next-Gen billigere i innkjøp for mest mulig grafikk uansett hvordan du vrir og vender på det.

  2. Skjønner virkelig ikke hva dette sammenligningsbehovet er for PC brukerne? Det er jo ikke sammenligningsgrunnlag i det hele tatt. Dere diskuterer det grafiske resultatet i en maskin som koster 3500,- mot en fullspekket PC verdt alt fra 15000,- til 30000,- pluss pluss. PS4 og XBOXONE blir et billigere alternativ for den vanlige mann som ikke er ute etter å bruke ei månedslønn for å kunne benytte seg av underholdningsverdien i spill. Og hvis grafikken er alt som definerer et spill, da tror jeg jaggu den det gjelder burde slutte å spille, for da skjønner ikke vedkommende underholdningsverdien i den fulle pakka.

  3.  

     

    Til alle de som tar butikkansatte i forsvar i denne saken, så har jeg bare en ting å si! Dere burde skamme dere over moralsk forkastelige dere er nå. Det er tross alt kundene butikkene lever av. Og man skal ikke trenge mye IQ for å skjønne at å tillate seg å snike forran på grunn av at man kan, vil gi store ringvirkninger for hva folk synes om butikken.

    Husk at butikken ikke annonserte disse enhetene. Ingen sa at det var "X enheter for salg", men noen hadde gitt info om at "butikken mottok X enheter".

     

    Det kan godt være at de ansatte hadde bestilt disse enhetene for lenge siden og at informasjonen om at butikken mottok enheter aldri burde vært gitt.

     

    Det du i prinsipp sier er at når du bestiller noe til i en butikk du selv jobber i, må du legge dette ut for salg i X antall dager før du selv kan kjøpe det...

    Ja, hvorfor ikke bare vri og vende på alt som blir sagt til sin egen lille fordel. Skjønner godt argumentasjonen din her. Men i dette tilfellet tror jeg nok det blir litt for dumt å dra fram akkurat dette. På en såpass åpenlys stor lansering, så går det rett og slett ikke ann å gjemme seg bak at man har jo bare bestilt den enheten for min egen del for lenge siden. Selve diskusjonen her handler egentlig om bagateller, men likevel viser det i stor grad at folk er bare blitt mer og mer egoistiske. Og det at folk forsvarer slikt er bare trist. Uansett hvordan man vrir og vender på det. Og selv når distributøren til og med reagerer på denne oppførselen fra ansatte, så sitter dere der fortsatt og forsvarer de ansatte for å leke gribb. Det er bare latterlig, eller bare en indikasjon på at du er en av de berørte som kanskje kjenner samvittigheten klø ørlite, og fornekter dette ved å prøve å rettferdigjøre dine egne handlinger.

    • Liker 6
  4. Det burde finnes en mellomting her. selvsagt er vi anonyme på nett, men det gir ingen noen større rett til å oppføre seg som en drittsekk. Og kanskje folk burde ta mindre til seg. Men fremfor alt burde folk som slenger med leppa og Spyr ut unødvendig drittprat virkelig vike for de som må høre på dritten. Det er i grunn synd og se at internett har ikke godt av denne anonyme trenden nettopp på grunn av slike folk. Så oppfordring til alle dere som virkelig slenger med leppa og er stygge med folk over nett: skriv ditt navn og telefonnummer før du skriker ifra deg for å se om du er like tøff og står for dine ord da?

    • Liker 1
  5. Jeg er dypt skuffet over all den sutringen fra fansen. Og værst av alt så må vi alle lide under at det blir laget noe ekstra for de kvisete selviske "drittungene" som absolutt ikke fikk det slik som de ville.... Det eneste de hadde trengt å fått i retur spør du meg er litt juling, en vask, og beskjed om å ha seg på hue og rævva ut av sitt gutterom før de gror fast og skaff seg en jobb i stedet for å sutre og klage over et åndsverk som har tatt timer,dager og år og gjennomføre, og som en kvisete selvisk dott får med seg sin hær av sutrete dotter for så å ødelegge produsentens kunstneriske frihet. Take it or Leave it....og ikke ødelegg mer for oss som bruker tiden på andre ting enn å sutre....buhu.....det er et spill ffs!!

    • Liker 2
  6. ikke lenge til vi ser ME3 Good ending DLC (10$/10£/10?)

     

    går fortsatt å få god ending.... Tross alt 17forskjellige utfall alt etter readiness du har fra multiplayeren. Jeg fikk ikke den gode endingen, men noe sånn midt i mellom og syntes d var en episk slutt på en episk historie. Så jeg synes rett og slett at folk har lært seg og suttre for den minste ting!!! Take it or leave it eller se en film.... Og klag og se om du får viljen din der også!!!!

    • Liker 1
  7. Helt Riktig KayAU. Det er så sant som det er sagt. Playstation trenger ikke noen merkostnad annet enn spill etter innkjøp. Xbox360 Derimot trenger Live abbonement for å spille online(det i seg selv er jo ren og skjær kjeltringfaktor). Fikk høre at det var noe sånt som ca 700,- for 6mnd eller noe sånt. altså da 1400,- i året, og på 2 - 3 års bruk da, så vil du komme opp i 2800,- til 4200,- (og dette bare i løpende utgifter) + evnt. tilleggsutstyr og spill...... Bare med live i 3 år, så er du jo så og si opp i prisen for PS3.

     

    (PS: XBOX fanboys må bare gjøre narr av skrivefeil og slike ting :D. Hvis de får det mye bedre i hverdagen av den grunn.

    Finner dere ikke noe å sette fingeren på i tilfellet, så kan jeg jo lage denne å skyte på: Rost (mente Røst) :D

×
×
  • Opprett ny...