Gå til innhold

Hanzi.

Medlemmer
  • Innlegg

    629
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hanzi.

  1. Eg er for langt unna Oslo til å få testa, men eg var på ein sporstbutikk i går og prøvde litt andre sko. Passformen er gjerne noko den same innanfor same merke, så eg trur eg går for eit Adidas-par og kjøper på nett. I verste fall kan eg byte til ein anna størrelse.

     

    Eg kjøpte desse: http://www.magshop.no/products/adidas-power-perfect Er veldig fornøgd:)

    • Liker 1
  2. Vertfall fått en ny feilmelding når du oppdaterer Altinn..

     

    Altinn er utilgjengelig

     

    Det er fortsatt problemer i Altinn, noe vi beklager sterkt. Feilen betyr at fortsatt bare deler av befolkningen har tilgang til Altinn.

     

    Vi jobber fortsatt kontinuerlig med å få rettet feilen, men kan dessverre ikke gi noe eksakt tidspunkt for når Altinn er i vanlig drift.

     

    Mer informasjon vil legges ut på Brønnøysundregistrenes nettsider - brreg.no

     

    - Altinn Sentralforvaltning

  3. Hei

     

    Jeg har ett lite problem når det kommer til Group Policy Management. Det er vell ikke helt ett problem siden det fungerer nesten optimalt men jeg kan forklare:)

     

     

    Det er noe som skjer hver gang jeg legger til nye endringer i Group Policyen, og det er at etter jeg bruker gpupdate/force for å gjøre endringene og jeg logger på brukermaskinen som skal få endringen, så er det ingen endringer som har skjedd. Men vist jeg logger av og på igjen en gang til har endringene komt.

     

    Så med alt jeg gjør må jeg logge av og på maskinen som brukeren er på to ganger.

     

     

    Jeg sitter å øver meg til fagprøve og lurte på om noen viste hvorfor dette skjer. Er jo ikkje så veldig farlig, men føler ikke at jeg kan drive på å gjøre dette hver gang jeg gjør en endring og forklaringen min er at det er bare sånn det skal vere. Kan godt hende det er det men ville høre om noen vet hvorfor.

     

    Endringene kommer med en gang vist jeg prøver å logge på brukeren på en annen maskin etter jeg har gjort 2x loggingen på en maskin rett etter endringen er blitt gjort.

     

     

    Skal heller gi en bedre forklaring vist dette ikke var så lett å forstå:p

×
×
  • Opprett ny...