Gå til innhold

Gwiazda

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gwiazda

  1. Jeg tar siviløkonomutdannelsen ved UiA og er veldig fornøyd. Var veldig usikker på om jeg skulle velge BI eller UiA, men valget falt til slutt på UiA, og jeg angrer absolutt ikke. Er enig med padda08. Har bare gått her siden august, men sitter igjen med et godt inntrykk, både av forelesere, fag og skolen. Og studentmiljøet er det ikke noe å si på. Det er helt topp :)

  2. Jeg kom inn på siviløkonomstudiet på UiA som jeg håpet. Men jeg har også kommet inn på det samme studiet på BI, så nå er jeg veldig i tvil. Aner ikke hva jeg skal velge :ermm:

     

    Jeg er nummer 1 på ventelista, velg BI :dribble:

     

    Hehe :)

     

    Huff, sliter veldig med valget. Noen som har noen råd?

  3. Jeg får vite hva jeg kommer opp i, på onsdag. Står mellom 6 fag. Så lenge det ikke blir nyere historie skal jeg si meg fornøyd! :)

     

    Jeg kom selvfølgelig opp i historie. Ekstra surt siden over halve klassen slapp eksamen :(

     

    Går du i 3.klasse VGS? Hvilket tema fikk du i så fall? Det er jo digg med den nye modellen, men det er også ganske mye forarbeid. Men det kan jeg love deg det hadde vært i bl.a. norsk også, med tre års pensum.

     

    Ja, går i 3.klasse. Temaet jeg fikk er "Årsaker til 2.verdenskrig". Vi skal lese denne teksten som er hentet fra en russisk skolebok og sammenligne med læreboken vår. Grei oppgave, men hadde vært så deilig å slippe.

  4. Jeg har i lang tid sett på sidene til The Scholar Ship og har veldig lyst til å ta et semester ombord. Men kan man ta et semester der som en del av en grad her i Norge? Har sett litt på fag de tilbyr, men det hjalp meg ikke mye. Jeg begynner med studier først nå til høsten, så vet ikke helt hvordan sånt fungerer :blush:

×
×
  • Opprett ny...