Gå til innhold

Mary Philbin

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mary Philbin

  1. Jeg ser på pedofili som en legning, som folk har veldig vanskelig med å godta. Forståelig at det er vanskelig å tålerere en legning hvor det har forekommet overgrep flertallige ganger. For en pedofil å utøve sin legning er ulovelig, og burde ikke være lovlig heller etter min mening. Men jeg får litt lyst å sammenligne det med synes på homofili tidligere, men jeg tror ikke jeg klarer å forsvare den sammenligningen.

  2. Hvis det for noen er et stort problem at dama dems ikke bruker det undertøyet en selv kunne ønsket hun gjorde, kan man jo kjøpe truser til henne selv.

    Ellers kan man forsiktig si at det hadde vært flott med andre typer truser, så hun skjønner det. Det beste er vel å klare å få det til å bli et kompliment, som f.eks å si at hun har fin rumpe, og at den ville sett bra ut i g-streng (hvis det er det du vil dun skal ha).

  3. Jeg tror regjeringa har vanskelig med å tenke både på miljø og på folket.

    Helst ville høyere bensinpriser redusere forbruket, noe det ikke har gjort, og sikkert ikke vil gjøre.

    Men si det sånn at dyrt drivstoff fikk oss til å kjøre mindre, og derfor var litt grønnere. Da er regjeringa flink, de tenker miljø.

    Så var det folket. Regjeringa er jo viktig på blandt annet at det ikke skal være et stort klasseskille og at det ikke skal være så store ulemper med å bo utabys. Høye bensinpriser går hardest utover de som ikke har så mye penger, og for de som bor utabys er det sjeldent noe godt kollektivtilbus, så de har ikke noe alternativ til bilen.

     

    Den dagen det finnes ikke et godt tilgjengelig miljøvennlig drivstoff, da kan det koste å kjøre med bensin og diesel. I dag er det ikke så gode alternativer til bensin og dieselen, så høyere priser vil bare irritere folk, uten at det reduserer noe som helst.

  4. Den internasjonale domstol i Haag har uttalt at den apartheid som er i Israel/Palestina nå er på samme nivå, mulig verre, enn det som har vært i Sør-Afrika.

    Den internasjonale domstol er en gjeng med tullinger.

    De har ingen makt, heller er de ikke rasjonelle.

    De folkene mente at Norske glattceller er tortur... :rofl:

    Internasjonal dostol... kan de kalle seg.

     

    Om domstolen i Haag er en gjeng med tullinger eller ikke blir usakelig å snakke om her. Det jeg sikta til er at en boikot har fungert for å avskaffe et apartheid før, så kanskje det kan det også nå.

  5. Den internasjonale domstol i Haag har uttalt at den apartheid som er i Israel/Palestina nå er på samme nivå, mulig verre, enn det som har vært i Sør-Afrika. Et av tiltakene andre nasjoner brukte mot apartheidsystemet i Sør-Amerika var boikott og politisk press. Det samme kan Norge gjøre nå mot Israel. Selv om Norges boikott ikke ville løst alle palestineres problemer, er det noe som kan få flere og flere land til å gjøre det samme, og blir det nok press må Israel til slutt "gi seg".

  6. Jeg leste noe i en blogg en gang.

    Fant det!

     

    Her er et litt forkortet utdrag fra bloggteksten:

     

    "Å ha bra selvtillitt er noe mentalt og har ingen verdens ting med hva du har gjort i livet ditt, hvordan du ser ut, hvor mye penger du har, hvilken dame du dater osv. Derfor er det noe du kan få orden på helt uten hjelp og godkjenning fra andre, og relativt raskt. En grunnleggende god selvtillitt er det mest tiltrekkende som fins for jenter, og er en gave du virkelig burde gi deg selv.

     

    Hvordan?

     

    Det som fungerte superbra for meg var rett og slett å snakke til meg selv høyt femten minutter hver dag. Ikke bare snakke tull, men si positive ting til om deg selv og hvem du er. Det er sikkert mange av dere som tenker at det blir litt for barneslig og alternativt, men jeg garanterer av hele mitt hjerte at det kommer til å gi resultater.

     

    Dette er noen av tingene jeg sa til meg selv, som du også burde si til deg selv

     

    * Jeg er meg selv, og verden former seg rundt meg

    * Jeg respekterer og behandler kroppen min med respekt

    * Jeg lever med mot og omtenksomhet

    * Jeg er nok

    * Jeg legger fra meg det jeg ikke trenger og er åpen til forandring

    * Jeg setter pris på mine unike kvaliteter

    * Jeg er virkelig elsket

    * Jeg er spesiell

    * Jeg aksepterer meg selv akkurat slik jeg er

     

    Du trenger ikke si alle hver dag, velg noen du har lyst til å fokusere på som er viktige og passende for deg. Det er viktig å si dem høyt og som om at du mener det. Når du for eksempel sier at du er nok, vil jeg at du skal tenke og føle (veldig viktig å føle med kroppen) hvordan det er å være nok, hvordan hadde kroppen din følt seg hvis du var en superstjerne og alle elsket deg, du viste at du kunne få hvem som helst? Klarer du å føle disse følelsene litt hver dag blir de til slutt en del av hverdagen din og du føler deg nok:)"

     

     

     

    Lykke til,.

  7. Testa nettopp, og klarte 1:10 ut i "The KKK took my baby away".

    Jeg er 16 år ung.

     

    Hvordan funker pusting når man er bevisstløs?

     

    Med mindre man er under vann skal man puste normalt selv om man er bevisstløs.

    Derfor kan man ikke dø av å holde pusten :)

×
×
  • Opprett ny...