Gå til innhold

Rebellen

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Rebellen

  1. Vi har en jente som er helt EKSTREMT blond i klassen vår (men hun er egentlig brunette da, hmm...). Vi var på skoletur til en gammel stavkirke, og guiden sier at før når det var spedalske måtte de stå utenfor og høre på prekenen gjennom et lite gitter for å ikke smitt de friske. Da presterer hun å si, helt alvorlig "er det spedalske der nå?". Og senere, samme dag, sier guiden at det bodde nonner her. Så spør hun: "Er det nonner her nå?".

    Og i dag, så skulle vi male noen masker, og så er det noen som spør om vi har lyseblå, og da sier læreren at du bare kan blande med hvit. Og så spør hun "lysegrønn da?"

  2. Jeg hadde meldt meg på et film- og kamerakurs, men når jeg kommer inn oppdager jeg at det BARE er folk som er tre-fire-fem år eldre enn meg der (dette skjedde når jeg var 12 år). jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, men jeg så på en film de hadde laget før (ekstremt dårlig faktisk, jeg og venninnene mine lagde bedre) og så var det "pause" og da begynte de å spørre meg ut og sånn. De spurte flere ganger "hvor gammel er du?", og jeg unngikk å svare lenge, men til slutt så sa jeg "Eh, går i niende klasse". (jeg gikk i syvende klasse, men var ganske høy for alderen), og så spurte de hvilken skole jeg gikk på og jeg løy og svarte "*** ungdomsskole". Og da sa han ene "Åja, da går du jo i samme klasse som meg!". Alle så rart på meg, og læreren som ikke fatter noen ting fortsetter bare å bable om at jeg må ta med venninnene mine siden de har så få jenter der og blablabla. Snek meg stille ut mens de fant frem en ny film. Ble ikke noe særlig filmkurs på meg for å si det sånn :whistle:

  3. Jeg hadde nettopp dusjet, og så var jeg på rommet mitt for å finne klær (naken), da jeg hørte noen uten for "E DET NOEN HER??!! HAHAHAHAHAHAHA!!" (Gardinene var bare halvveis igjen) Jeg gjemte meg bak kommoden, og satt der leenge, mens jeg hørte latteren. Og kameraten spurte: "Va hon naken? Va hon naken? Va hon naken?" Veldig flaut, særlig siden han gikk på skolen min...

     

    Og i går skulle jeg på bandøving, så gikk jeg inn når bandet før oss begynte å bli ferdig, og fant frem giatren og sånn, så sier bandlæreren (som har vært der hele tiden) "Vi begynner ikke før om et kvarter, altså. Nå skal jeg ha pause". Det var litt flaut ;P

     

    Var en i klassen, ene puppen falt ut på svømmingen, så snakket hun med en gutt (mest pervo i klassen) uten å merke noe. Etterpå merker hun det og bare "woops!" Det er flaut, det :!:

×
×
  • Opprett ny...