Gå til innhold

Foereaper

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Foereaper

  1. Vell, teknisk sett kan den være fake, men referansenummeret til fabrikk er en legitim fabrikk, det samme gjelder style og quality nummer :p Har en søster som jobber i klesbutikk, hun kunne verifisere det :)

     

    Men som sagt, hvis den allerede begynner å gå i oppløsning, så har du krav på bytterett eller pengene tilbake uansett om den er fake eller ikke.

  2. Hadde du sagt ren gamingPC ville ikke X58 baserte systemer vært anbefalt.

     

    Med tanke på at X serien er basert på entusiaster, deriblandt gamere, lurer jeg virkelig på denne kommentaren.. For casual gaming, greit, da kunne P55 vært bedre, men for en entusiast, ville jeg annbefalt X58 på det sterkeste, selv om det var kunn til gaming.

     

    Grunnen til at jeg spør (og uten at jeg har sjekket kortet opp) er at ytelsesmessig er det ingen forskjell mellom kort på samme brikkesett.

     

    Stusser også på denne kommentaren, med tanke på at de billigere kortene som regel ikke har like mye båndbreddekapasitet o.l.

     

    PS: Hvis du skal kjøre V8 på 1366 socketen, må du legge med en bracket, eller så får du ikke festet den..

  3. Her om dagen skulle jeg sette in ett par nye ram-brikker i PC'en min, og fikk akkurat samme problem merkelig nok.. Så fort jeg gikk tilbake til 4GB isteden for 8, fungerte det feilfritt.. :blink: Viste seg at to av brikkene mine ikke ville jobbe sammen med de to andre jeg hadde, selv om begge parene fungerte fint separat

  4. Noen spill krever at de er registrert i registeret, eller har filer installert på XP HDD'en som kreves at ligger ett annet sted. Du kan høyreklikke på steam og kjøre som administrator, funker på noen spill. Du kan også kopiere over steam mappa fra XP til Win7 HDD'en, og det skulle fungere glatt.

     

    EDIT:

    Steam.exe (main exception): Unable to write to the current Steam application folder.

    Please move Steam to a folder where you have write privileges.

     

    1. Finn Steam mappa

    2. Høyreklikk og velg Egenskaper

    3. Velg tabben Sikkerhet

    4. Velg din brukerprofil og klikk på Rediger

    5. Kryss av det du trenger, og lagre settingene

     

    Hvis ikke det funker, kopier over Steam mappa til Win7 HDD'en.

×
×
  • Opprett ny...