Gå til innhold

vitenskapen

Medlemmer
  • Innlegg

    174
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av vitenskapen

  1. Bare til Lima koster det minst 10.000... på turistklasse. Jeg ville blitt overrasket om de fløy på turistklasse. Og flyprisene vil høres enda dyrere ut for retten i Bolivia når de skal forklare at de dro på "billigtur" dit siden de var arbeidsledige.

     

    Hvorfor overrasket over turistklasse? Og er det virkelig SÅ dyrt å fly til Lima?

  2. Med narkotika er det litt spesielt, siden dette fører med seg så mye annen kriminalitet og elendighet.

     

    Det skyldes nettopp at det er ulovlig. Skal du røyke litt hasj i dag, må du ofte inn i kriminelle miljøer for å få tak i det. Ikke minst gjelder dette hardere stoffer. Gatedopet er dessuten ofte mer urent og farligere enn rent stoff.

     

    Sjekket de inn med en haug av adidas-bager?

  3. Jeg blir sint å lese at dette var en "risky business tur" for dem.

     

    Narkotika er ikke bare et drapsvåpen, men ødelegger samfunnet, familier og liv.

     

    Jeg ønsker at disse fittene får en lang fengselsdom, og at de må selge seg selv for å får mat. Ikke fordi jeg har et vragt kvinnesyn, men rett og slett at de fortjener denne type straff.

     

    Jeg vet, og har sett, hva "stoff" kan forandre en person til. Jeg har en venn som er død pga. stoffmisbruk.

     

    Stofflangerer er de største rævhølene i samfunnet.

     

    Stoffmisbruk må hver og én ta ansvar for. Du kan ikke skylde på disse jentene for at vennen din er død. Jeg mener selv stoff bør legaliseres. Alkohol dreper også. Tobakk også. Gambling fører til tragedier. Skal vi gjøre alt slik ulovlig? Nei. Friheten er viktig. Voksne menn bør selv velge hva de vil putte i kroppen sin. Ved å legalisere det, slipper vi også disse forpulte narkoligaene. Forbudet i dag fører bare til at fitter som disse tjener seg rike.

     

    Jeg er imidlertid helt enig med deg - nå som det er latterlig åpenbart at de er skyldige - i at disse bør ta sin straff. De visste hva de gjorde. Synes synd på familie og venner.

  4.  

    Det avgjør saken for min del! Vurderer å starte facebook-gruppe nå. "La narkojentene ta sin straff". Finnes det en slik gruppe fra før?

     

    "unnskyldning om billig land og billige varer". Tro hvor mye flybilletten for denne billigturen kostet. :whistle:

     

    Det går ikke direktefly til Bolivia. Jeg tipper de fløy slik: Oslo-Frankfurt-Lima-La Paz-Cochabamba

  5. "21-åringens norske advokat, Marius Dietrichson, sier at uansett om jentene visste hva de gjorde eller ikke, må de ha blitt brukt av noen."

     

    Nettopp. De har blitt brukt, Det er bakmenn som må ta hovedstraffen her. Tre søte jenter lager ikke en narkoliga spontant.

  6. Før trodde jeg på Åndenes Mat osv. Nå har jeg skjønt hvor latterlig det er. Jeg mener det bør bli ulovlig å sende slike programmer. Ytringsfrihet er bra, men det bør ikke tillates å sende løgnaktige programmer på riksdekkende tv. Jeg blir sint på disse kvinnene. Udugelige kvinner som utnytter naive og svake mennesker og suger penger ut av dem. De er gode på bullshit, det skal de ha.

  7. Er himmelen "det gode liv" sånn som kristne ser det? (gudstjeneste hver dag osv?) og er helvete et gigantisk raveparty med nakne damer, en shitload med alkohol og bare "gøy"?(siden dette er "syndig" og "fanden selv" i følge kristne)

     

    Du blir i hvert fall ikke brent i en evighet. Da ville du jo dødd! Så ja, jeg tror mer på raveparty.

  8. Mennesket er ikke laget for å dyrke korn. Du ser jo hvilke helseproblemer vårt omfattende kornkonsum skaper i Vesten i dag.

    1. Hva er mennesket laget for?

    2. Opplys oss om disse helseproblemene – dette har iallfall ikke jeg fått med meg.

     

    1. Reprodusere.

     

    2. http://www.matoghelse.no/toppidrettsmann-p...0244-48965.html

    http://www.forskning.no/Artikler/2003/oktober/1067519813.89

  9. Vi mennesker må ha noe å tro på, ellers har vi ikke noe å oppnå i det korte livet vi har.

     

    Ja, dersom vi ikke tror på overmennesker som kan gå på vannet og helbrede dødssyke, er livet meningsløst! Makes sense...

     

     

     

     

    Mennesker som ikke tror på noe, har heller ikke noe å leve for.

     

    Typisk kristent argument. Til en viss grad kjøper jeg argumentet: det er viktig å ha verdier, holdninger og mål man tror på. Det jeg ikke kjøper er påstanden om at man må tro på noe overnaturlig for å ha et meningsfullt liv. Jeg har mer enn nok med alt det vakre den fysiske verden har å by på, om jeg ikke skal begynne å tenke på hva som eventuelt finnes utenfor.

     

    Så du har ikke noe å leve for?

    Det var det jeg var redd for siden jeg skrev det slik. Men nei, egentlig ikke. Bli rik og oppnå suksess? Er ikke det vanlig? Men tja jo. Er usikker egentlig.

     

    Har du fått unger, da? Det er jo derfor du lever.

×
×
  • Opprett ny...