Gå til innhold

Zero-

Medlemmer
  • Innlegg

    740
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zero-

  1. Noen som vet om det man unlocker nå i betaen er tilgjengelig i det ferdige spillet når man logger inn der??

     

    Som det har blitt sagt tidligere, NEI.

    Blant annet fordi at i det ferdige spillet vil det ta mye lenger tid å unlocke ting, og fordi da ville de som har spilt betaen fått en urettferdig fordel i tillegg til at de allerede kan spillet.

  2. Noen tips til hvordan jeg kan få oppdatert betaen? Har ikke lastet ned noen oppdatering siden jeg lastet ned pre-access. Mange skriver at det bare er å høyreklikke på bf3 beta i origin og trykke update, men det valget får jeg ikke opp. Får ofte opp noe sant "You have been disconnected from the server, are your game up to date?" eller noe.

  3. http://bildr.no/view/989204

     

    Hvorfor er jeg den eneste på laget med over 5k points? Er da vel ikke så JÆVLI vanskelig å faktisk plante og defuse charges?

     

    Sigh, elsker folk som ikke kan teamplay.

     

    Jeg prøver vertfall å plante og defuse så ofte jeg kan, men er litt vanskelig når jeg for det meste blir drept av folk som enten sitter i en busk og sniper, eller folk som står bak oss/rundt oss når vi spawner.

  4. Fant forovrig denne: http://planetbattlefield.gamespy.com/fms/Image.php?image=http://pnmedia.gamespy.com/planetbattlefield.gamespy.com/images/news3/bf3-performance-chart.jpg

     

    Ser ikke ut til a kreve sa forferdelig, dette er tross alt high med temmelig hoy oplosning. Satser pa a klare medium med en del lavere opplosning.

     

    Jeg har en laptop med i5-450m, HF5870m og 4GB ram. Jeg kjører spillet i 1920x1080 med medium/high og har mellom 40 og 60FPS med noen drops under 30, men det er skjelden (Mange raketter, mye røyk og lignende)

    Altså, syns jeg spillet er ganske lettdrevent og gir god grafikk i forhold til kravene.

  5. conquest kjører den :)

     

    Hvordan lager du server??

    btw: er inne på din :cool:

     

    Kan du fortelle meg hvordan det flyter? Lagger det? Får ikkje joina egen server når jeg lager på samme maskin :(

     

    FPS på server ligger på ca 70 med 64 spillere. Om det er bra eller dårlig vet jeg ikkje

    Men hvordan lager du server? Og er det mulig med Caspian Border? Kunne tenkt meg å spilt den 1vs1 med en kammerat for å øve på fly/heli

     

     

    Edit: Fikk nettopp CTD nå, for andre gang siden tirsdag, men tror ikke det har noe med serveren å gjøre.

  6. conquest kjører den :)

     

    Hvordan lager du server??

    btw: er inne på din :cool:

     

    Kan du fortelle meg hvordan det flyter? Lagger det? Får ikkje joina egen server når jeg lager på samme maskin :(

     

    FPS på server ligger på ca 70 med 64 spillere. Om det er bra eller dårlig vet jeg ikkje

     

    Helt laggfritt, virker som jeg har god ping også...

  7. noen som fikk battlefield 3 beta invite mail som du skulle få om du hadde kjøpt medal of honor ltd edition?

    har ikke fått min??? skulle komme den 27:e.. :(

     

    Du får ikke mail hvis du har kjøpt MoH Limited Edition. Du må fyre opp Steam, finne fram til CD-keys for MoH i den klienten og kopiere BF3 Beta-nøkkelen du finner der.

     

    Der tar du nok feil, forhåndsbestilte MoH Limited Edition i Juni i fjor, og fikk beta pre access på tirsdag... Kjøpte ikke BF3 på origin.

  8. Battlefield 3 Beta er vertfall ikke så veldig krevende, klarer det fint i full HD med det meste på "High" og noe på "ultra" med AA.

    Jeg har en laptop med 5870m og i5 450m. Det mest krevende jeg kan huske å ha spilt hvis man ser bort fra spill som er elendig kodet, var Metro 2033. Med i7 920 og HD5970 hadde jeg litt lagg med alt på max der i FullHD. Spesielt hvis det kom veldig mange AI som skøyt.

  9. @reidar76: Skjønner frustrasjonen din. Du har brukt OS X ca 2 ganger i til sammen 10 minutter, ikke sant? Og så ga du opp, fordi det ikke er nøyaktig som Windows.

    Det er klart at du ikke klarer å kvitte deg med inngrodde uvaner fra Windows på så kort tid. Jeg mener, det har jo tatt deg sånn ca 20 år å bli noenlunde fortrolig med manglene og tungroddheten i Windows, og når du har ctrl+alt+del såpass i ryggmargen så skjønner jeg jo at det blir vanskelig å venne seg til at disse tastene nederst til venstre kan ha andre bruksområder.

    Anbefaler deg å prøve igjen - denne gangen kan du til og med driste deg til å fjerne støttehjulene og prøve høyreklikking med høyre musknapp... :p

     

    Jeg har brukt Mac i ca 4 uker i skolesammenheng, og jeg liker touchpaden, og liker ikke det meste annet. Henger seg ofte opp, går generelttregt når man f.eks skal åpne store Word filer og lignende. Jeg har uheldigvis ikke noe valg og vi må bruke Mac på skolen, eller hadde jeg garantert brukt den andre laptopen min med Windows 7/8.

×
×
  • Opprett ny...