Gå til innhold

Joneyyy

Medlemmer
  • Innlegg

    23
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Joneyyy

  1. Anbefaler på det sterkeste "Kalashnikov"-laderen fra http://www.softgunweb.no , er på juletilbud 399(569før)!

    Den er fantastisk, du kan lade ut batteri med den(så batteriene lever lenger), mange forskjellige lade"kontakter", kommer med både en stor og liten plugg så du kan ha hvilket som helst batteri ladet. Har til og med mulighet til å lade via tobakktenneren i bilen om du i nødens stund trenger batteri oppladning og er midt ute i skogen med bil xD

    Så ja, helt fantastisk produkt på tilbud, kunne ikke vært bedre ;)

    Prøv å skaffe deg et batteri som heter "Intellect", veldig bra merke! (De har Intellect batterier på softgunweb, så om du synes laderen høres bra ut kan du kjøpe batteriet i samme slengen)

    Snakkes!

  2. Heysann folka, ville bare vise hvordan KWA KM16 SR12'en min ser ut atm;

    Zombieees051.jpg

     

    Er ikke alt for lenge til airsoft laget vårt i Bærum skal gå "public" så kan like godt bli litt mer aktiv innen dette forumet.

     

    Hva kan jeg si? Det uoffisielle Airsoft laget er på rundt 12 personer nå, med noen random folk som har lyst til å starte senere. Det hele startet med at jeg og en kompis av meg spilte blant annet WoW (lol) og Left 4 Dead sammen med en fyr fra Ragnarok, han inviterte oss på ett game en helg, drøyt 7-9 måneder siden (husker ikke helt ;P ). Fikk låne en MP7 og en MP5 så vi var happy :p Vi spilte mot FAST, eller rettere sagt jeg spilte på lag med FAST, mot Ragnarok og kompisen min, var vel denne dagen som fikk oss virkelig interessert i seriøs Airsoft, litt bedre enn springpistol kamper i bakhagen kinda ;)

    Anyhow, vi starta med å finne folk som var interessert og endte opp med rundt 8 folk etter 1-2 måneder, som co-skaper av den uoffisielle klubben stemte jeg for at vi skulle kalle oss Raptors, RAK ( Raptors Airsoft Klubb), og etter det har pengene flydd ut av vinduet :D Mellom 20-30 tusen kroner brukt mellom Mars og til i dag allerede, så ja, om man virkelig brenner for noe så blir det fort dyrt om du liker det med "ekstra sukker på" ;) Er ikke den eneste som brenner for sporten kan man si, totalt har vi vel godt rundt 20+ AEG'er, 2 Bolt Action snipers, 1 pumpehagle, 2 GBB pistoler og noen dusin dårlige spring-pistoler :p

    -For å ikke nevne alle accessori'ene, drakter og alt mulig annet.

     

    Fikk bestilt team-patcher for snaut en uke siden så vi ser fram til å klaske på en patch eller to på en skuldrene og vest ;)

    Tja vel, litt om megselv, heter Jonas og er 16 år, bor i Bærum og går på VG2 Data og Elektronikk ( noe som ikke interiserrer meg i det hele tatt, men ingen lekser whatsoever så kan ikke klage, venter på å få komme inn i militære, så tar jeg det derifra). Nuff said, grunnen til at vi ikke går 'public' ennå er pga. mangel på verger, så når vi får akuratt nok verger til å dekke resten er vi klare ;)

     

    PS: Spiller på et område med skriftlig tillatelse fra grunneier, og vi er veldig diskré og holder en relativt lav profil i miljøet, ingen tegn til uniformer eller våpen stikkende ut av bagene når vi går opp til området. Vi kan så godt som alle regler rundt sikkerhet og ting som blant annet FPS regler osv.

     

    Så ye, tenker det var en helt grei start, her er noen bilder tatt fra min utrolige dårlige mobil :p

     

    Zombieees073.jpg

     

    Zombieees032.jpg

     

    Zombieees074.jpg

     

    Zombieees076.jpg

     

    140809011-1.jpg

     

    8809016-1.jpg

     

    Ugh, har nok av bilder, sjekk ut http://www.raptors.the-up.com om du vil vite mer om oss( står ikke noe om oss der ennå, men det er ihvertfall der vi holder til ;)

     

    Snakkes ;)

  3. Heysann, ble litt usikker på hvor jeg skulle poste dette så endte opp her ;)

     

    Leter etter noen fete riddertid filmer (litt nyere filmer som f.eks troya filmer)

    Flott om det kom opp noen titler, men også noen søkeord som kan hjelpe meg å finne noen selv_hva heter f.eks. "riddertiden" på engelsk?

    Takker!

  4. Noen som vet om AirSplat.com sender til Norge? har funnet litt GOOD SHIT der, men på calculate shipping, og på country står det bare USA :/

     

    Jeg synes å huske at jeg også skulle bestille noe derifra og så det med shipping calc,

    tror du skal sende dem en email ang hva du vil kjøpe, husker ikke helt, men en email hjelper mye.

     

    Bjarne29: http://en.wikipedia.org/wiki/SOPMOD

  5. Manger klubber lar folk som er 16/17 få være med om de har fått tilatelse av foreldrene og at de har en verge(en som er over 18 år som du skal holde deg til under hele kampen, er vergen ute av spill er du ute, tror de er visa versa om den under 16/17 blir skutt.) Men dette er forskjellig fra klubb til klubb, så om du har funnet et klubb i nærheten så spør om de går med på det.

    Eneste problemet er å finne en over 18 som gidder å drasse med seg en "noob".

     

    Og ja, det har hendt at politiet har kommet væpnet, skjedde med ett parr venner av meg, de beina som søren da de hørte flere sirener komme nærmere.

    En av dem glemte en sekk som politiet tok med seg, han mista ett batteri og rundt 5000 bb's :p

    *Vet selvfølgelig ikke om de var væpned, men når man hører flere sirener kommer de vel ikke bare for å småsnakke.

  6. Ett medlem av klubben jeg er med i har den Shotgun'en, tåler du ikke bli skutt av den har du ikke så mye gjøre med airsoft.

    Ikke en shotgun som gjør unaturlig vondt, men er som en burst på 350-400 fps om du er nærme.

    Godt og billig kjøp. Ingen CQB shotgun, lenger enn man tror. For det meste full plastik, men av god kvalitet, blir ikke ødelagt før du kommer med en slegge.

     

     

    btw, hva er det som er ulovlig, andersio?

  7. Om du virkelig vil være den som regjerer slagmarken så skaffer du deg en KWA PUNKTUM

     

    http://kwausa.com/downloads/2009_kwa_intl.pdf

     

    Deres 2009 versoner er ute nå med alt fra 2GX Forsterket Gearbox, 2G Hop up Bucking, LiPo klar(som alltid)og mye mer, de har også flere ganger utklassert Systema P.T.W's.

     

    Systema's koster over 1000$ som regel, KWA selger for under 400$, jeg har pre-orderet deres 09 KWA KM16 SR12, gleder meg som en unge.

×
×
  • Opprett ny...