Gå til innhold

NavStar22

Medlemmer
  • Innlegg

    284
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av NavStar22

  1. Jeg hadde telefonkatalogen.biz som med løgn og bedrag lurte meg til å svare OK på en SMS. Og etterpå fikk jeg tilsendt faktura på 6000 på noe jeg absolutt ikke har gått med på! Telefonselger sier du bare må svare på SMS for å bekrefte opplysningene dine i oppføringen de sier er gratis. Og de gjør deg ikke oppmerksom på at SMSen egentlig er en kontrakt på abonnent. Og etterpå sender de faktura på en avtale du aldri ville gått med på!
    De presenterer seg også bare som telefonkatalogen, som du tror er telefonkatalogen.no inntil du ser etterpå at det er .biz! 

    Og like etter det har jeg fått telefonselgere fra konsulta.no og tryggoversikt.no som tilbyr meg en 6000kroners-pakke for å hjelpe meg ut av svindelkatalogen. Men de er vel svindel de også? 

  2. Skjønner dere virkelig ikke at det er umulig at man kan "be" om at en person skal bli helbredet?

    Jeg har selv vært med å be for syke som har blitt helbredet. Noen ganger på gata for ikke-kristne som ikke tror på det i det hele tatt. Men så blir de helt forbløffet når de faktisk blir helbredet. Selvom de først har samme holdning som deg.

    Det går bare ikke an å gå på vannet!

    Nettopp, det er det som er poenget. Jesus brøt naturlovene for å bevise at han er Gud.

    Det finnes flere religioner. De fleste tror IKKE på det samme. Hvem faen har rett?! (Ingen har rett, men alle er jo sikker på at sin religion er "sann")

    Men en virkelighetsoppfatning av verden må jo være sann. Så da er det bare å prøve å finne ut hva som gir mest mening, og hva som har mest grunnlag for å sannsynligvis være sant.

     

    Dere har ikke bevis på at Gud finnes!

    Er det noe lettere å bevise Big Bang fra ingenting?
    • Liker 2
  3. Huff, føler virkelig med alle dere som har slitt med tvilling. Selv har jeg vært gjennom marerittet av tvilling og operasjoner to ganger.
    Har vært skånet for like mye lidelse som mange av dere. De virker veldig flinke på Hamar sykehus hvor jeg har blitt operert og fulgt opp. Fikk kløft-løft/cleft lift operasjon som skal være nyere og bedre, med færre tilbakefall og raskere recovery. Etter bare 2 uker man vanligvis helt frisk igjen! Man bør riktignok ikke sitte eller bøye seg på 2 uker da, så ikke såret sprekker opp! Første uka etter har man også så vondt at man ikke klarer å sitte eller ligge på ryggen! Hadde en hel uke jeg lå på sidene til beina verket!

    Må også sier at det er fantastisk deilig å få full narkose på operasjonen! Når man begynner å våkne føler man seg så avslappet og deilig sløv som man aldri har følt seg før. Inntil man er våknet ordentlig og smertene slår inn.

    Litt morsomt at det på engelsk kalles "jeep disease" etter 80 000 amerikanske soldater fikk det under 2. verdenskrig. De trodde det hadde sammenheng med alle de humpene jeep turene. :)

    Så har du tvilling anbefaler jeg Hamar sykehus. Eller spør etter kløfte-løft operasjon.

  4. Blir skuffet over nordmenn når jeg ser hvor mange som poster denne kjedemeldingen for tiden(se under). Er det virkelig så mange som ikke skjønner at man har full kontroll selv over hvem som kan se det du poster?

    Er jo på en måte forståelig at folk kan bli urolige når de får opp i newsfeeden sin fremmedes poster en venn har likt eller kommentert, men hallo!, det er jo poster/bilder/oppdateringer med friend og friend eller public-privacy!

     

     

    "Kjære Facebook-venner. Jeg ønsker å være PRIVAT forbundet med dere på Facebook. Jeg poster kommentarer og “likes” og av og til bilder – selv om jeg personlig konsekvent unngår å legge ut bilder av personer. Men jeg ønsker ikke at andre enn mine egne Facebook-venner skal ha tilgang til mine sider. Med de nylige forandringene i Facebook ser det ut til at alle kan se våre aktiviteter på hvilken som helst vegg. Dette skjer når våre venner trykker på "Liker" eller "Kommenter." Automatisk vil deres venner også kunne se hva jeg poster.

    Dessverre kan vi ikke fjerne denne Facebook-settingen selv, for Facebook har konfigurert det slik at alle kan se hva vi kommuniserer med hverandre. Kan du være så snill å gjøre følgende for meg:

    1. Før MUSA på navnet mitt uten å klikke. -> Et vindu kommer opp.

    2. Før MUSA på "Venner" uten å klikke. -> En liste kommer fram.

    3. Klikk på "Innstillinger" i lista. -> Fjern haken på "Kommentarer og ting folk liker" og på "Bilder".

    Ved at du gjør det, kan jeg fortsatt være privat med mine venner og familie, og ikke lenger være offentlig. Og så kan du kopiere din egen versjon av dette og lime det inn på din egen vegg. Med det samme jeg ser at du har gjort det for meg, vil jeg gjøre det samme for deg."

  5. Facebook kom med friendslist etter at google + kom, de har faktisk hentet flere funksjoner fra g+. G+ har en chat som fungerer, en mobil app som fungerer og et bedre design

    Men jeg brukte facebooks friendlists og custom privacy lenge før google+ kom. Men det var først for noen uker siden at facebook gjorde friendlists mere tydelig og enklere. Før måtte man inn på noen innstillinger for å administrere friendlists, men nå er det blitt mere en hovedfunksjon.

    • Liker 1
  6. Tenker du folk du har gått på skole med, møtt på fest, eller i en annen samenheng som du ikke nødvendigvis har pratet noe særlig med? Isåfall er det helt normalt.

    Om de legger deg til for så å begynne å prate med deg er det kanskje et tegn på at de er intressert. Men at folk, både jenter og gutter adder andre som de ikke kjenner personelig er helt normalt...

    Ikke som jeg har direkte møtt eller i det hele tatt snakket med. Mere sånne som jeg bare har sett litt her og der, og bare har en del felles venner med. Kanskje bare har hatt øyekontakt med en sjelden gang.

    Men hører sjelden noe mere fra de etter venneforespørselen riktignok. Liker å tro at de bare er like sjenerte som meg, LOL :)

     

    Hei. Hvis det er jenter du ikke kjenner eller har møtt som du får venneforespørsel fra, så kan det jo være at de har brukt søkefunskjonen da.

    Hvis de f. eks søker på tja. Arne da på Facebook, så får man vel opp noen, og hvis det er en som viser bildene til alle så kan det jo hende at jentene blir intressert og på den måten legger til deg for å bli bedre kjent med deg.

    Har du ikke tenkt i de baner?

    Hender noen veldig få ganger med venneforespørsler fra helt ukjente jenter. Men da tenker jeg helst at de har tatt feil, eller at de bare er merkelige, eller at jeg i beste fall ser bra ut på bildene :) Har bildene mine public på facebook ja, men har jo fjernet taggen(eller latt være å tagge meg) på alle de mindre gode bildene av meg, slik at jeg sikkert fremstår kjekkere enn jeg egentlig er, LOL :)

  7. Jeg får jevnlig friendrequests på facebook fra jenter jeg egentlig ikke kjenner. Jenter jeg bare har sett her og der fordi de er litt i det samme miljøet, og som jeg noen ganger til og med har sagt hei til en gang og kanskje øyekontakt noen få ganger.

     

    Jeg liker jo såklart å tro at jeg er en jentemagnet som er så kjekk at til og med jenter jeg ikke kjenner vil bli venner på facebook :) Så er friendrequests fra jenter du egentlig ikke kjenner tegn på at de er interessert? Eller er det bare det at en del jenter samler på venner på facebook, og bare har veldig lav terskel på hvem de friendrequester? Er dette noe alle gutter opplever jenvlig, eller er det bare jeg som er så råkjekk at alle jentene vil bli venn med meg?, LOL. :)

  8. Jeg sliter stadig med følelsen av å være lei av alt jeg driver med. Ting jeg før likte å gjøre før er bare stortsett blitt kjedelig. Mange dager har jeg bare ikke motivasjon eller energi til å foreta meg noe mer enn nødvendig.

    Har blant annet prøvd mye i fritiden på å utvikle mine hobbyer som musikk og fotografering. Men jeg føler meg stortsett for tom og inspirasjonsløs til å få til så mye mere med det. Og det føles ofte bare som en byrde å prøve å gjøre noe mere med det.

    Blir ofte bare rot når jeg prøver å forklare vansklige ting, men nå orker jeg ikke å viske ut alt jeg har skrevet flere ganger! :)

     

    Men det er kanskje ikke så mye å gjøre med disse problemene?

  9. Ja godt poeng.

     

    Hadde Westboro Baptist Church's picketing og kampanjer vært lov i Norge da? De har skrevet i pressemelding at de planleggert å komme til Norge for å "picket" begravelsene til de døde fra massakren. Så hvis det er på kanten av loven håper jeg de prøver seg i Norge så de endelig kan bli fengslet!

     

    Skrev litt om Westboro Baptist Church på bloggen min for dere som ikke vet hvem de er:

  10. Jeg trodde vi hadde full ytringsfrihet i Norge, akkurat som i Amerika. (first ammandment)

     

    Hadde ikke hørt om denne loven fra Norges lover som Ney York magasinet siterer: http://nymag.com/daily/intel/2011/08/westboro_norway_protest.html

     

    Så vi har altså ikke helt ytringsfrihet i Norge? I Amerika må de hvertfall lide litt for the first ammendment pga Westboro Baptist Church!

  11. Vi har en massakre begravelse her i Hamar i formiddag, så jeg må se om de dukker opp, noe som ville vært fullstendig avskyelig!

     

    Kanskje det kan bli høyere lynsje-stemning her i Norge, siden det kommer som et skrekkelig sjokk. I Amerika er vel folk litt mere vant til dem og andre religiøse fanatikere. Men det er jo mere ukjent i Norge, og vil vel dermed muligens skape dobbelt så mye eksplosivt raseri mot Westboro?

  12. Facebook er jo klart størst på bildedeling. Men noen bilder er mere private uten interesse for alle facebook-vennene. På album-innstillingene på facebook kan man også cumstomize hvem albumet skal være synlig for. Men da får man problemer med å dele albumet med venner/familie som ikke er på facebook, eller som man ikke er facebook-venn med.

     

    Har prøvd picasa/google-fotoalbumer. Men iforhold til facebook synes jeg ikke picasa-albums forminsker bildene så godt. Hvis ikke man laster opp i full kvalitet blir bildene litt blurry og uskarpe. Og man har også begrenset med plass i google-albums. Har gode privacy-innstillinger på album hvor man kan publisere album usynlige på profilen med kryptert link, eller bare ved invitasjon.

     

    Har også prøvd flickr, virker litt rotete så jeg har ikke helt skjønt hvordan alt fungerer der. Vet ikke om man kan opprette selvstendige album som ikke er forbundet med den offentlige profilen og photostreamen.

     

    Så noen som vet om en god nettside for publisering av bilder i god kvalitet?

  13. I og med at Nextgentel ikke selger rutere, så er nok de 300kr du snakker om oppgraderingsgebyret som gjør at du får ha trådløs ruter til utlån ut abbonemnetstiden din fremfor en standard ruter uten trådløs funksjonalitet. Sånt kommer frem rimelig klart der man velger å bestille slikt, så dette burde ikke komme som en overraskelse om du faktisk leser informasjonen og ikke anntar for mye på egenhånd.

    Ta%252520inn%252520hele%252520skjermen%25252014.06.2011%252520171647.bmp.jpg

    Her er faksimile av fakturaen. Jeg chattet(de har faktisk ikke så verst kundeservice på chat) med NextGentel om dette. De sa også at det egentlig var leie av router, men siden det ikke gikk frem av fakturaen så slapp jeg å levere den!

×
×
  • Opprett ny...