Gå til innhold

Zilart

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zilart

  1. Jeg kom inn på Musikkvitenskap, og det var det eneste valget mitt så jeg er vel glad for at jeg kom inn, hehe .. :p Noen andre som skal gå det her?

     

    Til folk som vurderer Falkenborg, så bodde jeg der ca. 3 måneder i fjor og syntes det var en heilt grei plass å bo for prisen. Det er vel ikke det mest sentrale, men hvis ikke du er allergisk mot å gå litt så er det en fin plass å bo. Elkjøp og KBS Kjøpesenter (med Postkontor, frisør osv. osv.) er en 50m unna så det er jo veldig positivt. Bussrutene er så-som-så, jeg veit ikke heilt hva jeg skal måle dem mot da jeg sykla/gikk mest egentlig.

     

    I år så fiksa jeg meg hybel tidlig allerede tidlig juni oppi Moholt .. :) Tror det var lurt å ordne seg ut tidlig for jeg har hørt at folk blir helt desperate etter plass å bo etter den 20. juli .. Så gleder meg veldig til å flytte inn om en tre ukers tid! Fadderuka blir sikkert utrolig bra, og gleder meg til å bli student igjen.

     

    Noen som vet forresten om bussrutene fortsatt tilbyr et slikt semesterkort til buss for 1300,-? Det har jeg hvertfall hørt.

  2. Synd dere ikke likte spillet, for jeg storkoser meg. Instancing har jeg ingenting imot, og småfeil i starten av en MMO må man regne med. Hvis dere ikke engang er level 20 og ikke liker det kan dere bare slutte, selv om dere ikke har opplevd 1/5 av spillet. Regner med at det er ikke så annerledes resten, heller.

  3. Hvordan kan en butikk nekte meg å få igjen de pengene jeg betalte ekstra for et sporingsnr? Noen her med litt vett og info om hva en kunde har som krav som kan komme med det?

     

    Damen hos elkjøp sa at jeg kun kunne få igjen det om jeg leverte tilbake spillet, og ikke om jeg ville beholde det...

    Dette er jeg svært interessert i å høre hvordan utfolder seg, for det er da merkelig at INGEN av oss har fått et sporingsnr. .. Heilt på trynet. Vi burde i det minste få igjen pengane våres!!

  4. Er delvis enig i det du sier, men Elkjøp er såpass stort og velkjent selskap de bør overholde slike frister. Ihvertfall når mange andre mindre selskap klarer å få det frem burde logistikk avd. til elkjøp ikke ha det minste problem. Det er tross alt mange som sikkert har sett frem til denne dagen i 2 år. Da blir man rimelig frustert over at man ikke får det man har betalt for, og i dette tilfelle enda mer frustert over at man ikke kan prøve noe som man har ventet på lenge.

    Selvfølgelig, jeg er helt enig med det du sier. Det virker veldig amatørmessig av dem, og jeg angrer på at jeg brukte Elkjøp. Det er jo klart, dette er jo en av de tinga som (for meg) blir veldig bagatellisert når jeg først får spillet, men det er jo ikke noe vi kan gjøre med selv utenom evt. å klage, få postkode etc.

  5. Men dere, vi er alle frustrerte og vil bare spille AoC hele helga og det er utrolig surt at vi ikke fikk det slik. Men er det ikke da bedre å bare slå av PCen og gjøre noe anna? Enn å sitte og være sur, for det gjør ikke tilværelsen noe bedre.

     

    Elkjøp har helt sikkert veldig, veldig stor pågang pga. dette vil jeg tro. De er nok bare mennesker dem og, som vi andre!

     

    Men faen heller. Jeg var så utrolig klar til å spille.

    Nei ikke faen elkjøp kunne sendt det tidligere og ikke vente til siste liten, sendte pakkene ut i går og det er fårseint! Er jo en grunn til eg forhåndsbestillte det! Å nå er det utsolgt overalt så sitter eg her som en tosk!

    Jeg er enig i at det er for seint å sende ut pakkene igår. Det har du helt rett i. Jeg synes Elkjøp egentlig burde kompensere for dette; vi betaler jo og forventer å få det til rett tid. Men vi har vel egentlig ingen rettigheter ang. dette.

  6. Men dere, vi er alle frustrerte og vil bare spille AoC hele helga og det er utrolig surt at vi ikke fikk det slik. Men er det ikke da bedre å bare slå av PCen og gjøre noe anna? Enn å sitte og være sur, for det gjør ikke tilværelsen noe bedre.

     

    Elkjøp har helt sikkert veldig, veldig stor pågang pga. dette vil jeg tro. De er nok bare mennesker dem og, som vi andre!

     

    Men faen heller. Jeg var så utrolig klar til å spille.

     

    Til -Sindre: Dem jeg har prata med sa at posten BURDE fungere som vanlig på lørdager. Det er jo helt på tryne hvis ikke.

  7. Hei folkens!

     

    Jeg er nok en stakkars frustrert sjel som har bestilt AoC:CE fra Elkjøp. Iogmed at togene ikke gikk osv. kan jeg jo forstå det, men det gjør ikke ting mindre irreterende .. Jeg mener, jeg besilt f.eks Mario Kart Wii fra en annen leverandør (online, husker ikke navnet) og fikk det akkurat på den dagen de lovet meg det. Var kjempefornøyd. :)

     

    Er jo nesten litt komisk hvor sinte og frustrerte vi blir over det her, sånn egentlig .. Jeg fikk tilogmed langhelg, fri fra jobb fra fredag (idag) og har brukt hele dagen på å vente på posten. Stod nærmest å kikka i vinduet etter postbilen. Men der var det absolutt ingenting. Svært svært skuffende, og om det ikke kommer i morgen skal jeg ringe inn å klage, for det er hvertfall heilt på tryne. En dag kan jeg forstå, men om heile helga går bort blir jeg veldig frustrert.

×
×
  • Opprett ny...